Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Samozycie nie smutaj. Ważne ze wiesz gdzie leży problem i możesz z nim walczyć
Ja nie wiem co jest problemem bo nic nie zostało znalezione i teoretycznie nie powinnam mieć problemu z zajściem w ciążę
Ale teoria A rzeczywistość często nie idę ta sama drogą
Po tym negatywnym teście w piątek oswoilam się z tą sytuacją i dziś nawet to mnie aż tak nie złamało
Musi nam się kiedyś udać

Jak widać jest to dość kontrowersyjnych temat i ile dzieci tyle przypadków ;) nie pozostaje mi chyba nic innego tylko czekać. Nie chciałabym kupować kolejnych butelek ponieważ za miesiąc dziecko kończy rok i myślę, że to już nie jest czas na butelki. Pisałam wam kiedyś, że moja córka do 3 miesiąca piła z butelki później było trochę przerwy i zapomniała. Od tego czasu koniec. U nas avent kompletnie się nie sprawdził wówczas kupiłam lovi.
W ogóle to miałam przez to wszystko beznadziejne święta.

DoMaRy, jeszcze też poczekasz ;/

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9df9hwna4yqot.png

https://www.suwaczki.com/tickers/oar8dqk3ca9l15sz.png

Pisałam wam ostatnio ze ide na wesele i szukam sukienki. A wiec znalazłam :) buty w sklepie do przymiarki. Ja mam kupione jasne szpileczki. Wyślę wam zdjęcie zaraz

Teraz pytanie co z weselem bo w sumie w ciąży nie jestem ale na sama myśl ze może się udać w tym cyklu mam obawy czy wgl coś pic.

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_74363.jpg

Aniołek 27.11.2018

DoMary przykro mi ! Byłam pewna że się wkoncu uda ! To szykujecie się na drugie podejście czy chwila przerwy ?
Mika piekna sukienka ! Trochę Alko na tak wczesnym etapie nie powinno zaszkodzić. Ja nie przepadam za trunkami ale kieliszek wina przy okazji wypije.

U mnie dziś jakieś brązowe plamienie było. Chyba zapowiedź @.

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Mika mi też się mega podoba :D masz piękne szczupłe nogi, wow :)
A ja przed ciąża lubiłam sobie wypić czasem wieczorem grzańca na przykład czy białe wino ot tak, bez okazji. I myślę, że też nie ma co się tak fiksować na tym. Na początku i tak nie zaszkodzi, a mały reset od myślenia o ciąży na pewno się przyda :) bawcie się dobrze!

Pena oby nie! :D trzymam kciuki :)

https://www.suwaczki.com/tickers/dqpr20mmd2nhzef3.png

Macie racje reset się przyda. Przesadzać nie będę ale tez nie ma co przesadzać i trzeba żuć normalnie bo ja wam powiem szczerze ze się czuje jakby ta ciąża u mnie nadal trwa bo cały czas myśle a może wtyk miesiacu się udało a może już jestem a ta wredna @ i tak przyłazi. Te miesiąc już mam na takiej mniejszej spinie bo chyba już jestem bardziej nastawiona na to ze nie będzie tak szybko i łatwo jak myślałam i z każdym miesiącem mam mniejsze nadzieje ale to w sumie nawet zdrowiej niż liczyć ze się udało a znów kicha. Co ma być to będzie

Aniołek 27.11.2018

Mika koniecznie :D będzie petarda na pewno :)
Ja w pewnym momencie pamiętam, że powiedziałam do swojego, że może przestaniemy na chwilę się starać, żebym najpierw prace znalazła itp. On za to chciał próbować ciągle.. I chyba to był ten szczęśliwy cykl, albo w następnym się udało. Czasem juz człowiek zaczyna wątpić we wszystko :( I przyda się trochę dobrej zabawy i resetu myśli :D

Domary i ja ściskam mocno.

Mika sukienka piękna. Idealna dla Ciebie.

