Skocz do zawartości
Forum

Czekające na 2 kreseczki - REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Marta gratulacje i bardzo sie ciesze :))) z progesteronem to chyba musisz z lekarzem skonsultowac bo ja nie pomoge. robilam ale w pozniejszym czasie wiec wyzsze wyniki byly, a u Ciebie zaczyna rosnac.

Anulla super beta przyrasta, tsh za wysokie takze dobrze ze idziesz do lekarza bo trzeba zbic :))

Zaneta i tak juz dlugo wytrzymalas z tym testowaniem, czekam jutro na wynik :))

DoMaRy przykro mi ze znowu cos blokuje iui, ale tak jak dziewczyny pisaly nie wolno sie poddawac, kryzysy trzeba przetrwac i do przodu :) dobrze ze juz masz kolejny plan :)

gooosia ale Twoja Cora ma piekne wloski, oszalalm jak zobaczylam. moja ledwo dwa piorka na krzyz tylko ze blond wiec to inna grubosc wlosa.

Teska czy @ przylazla czy jeszcze raz testujesz???

magalena ale zagoniona jestes :) jak to przed wyjazdem :)dlugi cykl Ci sie szykuje ale byly piekne testy owu to 3mam kciuki :))

Marta gratulacje ! Piekna beta ! Progesteron skonsultuj z gin czy nie trzeba brać luteiny np.

Anula jeszcze raz gratuluję:-)

Anna wynik do powtórzenia za dwa dni :-) Nadzieja jest!

DoMaRy walcz kochana! Nie poddawaj się! Może będziesz mieć wynagrodzone to dlugie czekanie i podwójne szczęście albo tak jak dziś w Krakowie szczęście x 6 :D

A ja nie wiem kiedy badać progesteron w tym cyklu bo nie dogadalam sie z gin i nie wiem czy badac 10 dni od ostatniej wizyty czyli w piatek (25dc) czy później. I do tego dziś brzuch boli. Oby nie na @ bo to za wcześnie.

Marzenia są po to by je spełniać 🙂

pena z tego co ja pamiętam to pisałaś że gin kazał ci zbadać progesteron za 10dni więc chyba w 35dc. Trzymam oczywiście kciuki aby nie przyszedł.

U mnie jakoś dużo białego mlecznego śluzu. A nawet mnóstwo bym powiedziała. Na dodatek niedawno w kąpieli miałam jakiś dziwny skurcz jakby macicy bi poczułam ciągnięcia właśnie w okolic blizny po cc. Nie bolące tylko takie obkurczenie jednorazowe.

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

Magalena byłam na monitoringu w 15 dc czyli wychodzi że 25dc mam zrobić (sobota) tylko że wtedy ten pęcherzyk był mały więc owu powinna być później ale śluz i mikroskop mówił że owu była w 15dc. Więc już nie wiem.
Zaneta te 10 są najczulsze więc nawet przed terminem @ mogą wykryć ciążę. Oczywiście najpewniejsze są badania krwi ale trzeba czekać kilka godzin na wynik. Powodzenia jutro !

Marzenia są po to by je spełniać 🙂