Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Ja co prawda czekam na upragnione dwie kreseczki, ale podczytuje Was odkąd zaczął się wrzesień ;) Jakiś taki sentyment mam do tego miesiąca bo sama jestem wrześniowa :)

Gratuluje wszystkim mamusiom maluszków, za mamusie 2w1 trzymam kciuki i powodzenia Wam życzę :)

charlotte za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki tzn. za jutrzejszą obronę ;) Dasz radę :)

Charlotte,trzymam za was jutro kciuki.a pomysl z buteleczka oskarowy!!!!I kto by Ci to doradzil jak nie byloby tego forum?;)

Ja wlasnie wrocilam z IP.od 12tej bol brzucha,o 15prysznic i skorcze co 10min,przechodzace od pasa,przez brzuch,konczacy sie w pachwinach lub udach.o 18kolejny prysznic o skurcze dalej co 10min.jade do szpitala zeby zobaczyc co jest grane i nie budzic Emilki w nocy.na ktg skurcze nietegularne na 60%.Rozwarcie na dwa palce(we wtorek bylo na palec).I teraz uwaga,informacja dnia:waga 3700!!Wiem ze cyrk z tymi pomiarami ale jakos poprawilo mi to humor i dodalo otuchy.moze dobrze ze nie spanikowalam z cc i nie bedzie tak zle.powiedzialam ze nie chce wobec tego zostac w szpitlu skoro wg lekarza nie sa to skurcze rozwierajace szyjke.zapytali tylko czy mam blisko do szpitala,w nocy jak po nospie nie przejdzie to mam przyjechac.takze tak.

http://fajnamama.pl/suwaczki/9vxecmt.png

Dziewczyny jesteście niezastąpione, uśmiech mam od ucha do ucha, od razu jakoś mi lżej :) Dziekuje Wam ogromnie za wsparcie :) Anka razem z mezem malo sie nie poplakaliśmy ze śmiechu, pomysl genialny ;D jutro jak wyjdziemy to dam znać jak bylo ;)

Powiem Wam tylko jeszcze, że dzwoniłam do mojej położnej i zaprasza mnie serdecznie (hehh:P) we czwartek na oddział koło poludnia ;P zapowiada sie ciekawy tydzień ;p
Mind fajowo, że córunia "schudła" hehh ;P a tak na poważnie to trzymam kciuki, żeby poszło jak u Padme :P

Mindtricks
Aniusia,a czemu juz chca rozwiazywac ciaze skoro masz termin na 27??I dlaczego cc przy wadze 4kg?

Maag,przemilo dzisiaj bylo na tej izbie.cos my sie usmiali z polozna i lekarzem:))
Mi po nospie i prysznicu dalej lapia te skurcze.Oby zasnac...

Gin twierdzi, że główka jest spora i nie przejdzie przez kanał rodny, tak czy tak.. może i lepiej..

Ale jestem wymeczona...

Maja gratuluję Ci Twojej kruszynki, super, że masz już ją przy sobie :)
Oj mindstrikcs może rano Ty nas poinformujesz, że masz już swoje szczęście :)
Agnes a ty czemu jesteś w szpitalu coś się działo?
Charlotte i ja trzymam kciuki za waszą obronę ale po cichu myślę, że będzie superowo :)
A ja się przeziębiłam, wzięło mnie dosłownie w ciągu kilkunastu minut, leżałam i zaczęła boleć mnie głowa a za chwilę doszła taka suchość w nosie, potem ból gardła, kurczę jak tu rodzić z zatkanym nosem, niech to.
Któraś się tu pytała dziewczyn czy przed porodem miały zły humor, płacze itp. Ja jeszcze nie urodziłam ale tak mam, wszystko mnie denerwuje, mój M. To już ledwo że mną wytrzymuje, a ja z nim, on też nie denerwuje, pies mnie denerwuje, hałasy mnie denerwują, brrr czas już urodzić :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/t7uie9v.png

Przyjeli mnie ze wzgledu na mozliwosc zakrzepicy ( nie mam sledziony stad wysoka ilosc kwinek i leukocytow). Nie spodziewalam sie ze rozstanie z mezem bedzie takie trudne przez pierwsze 3-4smsy plakalam :(. Na tym samym oddziale lezy sasiadka z mojej wsi rodzinnej dzis o 10urodzila cc coreczke i jakos o 22.30 zaprosila mnie do siebie i powiem Wam ze wyglada elegancko jakby w ogole nie miala cc a i ja mnialam na rekach jej malenstwo :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5srl68tmxs7z2t.png

Agnees trzymam kciuki za Was. wiem co czujesz, ja też należę do tych wrażliwych i przy pożegnaniu z mężem tez płakałam. Nie lubię być bez niego i już. Ale na szczęście może jutro będziemy już wszyscy razem w domu.
I u mnie chyba babyblues. Przez te kłopoty z karmieniem., moje bóle po cc, wzdęcia i idiotke z łóżka obok już dostaje szału. Modlę się żeby w końcu uciec do domu.

https://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09ka09zsel5.png

Bordo moje gratulacje :) fajna kruszynka :).

Iwa to lacze sie w bolu , ciekawe czy bede na tej samej sali z dzieckiem co teraz bo ja sobie nie wyobrazam - dwie kobiety jakies starsze jedna do lyzeczkowania ( i teraz moje ktg wiec biedna slucha serduszka Zosi a dosc glosno ustawione) a ostatnia nie mam pojecia ale brzucha nie ma i tak glupio mi nowicjuszce bedzie z dzieckien tu. Oczywiscie trzymam kciuki o jak najszybsze wypuszczenie !

http://www.suwaczki.com/tickers/km5srl68tmxs7z2t.png