Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Necia ja widze ale tak jak dziewczyny ta kreska jest troche za blisko wiec nie wiem czy o to Ci chodzilo. czekaj cierpliwie do @ bo tak bedzie bardziej wiarygodne.

pena gratulacje efektow metamorfozy :)) czas na zmiany u Ciebie :)) trzymam kciuki :))

patka napiecie rosnie :)

Magalena nie daj sie slodyczom, walcz dalej :)

mika super lekarz, fajne podejscie i madrze mowil :) na pewno jeszcze bedziesz tulic swojego maluszka :)

Dziękuję dziewczyny ! Jak to mówią w zdrowym ciele zdrowy duch :-)
U mnie 29dc i pół i co też nie ma objawów ani ciąży ani zbliżającej się @. Testować będę dopiero w czwartek ale raczej w tym cyklu spodziewam się @ niż ciąży. Ale za to maj będzie mój czuje to ! :-) Przed pierwszą ciążą też trochę schudłam i się udało. Endokrynolog mówił mi że każdy zagubiony kg zbliża mnie do dwóch kresek na teście :-)

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Gość Niewiadoma

Witajcie nie wiem czy mnie pamiętacie, kiedyś coś pisałam symbolicznie.

Podczytuje Was.

Patka i inne dziewczyny trzymam kciuki.
U mnie niestety @ ale mam nadzieję że to już ostatni w tym roku.

Widzę że macie Maluszki z 2016 ja też i tak marzę żeby było rodzeństwo.

Gratuluje utraty wagi. Tak mi się marzy schudnąć od stycznia próbuje ale bardzo kiepsko. Tyle że w końcu przestałam tyc.

niewiadoma ile twoje maleństwo już ma ?
Hej dziewczęta dzisiaj włączyłam na Xboxa 360 grałam w aerobik .tzn gra ruchowa . Ćwiczenia są tak ciężkie że szok spaliłam tylko 107 kalorii a zmacjalam się jak wieprz. Ja to muszę sporo schudnąc. Już schudłam trochę ale brzuch został po cesarce ciężko mi z tych flakiem ..

Synek 22.05.2016 ❤️❤️
Aniołek 03.12.2017

Wczoraj mój mąż mnie zdziwil powiedział że jak nie zajde w ciągu roku w ciążę to przestajemy się starać . Bo widzi ile ja nerwow tracę itd. Stwierdził że mu mały wystarczy
Dla niego mały może być jedynakiem . Ja mu powiedziałam że chce by miał wspólne dziecko ze mną . A on powiedział że już ma Natana i jemu starczy . On chyba też się poddał

Synek 22.05.2016 ❤️❤️
Aniołek 03.12.2017

Gość Niewiadoma

Nacia pewnie ze może. Ja podobnie jak Żaneta miałam negatywny test a dzidziuś był. Póki nie ma @ jest nadzieja. A cień to zazwyczaj pozytywny test tylko za wcześnie zrobiony. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Powtórz za 2-3 dni.