Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
\
andziula :Całus: zolzy juz spia??

Padły przed 19-ta, ale miały juz dwie pobudki:glass:
Masakra była dzisiaj, spały tylko godzine od 12-13 i od godziny 16.30 była juz wielka masakra!!!!!!W dodatku sie tak pobiły, ze szok. Maryśka podrapała Zośke do krwi, pod okiem i w uchu, w uchu nie mogłam zatamowac tego krwawienia!!!

Beata miłej nauki:)
Gosia co sie dzieje?

W końcu moje dziecię padło! Był dzisiaj taaaaaaak marudny.... myślałam, że nie wytrzymam... Nic nie mogłam sprzątnąć.... w chacie mam taki syf, że tylko usiąść i ryczeć... Kuba nie dość, że marudny to jeszcze niegrzeczny....
Do tego byłam u lekarza bo musiał wypisać mi zaświadczenie o stanie zdrowia... i było 2-godzinne opóźnienie:/
Cafe co do sałatki a'la gyros to Vercia podawała jakiś czas temu przepis, zrobiłam kiedyś - bardzo dobra, jak chcesz to podam.. A zdjęcia super!!! Tylko nie wiem co Marysia powie na to, że Olek ma bliskie kontakty z Majką;)

Witam!

Cafe super fotki! Olek sie super z Maja dogaduje :)))

Andzia niezmiennie sil!

Beata super, ze wloski jest ok. zawsze to jakas odskocznia.

Gosia moze ten zly humor Kubuli to na zabki??

P. walczy wlasnie z Michałem. Juz od 2 godzin powinien spac. Ale bylismy u znajomych i tak wyszlo. Kupili nowe mieszkanko i zrobili, P. juz widzial, a ja dzisiaj pierwszy raz. No i Michał porandkowal ze swoja dziewczyna :)))
Musze kolejny raz go pochwalic. Jego Aurelka to maly diabelek, wszystko zwalala ze stolu, rece w szklankach. A mlody to oaza cierpliwosci. Poplakal sie dopiero jak go pobila :hahaha:

Helołłł...
ja po Mjm odrazu poszłam do deski, bo jak bym usiadła do kompa to bym dziś znowu nie poprasowała:uff2:...no ale teraz mogę odsapnąc:)
Andzia ale kosmos znowu u ciebie:o_master:, kochana duuużo sił i cierpliwości!!! tylko nowym telefonem przez przypadek nie rzucaj :Oczko:
Andzia jak przeczytałam o tym jak piszesz czym czyścić kabine prysz. to się usmiałam, bo dziś sprzątałam w łazience i patrze na kabine, a tam takie zacieki na szybie i tak sobie pomyślałam czym by tu ją wyczyścić...ahh skoro Andzia pytała się czym czyścic fugi w łazience to ja zapytam dziewczyn o to czym czyszczą kabiny :36_1_21::36_1_21:
Gosia strasznie współczuje marudzenia Kuby...może to i na ząbki, wkońcu może ruszyły do boju:)
Magda no Ty naprawde masz aniołka, biedny Michałek...pierwszą drake z babą ma za sobą :36_1_21:

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Witam wieczorową porą!

Andzia dziękuję za słowa otuchy, niestety nie mam opcji dziękowania przy postach:P Z teściem to już chyba marne szanse na dogadanie, bo to jest człowiek typu - jak nie będzie tak jak chcę to zobaczysz! Zresztą w rozmowie to mi właśnie powiedział... Nie, szkoda gadać, bo niepotrzebnie się rozpiszę... :(

Strasznie boli mnie dzisiaj głowa i brzuch zresztą też... Filip jest strasznie marudny ostatnio, a jego zachowanie przy odbiorze ze żłobka to mnie powaliło... Ja się cieszę jak głupia, ręce wyciągam a on nawet mnie nie zauważył, a jak zauważył to jakby nie poznał!!!!:Histeria::Histeria::Histeria: Nie wiem co się z tym chłopcem dzieje.

Kupiłam dzisiaj kubeczek z Dr. Brown'sa, na razie nie kapie! :) Chociaż dziubek już został zgryziony... Ale nie mogę jeszcze wkleić linka:sarcastic: Mam za mało postów:sarcastic:
A wcześniej mieliśmy takie ustrojstwo z nuby i było ok, ale ciężko się czyściło. Mały ładnie z tego pił, bo nie musiał do góry podnosić i głowy przechylać :) Taki bidon z rurką jak się wpisze w allegro vari-flo to wyszuka...

Dzisiaj oglądałam Real'owską gazetkę i natrafiłam tam na Misiaczka przytulaczka, w cenie 157 z groszami i niby przeceniony z 229... Ale robią ludzi w bambuko, często patrzę na tego misia i jego cena zawsze wynosiła 157:Szok: Swoją drogą szkoda, że taki drogi... Macie może takiego misia? Fajny jest?

Ja też nie lubię alkocholu w cieście... Namaczam za to w herbacie...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/ys1x52jq9.png

Cześć Mei:)
szkoda że jednak z teściem się nie dogadacie, no ale cóż widać że niezły typ z niego :Kiepsko:
ja mam misiaczka przytulaczka FISHER PRICE POLSKI MISIACZEK PRZYTULACZEK KURIER (813588789) - Aukcje internetowe Allegro nie wiem czy masz tego na myśli...a my właśnie też kupiliśmy w realu, a z ceną było tak że była metka przyklejona 179 zł. więc stwierdziliśmy że kupimy, tzn. wtedy Ł. się go uczepił, bo Amelce się podobał:) poszlismy do kasy a okazuje się że 199 zł. kosztuje...no ale jest takie prawo że jeżeli cena na towarze jest taka jak napisana, to klient ma prawo kupić własnie w takiej a nie innej...no i kupiliśmy go za 179 zł a nie za 199 zł:)...jest naprawde fajny, śpiewa melodie, rymowanki , wyliczanki itp.

http://www.ticker.7910.org/as1cCAp-M240010Mjg3ZHw0MTdkanxBbWVsaWEgbWE.gif

Czyzbym byla pierwsza?
Witam i zapraszam na kawke.
Mam takie zakwasy, ze ledwo laze, nie moglam sie z samochodu wygramolic jak przyjechalam do pracy :lup:

Nocka w miare, tyle, ze cala z Michałem. P. nie mogl go uspic i od razu poszedl do nas do lozka.
Wlasnie P. dzwonil, ze znowu mlody nie chce kaszki. Potem wieczorem bedzie nadrabiac.

Andzia nic nie podpowiemy czym czyscic kabine prysznicowa, bo .... mamy wanne :hahaha:

Dzień dobry!!!
Wieje dziś straszliwie, więc pewnie dzień domowy...buuuuuuu...

Mei strasznie współczuje CI tej sytuacji z teściem:Całus:
Filipkiem się nie przejmuj, dzieci często tak mają.
Śliczny avatarek

Anielinka
superowy ten psiak, wezme go pod uwage przy wyborze prezentó, w Realu teraz też był niby przeceniony, ale nie pamietam ile kosztował.