Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Ja swoją otulalam pieluszka tetrowa i kocykiem bo w beciki nie czułam jej i się bałam. Gdzie niby powinno być na odwrót :D
Napewno za metke też się płaci jak jest ktoś kto sam szyję. Albo bardziej znana marka. Moja bratowa zamówiła córce komplet pościeli do łóżeczka i zapłaciła dwa razy tyle co my bo zamawiała z jakiejś strony. A my z allegro :D a ten sam wzór i materiał tylko nasza nie miała metki. Dopiero jak jej pokazałam to uwierzyła.
Mogę zapytać cioci gdzie ona zamawiała. Wiem że jakaś kobitke na fb ma co u niej zamawia różne rzeczy.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

kochane jestem nie żywa . Wczoraj zalało nam mieszkanie . Od kanalizy czy coś . W całym pokoju mieliśmy wodę aż stała i korytarz i łazienka i miejsce tu gdzie pralla jest.Dzwonilam o 24 w nocy do właścicielki żeby ją poinformować że nas zalalo . Zostałam w pokoju bez wykładziny i na korytarzu . Do 3:40 sprzątaliśmy z mężem wodę a on miał na 6 do pracy . Mały wstał po 7 i po spaniu było już :-\.

Synek 22.05.2016 ❤️❤️
Aniołek 03.12.2017

Moja córka na początku spała w rozku. Nie martwilam się że się czymś nakryje A była otulona. Potem spała pod pieluszka muslinowa taka większa bo to jeszcze lato było to cieplutko.

A u mnie była jednak Owulacja. Progesteron 12.22 :-) A cykl niewspomagany. Czekam na rozwój wydarzeń w przyszłym tygodniu powinno się wyjaśnić :-)

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Dzięki Anella, czyli nie ma co inwestować w te droższe, znalazlam śliczne po 45 zł to takie sobie kupię :)
Scandi mój się urodził 1.03, nie było upałów, ale rozek miał na sobie tylko pierwsza dobę, na drugi dzień rano jak mi go przynieśli to zdjelam bo był ugotowany w body, pajacu, grubych skarpetkach i rozku. Potem w domu jak próbowałam włożyć w rożek do spania to kopal jak szalony, do tej pory kocyk może byc tylko pod rączki, bo one muszą być wolne.
Teraz bym chciała ubierać sam pajac i taki cieniutki otulacz to może będzie ok, tylko że zacznę od razu w szpitalu żeby nie było jak z młodym że po tygodniu wolności już nie chciał być zawiniety ;)

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Trzymałyście za mnie kciuki wcześniej, to stwierdziłam, że może potrzymacie i teraz :)
Ja jak Madziak, byłam dzisiaj na prenatalnym. Póki co wszystko jest w porządku, ale ze względu na moja ciąże wysokiego ryzyka pani doktor stwierdziła, że chce powtórzyć badanie dodatkowo w 16 tygodniu. I martwiłam się, trochę dziewczyny mi dodały otuchy wiec myślę że wszystko będzie w porządku.

Pokazuje wiec wam mojego małego człowieka. Całe 7,52 cm szczęścia :D

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_74459.jpg

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_74460.jpg

https://www.suwaczki.com/tickers/dqpr20mmd2nhzef3.png

Kasia gratuluję zdrowego szkraba :) a możesz napisać czemu masz ciąże wysokiego ryzyka? Że względu na te zastrzyki co masz brać?

MadziaK przepraszam wyleciało mi z głowy ale jutro się zapytam cioci o tą panią z fb.

Scandi ja też swoją wlasnie w pieluche owijalam. Bo w szpitalu tak. Ja owijali i była spokojna. Ale ubierali ciepło bo wczesniakiem była i dogrzewali ja w inkubatorze. Potem jeszcze naświetlania bo zoltaczke miała. Chociaż ja ją tak bardziej do mojej temp przyzwyczajalam i Ch chcial nie chciał wolimy jak jest chłodniej w domu. Ale.... Jak zasypia teraz musi być odkryta cała :D a kiedy zasypiala to dopiero mogłam ja przykryć.

U nas ciężka noc bo o 4 nad ranem 38.4 miała. Ale w ciągu dnia bez temp. Pod wieczór tak do 37.4. Teraz śpi bez temperatury ale kupiłam jej syrop na kaszel i nie było mojej Pani farmaceutyki w aptece tylko taka jakaś naburmuszona. I po tym syropie wsio zwróciła. Mimo że po godzinie od podania syropu dopiero jadła. No i zamiast uspokoić kaszel to ja bardziej zrywalo. Więc nie dobry mi doradzila syrop. Jutro będę starała się zahaczyc o lekarza aby na weekend niespodzianki nie było.

Żaneta współczuję zalania. Niedosc że syn zasnąć nie chciał to jeszcze się nie wyspaliscie. Dobrze ze do paneli się dorzuci.

Dobrej nocy

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Dziękuję za zdrówko dla cory :) dzisiaj już trochę lepiej ale wnocy jednak musiałam podałac jej lek na zabicie temperatury. O 8 jak otworzą przychodnie będę dzwonić aby jechać ja zbadać. Mamy sąsiadka pediatra ale ona jej zbytnio nie lubi więc jak nie będzie miejsc do lekarzy to zadzwonię po tamta.

Ciągle się dziś budziłam bo cora gadala przez sen. Ciągle pytała czy pobawię się z nia klockami :D

Kasia to rzecz uwiscie ci się uzbieralo. Zatem pozostaje życzyć zdrówka i trzymajcie się ciepło.

Lece śniadanie zrobić.

Miłego dziinka

P. S. MadziaK imię uzgodnione?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Kasia gratulacje i uważaj na siebie. Wszystko będzie dobrze.

Dziewczyny zrobiłam dziś sikanca i na szczęście wyszedł negatywnie więc już się mniej martwię ale wczoraj wieczorem miałam sluz bardzo dużo go było taki śliski rozciagliwy jak bialko jajka kurzego i a potem taki glutek jak to dzieci się bawią ale bezbarwne wszystko było.. A dziś rano było trochę tego rozsciagliwego z domieszką krwi a teraz już mam taki jak zawsze i mam pytanie czy to możliwe żeby mieć owulacje w 34 dniu po łyzeczkowaniu? Bo teraz to już były dwa dni przytulanki z mężem bez gumki i znów niepewność jest.

Misia w teorii wszystko jest możliwe. Ja mialam owu równo 14 dni po porodzie, 28 dni po mialam okres.
Magdalena z tymi lekami dla dzieci to tak jest, one mają sam cukier nie wiem po co i mocno szkodzą.
Imię wybrane jak w suwaczku ;)
Patka mi oj to już cały las drzwi w zasadzie i kilka domów zbudował, trzech synów splodzil bo ma też już dorosłego z pierwszego małżeństwa. Takze wyrobił normę :D
Zaneta to oby szybko udało się przywrócić mieszkanie do stanu uzywalnosci. Dobrze ze właściciel szybko zareagował, bo z tym to różnie bywa niestety.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png