Skocz do zawartości
Forum

"Kampania" wrześniowa 2008 - razem raźniej

Rekomendowane odpowiedzi

Byłam dziś odebrać moje kozaki od szewca, takie zwykłe zamszowe i jeden mi się troszkę rozpruł na pięcie, ale na zszyciu, to pewnie przez to, że zawsze zdejmuje go ocierając o drugiego. Nieważne, facet powiedział, że zszyje to od środka. A dzisiaj jak to zobaczyłam, to się normalnie poryczałam. Poryczałam się u szewca, naszył mi krzyżykowaty wzorek na bucie!!!No masakra, jak zobaczył moją minę, to stwierdził, że może i na drugim naszyć, zeby było równo!!! I nie wziął nic kasy!!!

K juz spi.....olek mial na razie jedna pobudke....ale wiecie co,moj synus spiac lazi po calutkim lozeczku....obraca sie wokol wlasnej osi ze sto razy....i ciagle uderza glowka albo noga o szczebelki i dlatego sie przebudza
ale nie damy sie i bedziemy uczyc spania we wlasnym lozeczku i koniec

andzia powiedz,kiedy jest najlepszy czas by uczyc dziecko spania w lozku?takim wiesz,doroslym....bez szczebelkow?

Witam niedzielnie:)

Wczoraj wieczorkiem was poczytałam,ale nie miałam już siły odpisywać... Kuba dzisiaj oczywiście spał z nami:/ i spał znów tak niespokojnie, że ja połowy nocy nie spałam:/ no i od 5 rano jesteśmy na nogach. Mały ledwo co się obudził zaczął aja robić tacie;) Gadał po swojemu i nie było mowy żeby jeszcze zasnął...

Cafe tutaj jest przepis na strucle: Wielkie Żarcie - Przepis - Strucla drożdżowa z marmoladą

Andzia co za szewc ci się trafił:/ Mogę Cię jedynie pocieszyć,że lepiej mieć całą parę niż jednego buta:cheess:

Anielinka :brawo: dla Amelki za nowe umiejętności:))) Kuba na szczęście jeszcze nie umie wejść na łóżko... Ostatnio mu się gadanie rozwija:) Wczoraj ładnie powiedział NIE:) Jak widzi garnuszek na klocuszek to mówi mniam mniam... Przykłada sobie rękę do ucha i gada przez telefon po swojemu albo mówi HA (halo) Wczoraj się nauczył robić tyty jednym palcem, bo dotąd machał całą ręką:)

Magda ale Michałek ślicznie wygląda:) i piękne zdjęcia:))) i jak ślicznie chodzi za jedną rączkę... Kuba za ręce nie chce być prowadzony on wszędzie raczkuje:)

witam niedzielnie

mlody oczywiscie spi juz ponad pol godziny a mielismy rano jechac na cmentarz:36_19_1:
K padl z nim a ja zrobilam ciastka francuskie(zrobilam za duzo powiedziane:) kupuje w lidlu naprawde bardzo dobre gotowe ciasto .... dodaje co popadnie i myk na 10 minut do pierniku i włala....gotowe:) polecam
zostala mi jeszcze do wysprzatania kuchnia i lazienka ....ehhh ale to juz wieczorkiem

goska wspolczuje nocki:36_3_15:
a reszta kobitek pospala???

Witam i ja niedzielnie,
nocka średnia, dziewczyny zasmarane i kaszlące::(:
Za chwile jade na cmentarza, a pozniej K. pojdzie ze Stasiem na msze.

Cafe Stasiu zaczął spac w łózku gdy miał 2 latka. Od roczku spał w turystycznem, jest większe i można z niego samemu wyjsc.
A ciasto francuskie tez kupuje zawsze w Lidlu i robie podobnie jak Ty:)

Gosia współczuje nocki. I brawo dla Kubusia za nowe umiejętności

Witam dziewczynki
nie mam zadnego usprawiedliwienia ze z Wami nie pisalam, czytalam ale zawsze bylo brak czasu na dluzsze pisanie
u nas nocki sa ok Bartek budzi sie z reguly o 5,30 i o dalszym spaniu nie ma mowy
tez fajnie reaguje i rozumie co jest co a najbardziej podoba mu sie wyrzucanie pieluchy do kosza :sofunny:, czasami powie po swojemu gdzie, daj a w kuchni jak chce jesc pokazuje na chleb i smiesznie rusza jezykiem :smile_move:
wieczorkiem nie chce zasypiac na rekach tylko w lozku oczywiscie ze mna
ja mialam jakas krotka depresje jesienna i chialo mi sie plakac buuu, ale w piatek poszlam sobie do fryzjera i humorek wrocil :smile_move:
Anielinka.Magda super zdjecia
Cafe szybkiego posprzatania Olkowego pokoju i koniecznie jakies zdjecie
Gosia o ile pamietam to jutro wieelki dzien, trzymam kciuki, i oczywiscie piekny piesek :smile_move:
Vercia szkoda ze z ta praca tak wychodzi ale bedzie dobrze
Justyna fajny kotek, ale ja nastepnego zwierzaka bym nie zniosla :smile_move:

http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/P9280406.JPGhttp://suwaczki.maluchy.pl/li-31234.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/009/0092369a0.png?3641

