Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Magdalena no coś w nich musi być :/ ja kupiłam sobie i jakiegos Kubusia i inne na szybkie zabicie głodu taki przecierowy sok, a młody nigdy soków nie chciał więc mu nie kupowałam, a dziś ze on chce pić sok. Już na szczęście śpi spokojnie póki co. Kupię bobofriuty dla niego i dla siebie ho są pyszne i zdrowe.
Ja mam malinowe chyba to duże krzaki.

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Hej dziewczyny !! Nie wytrzymałam i wracam tu :-)
DoMaRy widziałam że już jesteś po IUI ! Trzymam mocno kciuki !! Musi się udać:*
Kasia gratuluję! Beta potwierdza ciążę:-) Wspaniale wieści
MadziaK sprawdź sobie skład Kubusiow bo z tego co się orientuję większość ma bardzo dużo cukru w składzie ale chyba też są te 100%.
A u mnie jest -3kg , wyszczuplalam trochę, trochę mięśni zbudowalam i twarz nabrała ładnych rysow:-) Zabiegi już mam wszystkie zrobione A teraz ni zostało jeszcze 5 treningów. Jako że nie mieliśmy się starać to nie brałam tabletek na owulacje ale byłam tydzień temu u gina i on mówi że raczej nie będzie owulacji. Widziałam na monitorze kilka pęcherzyków ale nie pytałam czy jest szansa by urosły. Napisałam cykl na straty A dziś śluz głodny jak jajo kurze i na mikroskopie mnóstwo paprotek ! Czyli jednak chyba jest owulacja :-) Poszalelismy z mężem hehe te treningi co mi zostały mogę robić już bez temperatury i podcisnienia więc nie zaszkodza jakbym byla w ciąży. A może to właśnie ten cykl spisany na straty będzie owocny :-)

monthly_2019_04/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_74226.jpg

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

Madziak ja smaruje na całej płytce i jest okey tylko kupiłam ten witaminowy primer...
Magdalena jak będzie wszystko gotowe to pokaże:) nas całe święta w domu nie będziemy tak szaleć :) bo w Wielkanoc sniadanie u tesciow potem jedziemy na cmentarze potem do mojej mamy i popołudniu do babci męża, w poniedziałek wielkanocny urodziny.. Masakra

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Pena a niedawno pytałam o ciebie. Trzymam kciuki aby jednak to był ten cykl.

Patka zatem czekam. Ja święta mam u rodziców na tym samym podwórku. A drugie pewnie przejdziemy się na cmentarz i do chrzestnego małej albo oni do nas przyjadą.

MadziaK miało być karotka nie kartka. Ta zwykła fortuny taka w szklanych butlach to też dobra. Małej nic nie jest a ja nie mam wzdec. Bo jak kupie sok marchewkowy jakiś zwykły to ciągle mi po kichać jeździ. Córce też.

A mnie korci jutro testować bo coś do piątku nie mogę wytrzymać. Mam dwa testy i dlatego. Jeden ten zwykły od owulacyjnych a drugi z apteki. Oba o czułości 25 ale nie wiem czy jest sens?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Pena patrzyłam i był 100% soki ale ja im j je wierzę, one się nie psują po otwarciu. Moim zdaniem kłamią w składzie. Dawniej piłam bobofruty, bardzo mi smakują. I one nie są tak słodkie. A mnie też wydelo po tym kubusiu, aż mnie dusi i ciężko oddychać, w ciazy jakiś wrazliwszy mam układ pokarmowy bo normalnie to nic mnie nie ruszy.
Trzymam kciuki za ten cykl :)
Magdslena za Twój test również :)
Patka dzięki za info, zobaczę jak to będzie z tym co przyjdzie i jak mi to wyjdzie a potem si zgłoszę to mi polecisz co jest dobre :)

Kamilek 23.10.2019
https://www.suwaczek.pl/cache/a12e3d84ff.png
Filipek 1.03.2017
https://www.suwaczek.pl/cache/247dc397cf.png

Madziak pochwal się jak zrobisz sobie szpony :)
Magdalena U nas zawsze tak wyglądają święta wielkanocne że są rozjazdy tylko zwykle dzielimy to tak ze śniadaniem wielkanocne jemy z tesciami obiad u mojej mamy a poniedziałek cmentarze i jego babcia. W tym roku niestety jego kuzyn wymyślił sobie urodziny i w prezencie pieniądze bo chce sobie skuter zmienić

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Patka pamiętam jak pisałaś że dzwoniła jego mama zeby zaprosić. Nawet się nie pofatygowal aby samemu zaprosić. Jednak jedziecie? A ktoś tam miał do was przyjechać.?

A już myślałam że mi będziecie odradzac testowanie. Apka pokazuje @ na czwartek. I dlatego się waham. Ale okaże się jutro jak wyjdzie jedna to będę czekać na @ nie będę robić już następnego.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Kasia a masz pewność kiedy była owulka? Bo moim zdaniem przesunela się i dlatego może być niższa ale jest w normie. Na wizytach do dnia porodu może Ci się kilkanaście nawet razy zmienić data porodu. A dzieci i tak rodzą się kiedy chcą. Rzadko kiedy rodzą się w terminie. Dla pewności zrób betę po 48h i będziesz miała jasna sprawę. Musi być przyrost.
Ale wiem że łatwo się mówi żeby się nie martwić. Jesteśmy z tobą i wsio będzie dobrze. A teraz jak możesz to postaraj się zasnąć.

Ja mam dalej panikę że ciągle mi tam już coś leci.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Myślałam, że wiem kiedy była ale przed @ 14.03. długość cyklu miałam 60 dni - pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło i po tych 60 dniach @ przyszła 14.03. więc nie wiem w sumie czy owulka w tym przypadku po tej @ byłaby równo po 2 tygodniach... nie wiem już co myśleć. Jutro już miałam umówioną wizytę u gin więc zobaczymy co on powie.

Napewno gin nic nie będzie widział na usg bo to za wcześnie. A owulka w moim przypadku np występuje okolo20dc a więc sama widzisz ze nie musi być 14dnia. Więc kochana nie martw się na zapas. Co nie jest łatwe wiem.
A możesz mi powiedzieć jakiej firmy miałaś test ciążowy że ci pokazał druga kreskę?

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