Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Milutka,trzymaj sie,domyslam sie jak ci ciezko i jaki to ogromny stres.i niewiadoma.Ja tez juz mam taka wizje ze 19ego bede sie turlac do szpitala.za to ty wtedy bedziesz juz z malenstwem:))wiem ze trudno ale sprobuj sie motywowac,ze dasz rade,ze dasz z siebie wszystko zeby malenstwo jak najszybciej bylo po drugiej stronie.jestesmy silniejsze niz nam sie wydaje.sprobuj wizualizowac sobie malenstwo w domu i wspolne spacerki.bedzie dobrze!!

http://fajnamama.pl/suwaczki/9vxecmt.png

Wlasnie nadrobilam caly dzisiejszy dzien i przepraszam, ale nid pamietam komu co zyczyc ;// wszystkim mamusiom na kilka chwil przed godzina zero powodzenia, mamusiom z bolacymi brodawkami powodzenia w karmieniu zeby Wasze Sloneczka sie najadaly i nie robily Wam za bardzo krzywdy. Oczekujacym cierpliwosci.
No i tak, Green Tobie duzo sily i tak jestes najlepsza z nas bo dajesz rade z dwojka, moze po prostu dzis gorszy dzien, glowa do gory dziewczyno jutro bedzie lepiej ;)
AnkaAnka lacze sie z Toba w smutach z powodu niemoznosci rodzenia sn.. tez to sobie tak wyobrazalam, ze to bedzie cos pieknego co przezyjemy razem z mezem, cos co moze spotka mnie juz tylko raz w zyciu (nawet jesli jeszcze bedziemy miec kolejne dziecko to po dwoch cc juz na pewno nie pozwola mi rodzic sn). Mam swiadomosc, ze to nie czyni mnie gorsza matka od innych ale i tak mam poczucie, ze ominie mnie cos waznego..
Milutka, za Ciebie kochana trzymam jutro mocno kciuki, dasz rade ;)
Szczesciara straszna kicha z tym antyplagiatem w sensie, ze musisz czekac do poniedzialku.. u nas tez niby jest, ale nikt nie mowil nam kiedy to sie odbywa. Dzis ostatecznie zlozylismy gotowe prace i zalatwilismy wszystkie formalnosci. Obrona we wtorek o 9:00.

Odebralismy dzisiaj wozek. Jestem przeszczesliwa. Jest cudowny, ciesze sie jak dziecko.

Charlotte super, że praca złożona. To już tylko obrona i z górki, spokój święty. Ja dziś wysłałam Męża do promotora bo już sie boję busem jeździć tak daleko. I zaś jakieś poprawy drobne np numeracja w spisie treści który widzial już 3razy i był ok ale nagle przestał być. Aa porażka. U mnie jeszcze tyle tych formalności że wolę nie myśleć. Ale ważne że napisałam. Trzeba szukać pozytywów.

http://fajnamama.pl/suwaczki/xgfd81s.png

7al1gpm.png

Charlotte pochwal się wózeczkiem:)
my po wizycie. Hanusia waży 3150 g więc zacnie, szyjka krótka, łożysko się starzeje ale rozwarcia brak...
GBS pobrany, jutro muszę zanieść wymazówkę do badania, skierowanie do szpitala wypisane.
Mindtricks pytałam mojego ginka o ZZO i powiedział tylko żeby wcześniej to zgłosić bo muszą wykonać dodatkowe badania i że jest ono możliwe chyba że akurat nie będzie dostępnych anestezjologów....także loteria...
życzę powodzenia Mamusiom które mają jutro wyznaczone cesarki:) ! a Mamciom które już mają przy sobie swoje Skarby duuużo cierpliwości, siły i wiary w siebie!

Dziewczyny padniecie jak wam cos powiem.
dzis moja mama wyjechala znow do pracy na kilka dni i zostalismy sami z narzyczonym oczywiscie od tesciowej dostal rozprawke ze ma mnie pilnowac i tak dalej...
siedzi w domu caly czas i lata kolo mnie jak perszing najleosze ze ja nic nie chce ale mile to jest:)
wkoncu po czasie przychodzi i przynosi mi szklanke i lyzeczke i mowi tak: gdyby cos ksiezniczka i maly ksiaze cos potrzebowali to prosze o zastukanie lyzeczka. Ale sie usmialam hahaha.. ja niewiem wasi tez maja takie smieszne pomysly czasem?

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3cj44jn8u45tcl.png

Nikusia,gratulacje!zdrowka dla ciebie i coreczki:))
Maag,wiem ze moga zrobic te konsultacje na porodowce,ale nie chcialabym sytuacji ze powiedza ze juz jest za pozno na to.a polozna przyznala ze polozne nie lubia ZZO wiec wiesz,checi z ich strony moga byc niewielkie:)Gosc z poloznictwa powiedzial zeby jutro podjechac wiec co mi szkodzi,zawsze to jakis ulamek pewnosci w tym calym szalenstwie.Choc moj maz mowi ze mam nie strugac bohatera i isc na cc...

http://fajnamama.pl/suwaczki/9vxecmt.png