Witam!
Andzia maskarka z butami, mi w zeszłym roku takim zygzakiem zszył wierzch buta, koło kostki....tragedia....buty były musztardowe a ona czarna nitką zeszył....po za tym, wsadził buty ze skóry w imadło i całe były obdarte....:Zakręcony:
Cafe pochwal się pokoikiem, Marcel też dużo rozumie....i myje sam zęby:Spoko:
Andzia zdrówka, u nas już 2 tydzień katar i nie wiem kiedy to się skończy....
Magda boskie fotki, Michałek taki przystojniacha!!!
Jesli chodzi o opiekę to wszytsko mam zorganizowane.....ale tel. milczy.... a nawet G. nie buczy mi nic...plan wygląda super pon, wt, 2 godz, sr 4 godz, czw i pt 5 godz. Będę coś wiedziała wieczorem dopiero. Jakby co trzymajcie kciuki a może się jeszcze uda.

Witam!
My juz po cmentarzu. Bylo taaaak zimno. Ciesze sie, ze juz w domku. Nigdzie sie juz dzisiaj nie ruszamy. Wciagnelam wlasnie 3 kawalki ciasta i placze, ze brzuch mi wisi. Musze w koncu przystopowac z tymi slodyczami.
Chlopaki sie usypiaja i zaraz chyba dolacze do nich.

Cafe Michal odkad spi w lozeczku turystycznym to jest o wiele lepiej. Moze sie tam bez przeszkod o wszystko obijac i sie nie budzi. W nocy go i tak musimy zabrac do siebie, ale potem spi bez pobudki do 5.

Dzisiaj mlody zaszalal i po mleku spalismy do 7 :lup: rozpusta!

Vercia tzrymam kciuki mocno zacisniete!!! Ale byloby super, gdyby dyerktor zadzwonil! Moze jutro tam jeszcze podjedz.

Andzia ale kicha z tymi butami. Co za partacz je robil. Ale bym sie wkurzyla.
Zdrowka dla maluchow!

Hej,
K. poszdł na cmentarz, Stachu został, bo strasznie zimno i wieje, zołzy zasypiaja. Bylismy u tesciów na obiedzie, przyjechała rodzinka, było miło, głównie dlatego, ze nie było tesciówki.
Jak K. wróći to jedziemy do mojej babci na wyżerkę::):

rena córo marnotrawna nie znikaj juz na tak długo!!!
Magda ja tez obzeram sie jak głupia, a dynia wisi prawie do ziemi:Rozgniewany:
Vercia kciuki oczywiscie trzymam, rozumiem , ze masz zorganizowana opieke dla Marcela, a czekasz na tel. dyrektora, tak?
Plan super, nauczycielka to wymarzony zawód dla mam!!!

Cześć Dziewczyny :) Jestem mamą z sierpniówek 2009 :) Serdecznie gratuluje mamuśką wszystkim pociech :) Piszę w jednej sprawie do mam które stosują mleko BEBIKO 3R z kleikiem dla dzieciaków powyżej 1 roczku życia. Mam Dwa opakowania takich mleczek. Niestety mi się one nie przydadzą. Ponieważ data ważności jest do końca marca 2010. Więc jeśli któraś mamuśka jest chętna to oddam je tylko za koszty przesyłki. Jakby któraś była chętna to zapraszam na pw.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
http://www.suwaczek.pl/cache/053efaf3ef.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/024/024234980.png?9711
Kocham Cię Synku :)

"Nigdy nie kłóć się z Idiot

anielinka
o widze że ktoś jeszcze nie śpi:)

Magda kupiłaś te body z długim rękawkiem?, w zeszłym miesiącu kupiłam 3-pack z early days, a teraz żałuje że tylko jedną paczke wziełam, będe musiała jeszcze dokupić...

Nie kupilam, bo zapomnielismy podjechac :lup:
Kupowalam body z krotkim z Early Days i bylam srednio zadowolona.
Te z dlugim sa ok?