Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mamusie :)
Nie udzielam się często ale czytam codziennie. No ale przy świętach nie mogę nie napisać. Życzę Wam zdrowych i wesołych świąt, żeby Waszym maluszkom przeszły wszelkie dolegliwości i nigdy im niczego nie brakowało :)
Mały po dniu pełnym wrażeń nie może zasnąć.
No i muszę się pochwalić. Mój S dał mi chyba najlepszy prezent pod choinkę jaki mógł dać. Od dzisiaj mogę nazywać go moim narzeczonym ;)

monthly_2016_12/wrzesnioweczki-2016_53450.jpg

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bo7esu8rnftg5.png

Dawno mnie tu nie bylo... Ale nie zapomnialam o was. Chcialam wam zlozyc zyczenia alby dzieciatko boze wyslichalo waszych prosb i dalo wam to o czym marzycie zeby nastepny rok byl jeszcze lepszy niz ten zeby dzieciaczki rosly zdrowe i kazdej z osobna zycze aby najskrytsze marzenia sie spałnily. U nas zaraz 4 miesiac stuknie wazymy 6.5kg i mniej wiecej mamy 65cm. Niestety starszy lezy w szpitalu od srody i niestety swieta wlasnie tu spedzam. Co drugi dzien jestem u niego ale to juz dluzsza historia. Pochwale sie miomi reniferami :*

monthly_2016_12/wrzesnioweczki-2016_53451.jpg

monthly_2016_12/wrzesnioweczki-2016_53452.jpg

Sliczne bobaski i takie duze juz cudne po prostu. ! Qarolina slicznie wyglada w tej spodniczce !

A tak w skrocie opisze wam dlaczego w szpitalu lezy moj starszak. W srode poszedl do taty i wpadl noga w rosol ktory byl uszykowany na galata i cala stopke ma poparzona na poczatku mowili ze w wigilie wyjdziemy ale potem okazalo sie ze jest duzo gorzej. Po zabiegu usuwania martwej tkanki lekarz powiedzial ze bedzie potrzebny przeszczep bo w niektorych miejscach w ogole nie ma tkanki. I nerwy zostaly uszkodzone. Zalamalam sie psychicznie po tej wiadomosci. Ale wczoraj wydarzyl sie cud! Skora zrobila sie czerwona co znaczy ze sama sie regeneruje! Po prostu CUD !!!

Jejku kolejny męczący dzień za nami. Maluszek nie lubi jak jest dużo ludzi. Marudził znowu i płakał biedak. Ale zrobił u teściów kupę. Po czterech dniach w końcu. Nie wiem czy to to, ale do południa próbowaliśmy dawać mu rumianek do picia między posiłkami. Popijał po dwa łyczki, ale zawsze coś. Ta jego kypa ostatnio taka gęsta i kleista wręcz. Już nie wiem jak ją rozrzadzić... A spocił się przy tym parciu, był cały mokry po.
My też jutro w domu odpoczywamy. Miłej, spokojnej i długiej nocki kochane.

wjwtbxz.png

Widze ze u wszystkich maluszkow ciezko w swieta. U nas w wigilie Zosia byla zestresowana i to ze zaburzylismy jej rutual snu to byl blad bo poznoej biedna nie mogla porzadnie usnac. Dzis przypadal dzien kompania wiec wrocilismy do domu godzine przed aby sie jeszcze zaklimatyzowala w domu no i dzis sie skupialismy na Zosi jak widzielismy ze juz marudzi to chops do pokoju gdzie bylo ciut cisze na cysia i pogaduszki i bylo o wiele lepiej niz wczoraj. Ehhh jeszcze jutro i po wszystkim.

Dobranoc mamusie :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5srl68tmxs7z2t.png

Ale piękne jesteście dziewczynki, bo dzieciątka to jasna sprawa, że najładniejsze pod słońcem :)

Święta święta i po świętach, jeszcze tylko jutro, bo wiecie szkoda mi już ten mojej malutkiej, biedulka jest niedospana, za dużo ludzi, emocji, i tak jest bardzo dzielna. Wczoraj dwie wigilie, dziś spotkanie u mojej babci gdzie było chyba ze 30 osób, niesamowity zgiełk i rumor, potem króciutka drzemka i kolejna wizyta, więc po kąpieli padła jak bąk w towarzystwie swoich prezentowych misia i kurki la millou :)

Karola bardzo wam współczuję rosołowej przygody, oby nóżka pięknie się goiła a synek był dzielny :)

monthly_2016_12/wrzesnioweczki-2016_53463.jpg

http://fajnamama.pl/suwaczki/t7uie9v.png