Ja mam totalne odpuszczenie. A bardziej to chyba mój odpuścił. Dzisiaj mieliśmy spine. Pierwszy raz moja cora słyszała jak się klocimy. Krzyczała na nas aby przestać i przestalismy. I kazała nie krzyczeć tylko porozmawiać a więc chyba świadoma że się klocilismy a nie głośno rozmawialiśmy.
Mam żal w sercu że się nie udało ale z drugiej strony się cieszę. Bo sama bym z tą ciąża została i chyba mi tylko zależy na ciąży. Z tego jak on mi się teraz zachowuje. Mam dziś 5dc. @ się kończy a on nawet nie spytał czy coś jest grane czy @ przyszła. Oczywiście nie wygarnelam jeszcze mu tego bo już przestałam krzyczeć żeby córce przykrości nie robić.
Przepraszam że wam smece.
Musiałam się wyzalic....

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Też tak myślę ale pogadamy dopiero jak cora pójdzie spać aby znowu nie musiała nas słuchać. Ale mógłby chociaż trochę się zainteresować. Wkurzył mnie i przed świętami w święta i dzisiaj i oczywiście wszystko moja wina. Najlepiej to położyć się i nic nie robic. Kawaler się kuźwa znalazł co obowiązków nie ma...

W takich sytuacjach najchętniej wzięła bym czekoladę i ja zjadła ale szkoda mi mojego wysiłku który włożyłam w to co już osiągnęłam... Dlatego mnie nosi....

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Mika na wesele siostry mam podobną tylko czerwona :D
DoMaRy przykro mi że ta cholera przyszła do mnie przyjdzie mąż za 9dni według owulacji
Dziewczyny wczoraj na cmentarzu przy grobie wujka i dziadków przeżyłam szok... moja mama miala 4 braci z tego jeden zmarl w wieku dzieciecym teraz w grudniu został pochowany w tym grobie drugi wujek i nikt z rodziny o tym nie wiedzial :/ bo wujkowie po smierci babci zerwali z nami kontakt... i gdyby nie mój zwrócił uwagi na tabliczkę doklejona i byl tekst "W grudniu był pogrzeb i nic nie powiedzialas" A ja szok możecie wyobrazić sobie moja minę.. smutne jest to ze nikt z rodziny nie byl na pogrzebie :'( wczoraj obdzwonilam pół rodziny w tym rodzine w Anglii

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Ja w tym cyklu na nic się już nie nastawiam :) będzie ciąża to super, nie to trudno... teraz w maju mamy rocznice ślubu męża dziadków w wrześniu wesele kuzyna i moja 30tka :D w październiku teściowej 50tka... I zastanawiam się czy moich urodzin nie zrobić w jakiejś warowni zamkowej z inscenizacjami walk rycerskich itd :D

☆16.6.2017...6tc ☆

Mika jak Owulacja jutro to jest szansa że plemniczki przetrwają od wczoraj :-)
Ja myślałam że to plemienia się rozkręci w @ Ale cisza. Zobaczymy to tygodnia ma czas. Wolałabym żeby w tym cyklu też się spoznila @ jak w poprzednim bo w maju wyjeżdżam bez męża i lepiej by Owulacja była po powrocie niż w trakcie.
Mam trochę wyrzuty sumienia bo pojadlam w te święta A za tydzień koniec metamorfozy i będą mnie ważyć heh ale jutro będę ćwiczyć na maszynach to się trochę zrzuci :-)
Cały czas myślę o stratach dziewczyn :-( To musiały być bolesne Święta dla Was. Jakie to życie niesprawiedliwe :-(

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

magdalena ah, z tymi facetami. Pogadajcie na spokojnie, mam nadzieję że mimo wszystko się sytuacja wyjaśni i będzie super :D

Ja kochana w czwartek mam prenatalne dopiero :) takze trzymajcie kciuki za moją fasolkę :p

Patka fajny pomysł :D lubię takie klimaty zamków :)
A co do pogrzebu to masakra ;o kurcze, przykro się robi w takich sytuacjach.

Kaśka.o daj spokój wczoraj byłam taka wk.... że szkoda gadać :/ podejrzewam kto załatwił pochówek... Wiem że to źle ale życzę mu takiego samego pogrzebu żeby nawet pies z kulawą nogą nie przyszedł! :(
Mam jedną warownie nie daleko tylko muszę ogarnąć czy mają wolną salę :D i zastawiam się czy nie kupić sobie sukni w takim stylu średniowiecznym, na głowę mam toczek, woalke kupiłam jako pamiątkę jak byliśmy w jednym z zamków :D

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_74370.jpg

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_74371.jpg

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_74372.jpg

☆16.6.2017...6tc ☆