Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
gooosia271

Czekające na 2 kreseczki REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

polecam Ci ten co ja mam na zdjeciu.. w rossmannie niecale 7 zl ;) po niemiecku na nim jest napisane ;d wlasnie teraz troche mnie bola plecy w dole i tak jakby ciagnie lewy jajnik... juz nie wiem czy to kwestia nakrecenia sie czy po prostu zbieg okolicznosci ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn. tam jest napisane, ze czulosc jest powyzej 10 , ale z drugiej strony na nim (zdjecie) cos tam moze widac.o ile to nie wymysl mojej wyobrazni ;p a na bobo test ktory robilam dzien pozniej (czulosc 25) nie bylo widac niestety nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KamaRysia również widzę tzw Cień Cienia,także może oznaczać wiadomo co :)) sama robiłam 5dni przed @ i także wyszła blada ale jest! Także zaciskam kciuki i zróbcie test jeszcze raz a na pewno wyjdzie to samo :))

https://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3khlifs3pd.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pAleksandra, a przy takim cieniu jak mialas okazalo sie, ze to ciaza na 100%? Rysia06 niedawno płakałam, a teraz po Waszych odpowiedziach jestem tak podekscytowana, że aż szkoda mi czasu na sen bo wolę rozmyślać ;p taka moja głupia natura ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też widzę cienie. U Rysi mocniejszy ale to może być kwestia testu. Polecam z rossmana facelle paskowy o czułości 10. Mi pokazał 12dpo z popołudniowego moczu dość wyraźną kreskę. Ten którego Kama używa też dobry ale ja np miałam problem z dokładnym obejrzeniem czy jest cień czy nie ma przez tą szybkę

f2wlx1hp6sn7x0mh.pngf2wlx1hp5x53h93s.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny trzymam kciuki za kreseczki!
Mona podejdź na forum ciąża po poronieniu. Jestem tam. Dziewczyny są bardzo oblatane w badaniach. Ja po zatrzymanej nie robiłam żadnych badań. Zostało uznane że skoro mam już dzieci to raczej to przypadek.

05.04.2007 Córeczka
12.04.2011 Synuś
21.06.2019 Maleństwo (10tc)
ug378u69i9ykgykq.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś 29dc, termin @, zrobiłam trzeci test i chyba JEST druga kreska, myślę że już widoczna i nie powinnam wątpić?nie mogę w to uwierzyć....
3 cykl starań-z Inofem, Castagnus, wiesiołek i Guajazyl (jak przy staraniach o drugą ciążę o jaaaaa:-)
Kama daj znać jak twój test, mocno trzymam kciuki, za was wszystkie dziewczyny!!!

monthly_2019_11/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_80499.jpg

monthly_2019_11/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_80500.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rysia brawo! :))
Kama No tak jak po suwaczku widać :) udało się,cień okazał się ciążą,drugi test po paru dniach także wyszedł jasny ciut ciut ciemniejszy od poprzedniego.

https://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3khlifs3pd.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pAleksandra
Rysia brawo! :))
Kama No tak jak po suwaczku widać :) udało się,cień okazał się ciążą,drugi test po paru dniach także wyszedł jasny ciut ciut ciemniejszy od poprzedniego.

A kiedy w jaki dzień ci wyszla ta kreska ?
U mnie w 33 dniu nic a dzis już 39dc i okresu nadal nie ma.

Aniołek 27.11.2018

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie tamten test był wadliwy, albo ja sobie wmówiłam, że coś mogło wyjść... jestem zawiedziona, ale @ jeszcze nie ma, a nadzieja umiera ostatnia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rysia gratuluję!
Dziewczyny bez @ na spokojnie powtórzcie testy za parę dni. U mnie tak było, ciągle jedna kreska a w końcu cień cienia :D ja miałam gdzieś w 36-38 dc ten pozytywny test. Także spokojnie.

05.04.2007 Córeczka
12.04.2011 Synuś
21.06.2019 Maleństwo (10tc)
ug378u69i9ykgykq.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi