Skocz do zawartości
Forum

Mamusie po 30-stce czyli "k�cik mamutków"

gabalas

Rekomendowane odpowiedzi

Gunia_G
Dziubala
lehrerin
Dziubala no i ja mam taką nadzieję, że inne wezmą ze mnie przykład :oczko: JA po cichaczu komus mocno kibicuje....:oczko:

Ja bym chciała ale nie mogę więc będę innym kibicować :yes:

Ja nie mowie ze nie chce ale po tym co przeszlam jak bylam w ciazy z Piotrusiem a potem podczas porodu- jakos nie mam ochoty na powtroke za bardzo bym sie bala

Rozumiem, ale o takich rzeczach najlepiej nie myśleć. Zawsze trzeba się pozytywnie nastawiać.

Moj cos tam wspomina o tym ale teraz nie da rady, nie mam warunkow na drugie dziecko a dom najwczesniej bedzie gotowy moze pod koniec przyszlego roku to juz troche za pozno na starania (chociaz mojej siostry kolezanka teraz zaszla w ciaze a ma 38 lat, a jej pierwsze dziecko jest tylko miesiac starsze od mojego Piotrusia) oki koniec, bo jeszcze ochoty nabiore :)

http://piotrunio.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png

Gunia_G
Moj cos tam wspomina o tym ale teraz nie da rady, nie mam warunkow na drugie dziecko a dom najwczesniej bedzie gotowy moze pod koniec przyszlego roku to juz troche za pozno na starania (chociaz mojej siostry kolezanka teraz zaszla w ciaze a ma 38 lat, a jej pierwsze dziecko jest tylko miesiac starsze od mojego Piotrusia) oki koniec, bo jeszcze ochoty nabiore :)

No i słusznie, nabieraj ochoty :Śmiech:
Wiesz jak cudnie mieć dwójkę dzieci :Uśmiech::Oczko:

LEHREIN ZA BEZPROBLEMOWĄ CIĄŻĘ I SZCZĘŚLIWE ROZWIĄZANIE

basica31
Gunia_G
Anulka

przestań...stara to będziesz po 70 -tce :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Nie przesadzajmy po 70 to ja bede przezywac druga lub trzecia mlodosc i mam zamiar szalec :) teraz jest czas do narzekania poki dziecko male i nie za duzo rozumie z belkotu mamuski

Guniu po 70 to bedziemy w Miami salse

optymistki :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny: