Skocz do zawartości
Forum

Październikowe mamusie 2016

AnAd

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze tyle pisania a posta nie dodało.

Groszek,Mblusia- gratulacje. Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domu. Co cc to tego właśnie sie obawiam,ten ból,a tu trzeba dzidziusiem sie zająć ale my kobiety damy rade. Dla takiego szczescia.

Dagmarcia- współczuje sytuacji,oni serca nie mają. Jest to bardzo cieżka sytuacja,jak rodziłam to miałam szczescie bo leżałam na ginekologi,ale obok odrazu była porodówka i jak słyszałam ten płacz dzieci to mysłałam że z zrozpaczy umre. Trzymaj sie tam kochana!

WawAnia- co za lekarz! To i tak jestes w kropce zamiast czegoś sie dowiedziec to i tak nic nie wiesz. Ale napewno sie ruszy wkońcu.

Ona- jak tam wizyta?

Ja od wczoraj ciagle mam biegunke w nocy to była porazka,i tak siedziąc na kibelku przypomniał mi film ,,Głupi i głupszy,, jak też miał problem z wyjsciem z toalety. :) Zastanawiam sie czy czasem nie jest to oczyszczanie przed porodem. Ale mam nadzieje,że niczym sie nie zaraziłam. To tego jeszcze bóle na miesiaczke mam coraz czestsze.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8ribsbwki7my.png

Mamuśka2 jest naprawdę piekna! Zazdroszczę, że możesz już ją tulić. Ona w sumie ciążę już masz donoszoną, ale ja bym pewnie tak z tydzień jeszcze nie szalala, ale później to już jak najbardziej. Ja jestem w drodze na wizytę, ale znając życie usłyszę, że wszystko w porządku i będzie po wizycie. Ostatnio jestem tak zabiegana, że dosłownie z niczym się nie mogę wyrobić. Dobrze, że już chociaż ciuszki wyprane i wyprasowane, bo zaczynam studia już niedługo i będzie jeszcze mniej czasu.. Strasznie szybko lecą mi te ostatnie tygodnie.

Ja tez po wizycie,w pon do 9mam byc w szpitalu i do srody zrobia mi cc!!!!Mam byc na czczo bo moze juz w pon. Lekarz powiedzial,ze jednak nie mozna u mnie podjac porodu sn,dziecko sie zaklinuje i to sie zle skonczy,szczegolnie po tych 2 poronieniach. On nie chce podejmowac takiego ryzyka i testowac na mnie. Przez moja miednice glowka sie nie przecisnie:-(((((tak sie boje.

Pauka89 ja to Ci zazdroszczę tego cc. Mi się wcale nie podoba rodzić sn, ale płacić 3k za cesarkę na życzenie też mi się nie uśmiecha. Najpierw miało być cc ze względu na oczy, bo wadę mam dużą i problemy z rogówką, a jak przyszło co do czego to okulistka wpisała, że ona nie widzi przeszkód. Koleżanka jest w identycznej sytuacji, obie wściekłe jesteśmy...

Mblusia gratulacje, kawał chłopa u Ciebie!!

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s2n0ak4fq60ai.png

Cukinka
ja zanim zaszlam w ciaze cholernie chcialam miec cc.Inaczej sobie nie wyobrażałam. Jak juz bylam w ciazy to mowie w sumie co tam sn...i jak Tobie okulistka napisala,że nie widzi przeciwskazan to pogodzilam sie z tym,że bedzie sn. Jak w szpitalu zaczeli mierzyc to mowią:nie da rady. Dla mnie 1 i 2 jest okropne. Tylko juz przyzwyczailanm sie do mysli ze bede miala sn i,że pojade w najgorszych bolach i nie bedzie czasu na myslenie. Oczywiscie w szpitalu mam byc w pon,a do pon duzooo czasu,moze sie wszystko wydarzyc.Akurat od 20min mam straszne skurcze,caly brzuch rozrywa i mam mega mdłosci. Może z nerwow,że znam date kiedy pojade do szpitala.
Ja lekarzom bym nigdy kasy nie dala za cc.skad bym wziela;(

galaretka
no bedzie bedzie mały krzykacz:):):)fajnie,ale w sumie to w terminie,a skoro gin i tak wiedzial ze zrobi mi cc to mogl wczesniej zaprosic.Jak duzego masz chlopa??

Ja oczywiście napisałam post, ale mi się nie dodał, no i od nowa. Pauka cioteczki z forum będą trzymać kciuki, niektóre kobiety czują się dobrze po cc, więc życzę żebyś była w tej grupie. Już za parę dni synek będzie w Twoich ramionach! Ja dziś miałam super wizytę, lekarz sprawdził przepływy, więc jestem spokojniejsza. Dostałam skierowanie i od poniedziałku zaczynam ktg. Już mam odstawić magnez i luteine, no i zobaczymy jak to będzie. Może pod koniec dni mi się zaczną dluzyc, ale póki co czas tak śmiga, a ja biegam i nie ogarniam.