Skocz do zawartości
Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Majeczka- moze znaczy teren - w koncu jego
moje koty nigdy nie spały w posłaniu ktore miały ;)
co wiecej Borys jak mamy gosci to najpierw obwachuje a potem jak juz wskoczy to nie moze zejsc
taki przyjacielski

Asik- nie ma co ciekawy kierunek

wypozyzczyłam wczoraj sobie "Co się zdarzyło w Las Vegas" z Cameron Diaz
o matko- masakra - głupi film strasznie :36_19_1:
widziałyscie???

Izabelin:36_1_19::36_1_19::36_1_19::36_1_19::36_1_19::36_1_19::36_1_19:

dzisiaj mówie do mojego M ze za chwilke zbankrutuję na te sheby dla rusków naszych
a on na to ze beda resztki ze stołu jesc niedługo
to się uśmiałam bo nasz dachowiec jak robiłam piersi to mało ze skóry nie wyszedl czekając az mu cos rzuce a te???
whiskasy omijają z daleka nie mówiąc juz o schabie czy polędwicy :36_2_49:

A z mojego to taki żebrak, że zje wszystko co spadnie mu ze stołu. Nie wzgardzi żółtym serem, suchym chlebem, chrupkami kukurydzianymi, gotowanym jajkiem, gotowanymi ziemniakami ... on wszystko zje. A daj mu coś z rosołu, nawet szyję kurzą zeżre z kościami :Histeria:

Witam kobitki :) dobrze, że jest taki temat :) piszę do Was z kotem myjącym się na mojej brzuszkowej półeczce :36_2_43: znalazła sobie miejsce, nie ma co... i poszla spac ... o!

ale widzę, że nie tylko o koteckach piszecie :36_8_4: fajnie :)

lord jest genialny :)

moje dachowce też arystokratyczne :36_1_1: najlepiej im się śpi na naszym łożu ;) jeść by mogły 24h na dobę i wszystko dosłownie. najciekawiej jest, jak rosołek się gotuje - nie odejdą dopók mięska nie dostaną. pisac duzo ... zastanawiam się, co będzie jak się dzidzia w domu pojawi ... kocur - ojciec naszej malutkiej Pinezki :36_22_3: pewnie się fochnie i wyprowadzi z domu , a ona wyciągnie małego z łóżeczka i gdzieś schowa ;) bo jest tak rozpieszczona przez wszystkich, ze zachowuje się jak ludzka dzidzia ;)

Oto moje maleństwa :)

moje kierują się zasadą - jak ja nie zjem, to ten drugi mi z miski coś podpierdzieli ;)

najśmieszniej jest, jak przyjeżdżają moi rodzice z pieskiem :] Pinezka - ta mała - jakoś dobrze z nim zyje i po wstępnych gonitwach, fuczeniach, szczekaniach i drapaniach się dogadują i śpią razem, a jak przychodzi pora karmienia, to wymieniają się żarełkiem (z cudzej miski lepiej smakuje, nawet psie żarcie ;)) Natomiast Tiger obrażony wynosi się z domu

Witam babelkowąmamę, jeszcze w dwupaku :Oczko:

Maleństwa słodkie, wręcz kofane :Śmiech:

Małgosiu dzisiaj Kędzior wypił mi jajko przeznaczone pod panierkę. Wybiłam jajko na półmisek, obróciłam się do zlewu umyć ręce i gdy już wróciłam do blatu jajka nie było :Histeria::Histeria::Histeria: za to był Kędzior mlaskający od ucha do ucha :Histeria::Histeria::Histeria:

babelkowamama
moje kierują się zasadą - jak ja nie zjem, to ten drugi mi z miski coś podpierdzieli ;)

Złota zasada moich kotów :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech: i to prawda z cudzej smakuje lepiej. Kędzior to nawet Sońkę przegania od jej miski, gdy przychodzi pora jedzenie psa :Śmiech:

Izabelin, dziekuję za ciepłe przyjęcie :angel1:
taaa 'maleństwa' są baaaaaaaardzo kochane, szczególnie, gdy czegoś chcą, albo napsocą i chcą się przymilić. Największe fazy czułości ma Pinezka - nie wiem jak ona to sobie uroiła w swojej malutkiej łepetynce, ale (szczególnie) moje ucho wzięła sobie za cycusia :o_noo: i jak tylko może, ładuje się na kolna, cicho-ciemna wspina się wyżej i wyżej do ucha pociumkać :o_noo: albo rano, jak jeszcze leżę, wskakuje na łóżko i hyc!jest już przy uchu ... ja nie wiem, pieszczot jej mało czy jak :36_2_13:

babelkowamama My tu się bardzo cieszymy z każdej nowej kociary, bo nikt tak nie zrozumie właściciela kota jak jego posiadacz :Śmiech:

Co do cmokania, to moja Ptasia ssała mi powieki jak spałam. Brakuje mi tego bardzo ale Ptaszysko poszło sobie w świat 2 maja i tyle ją widzieliśmy ::(: