Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

mika1 nie zamartwiaj się. Dziś piątek piątunio...reset po całym tyg się przyda. Przychodzą czasem chwile zwątpienia,ale trzeba wierzyć że wszystko sie ułoży.
Ja chyba po 4 zasnęłam,a coreczka o 5.30 się obudziła. Teraz muszę wypić kubeł kawy bo czuję,że nie dam rady.
A i coś mnie kłuje prawy jajnik(10dc) nie wiem czy już tam coś się kluje czy jak. ?Jeszcze przez te choroby tydz nic w domu nie robiłam i mam sajgon,a nawet reką i nogą ruszyć nie mam si£y .

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

karolcia90 szczerze to nie jestem w stanie tego ustalić ;/ w straconej ciąży owu była około 18-20dc. Z córką też raczej była późno,ale głowy nie dam uciąć. Z tym,że biorę ten dupek i cykle mam już 28-27dniowe . Tak na dobrą spr apka wyliczyła mi 10dc ale może być też i 11-12 bo ta @ nie była "codzienna" bardziej w formie plamienia. Może dupek owu przestawił? Możliwe takie działanie?

Aniołek 4.01.2019 ;(

No widzę że nie tylko mnie ta pogoda dobija. Ja spałam od 22 do 7.30 jak nigdy. W nocy chyba 3 razy wstawala siu siu. Możliwe że mnie coś przewialo. Człowiek stary to i wszystko się łapie. Współczuję wam tych chorób. Miałam w zeszłym tygodniu takie noce bo cora była przeziębiona. Wczoraj u lekarza super. Nawet gardło pokazała i trochę pogadala. Ale odsłuchowo czysta. Ale żeby nie było tak ładnie to 2h czekaliśmy na wizytę. Fakt kobitka dokładnie bada. Ale mogłaby się trochę ruszyć w pisaniu. A ona tak ładnie wszystko pisze ze po piśmie nie poznałby nikt ze to lekarz pisał. Mieliśmy szczęście bo dzieci w poczekalni zdrowe były tylko jedna znajoma miała core z zapalenie płuc ale jak zobaczyła jaka kolejka to pojechała i przyjechała później.

Lece jakieś śniadanie zrobić. Nie mam pomysłu na nic. Ale chyba płatków sobie zrobię. Niby słodkie trochę ale z pełnego ziarna. Cora takie wybrała bo ostatnio nam Lidl otworzyli więc pojechaliśmy zobaczyć co tam i polecam płatki. :D

Co robicie na obiad? Odwieczny problem... Mam trochę leczo z wczoraj ale moja nie zbyt za nim jest więc pewnie tylko trochę kielbaski wydziubie i będzie głodna. Ja dziś wcina cukinie ale nie wiem co córce zrobić. A jak ja zapytam to powie kotleciki. Znowu. Miesozerca :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Gosia z tym nie sprawdzanie objawów jest ciężko. Ja jak się zajmę to nie sprawdzam. Jak owulka minęła to nawet do apki nie wpisuje podstawowych info jak np witaminy itp. Ale jak mi się przypomni to szukam objawów chociażby w lodówce :D od owu nie sprawdzam szyjki tylko. Ale przyznam że nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia. A tym bardziej że chciałabym wiedzieć wcześniej bo mama ma w sobotę urodziny a za tydzień imieniny :D

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

magalena3
Gosia z tym nie sprawdzanie objawów jest ciężko. Ja jak się zajmę to nie sprawdzam. Jak owulka minęła to nawet do apki nie wpisuje podstawowych info jak np witaminy itp. Ale jak mi się przypomni to szukam objawów chociażby w lodówce :D od owu nie sprawdzam szyjki tylko. Ale przyznam że nie mogę się doczekać przyszłego tygodnia. A tym bardziej że chciałabym wiedzieć wcześniej bo mama ma w sobotę urodziny a za tydzień imieniny :D

Ja zdecydowanie spr nie będę tylko jak widzę takie plamienie to nie idzie tego zignorować. Do apki spojrzałam bo tam mam zakreslone dni miesiączki.
U mnie przyszły tydz to będzie zakręcony. Mam kilka spr i nie wiem jak to pogodzę przy małej. No nic czas pokaże ...

Aniołek 4.01.2019 ;(

Witam sie z rana również i ja Do wczoraj jakoś tak na luzie i pozytywnie podchodziłem do wyniku iui
A teraz chyba zaczynam panikowac że się nie udało
Wczoraj po zdjęciu stanika zaczęły piersi mnie boleć A to dopiero 3 dpi
Ja zawsze zaczynały mnie tak wcześnie boleć to się nie udawało
Cały czas czuje też ciagniecie/klucie w podbrzuszu
Jak ja wytrzymam do przyszkej soboty :(

gosia coś wiem o tym nie patrzenia a plamienia. Też niestety mi się zdarza. Może rzeczywiście to owu. A nie masz testów?
Przyszły tydzień to chyba każda z nas będzie przygotowania do świąt mieć. Chociaż przy tych to już mniej niż Bożego Narodzenia.
Domary głowa do góry. Ja nigdy nie miałam bolacy h piersi przed @ a od kilku miesięcy mam. Więc organizm się zmienia i daje różne objawy. Może to być również i u ciebie. A czasem to nasza głowa. Wiem że nie jest łatwo. Można powiedzieć że jak moja @ nie przyjdzie to mogę z tobą w sobotę testować. Niby w czwartek apka pokazuje a ja dumam że w niedz albo poniedziałek. Chociaż nigdy nic nie wiadomo. Ciężki ale trzeba być dobrej myśli.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

magdalena3 testów właśnie nie mam już. A stwierdziłam,że kolejnych nie kupuję bo mam dość.
DoMaRy trzymaj się dzielnie. Coś za dużo tutaj nas z załamabiem nastroju. Ja to i się poplakałam ,więc przyłączam się do Miki1 z tego przemęczenia obstawiłam swojego chłopa i mam wisielczy humor. A robota idzie jak krew z nosa...

Aniołek 4.01.2019 ;(

Samozycie tak wogole witam Cię. Fajnie że ruszcie do przodu.
I że mąż tak pozytywnie reaguje
Mój po iui ma strasznego stresa. W dniu iui lekarz zalecił w domku powtórzyć ale nie do końca wyszlo że strony męża i na drugi dzień też takiego stresa ma
I od tamtej pory żadnych przytulanek
A ja chyba sobie już porządnie wkrecam bo nawet mdłości czuje

DoMaRy może to mało pocieszające ale u nas też coś nie wychodzi ostatnio nie wiem czy to przez stres związany z tym że ciągle jest tak samo tzn cykl kończy się @ czy jego zmęczenie czy jeszcze coś innego, ale po przemyśleniu wszystkiego stwierdzam że zawieszam starania czas odpocząć od tego wszystkiego puki co udaje się nic nie sprawdzać :)

Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda
☆16.6.2017...6tc ☆

Samożycie witaj. Umknął mi Twoj post...Najważniejsze,że wiesz co i jak,a to mega sukces.
DoMaRy ja tam po cichu kibicuję i wierzę ,że się uda.
Ja przed chwilą odebrałam auto od mechanika i musiałam młodą wziąć eh... Mąż późno wróci,a na weekend bez auta to masakra więc pojechałam . Mam nadzieję,że córci nic nie będzie.

Aniołek 4.01.2019 ;(

Patka my na koniec maja jedziemy w góry więc jak się teraz nie uda to też odpuszczam. Spokojny wyjazd będzie bez nerwów. Oczywiście też bez testów będę jechać. :D
O pogodo... Usypiam... Ale za to dostałam powera po słodkich płatkach że cały dom wysprzatalam

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Ja staram się o drugie dziecko, od dwóch cykli używam komputera myway. Wyznaczam dni płodne i współżyje w dni około owulacyjne i owulacyjne. Za mną dopiero 4 cykle ale jestem dobrych nadziei. Komputer kupiłam na stronie naturalnaplodnosc.