Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

tak naprawde to najlepiej odpoczywam w domu, a u rodzicow bylam by dokonczyc tynkowanie domku. Czekam na zamowione ksiazki dostane od meza na swieta ale tak jak zawsze sama wybieram w sumie za 35zl dwie w pakiecie. Juz nie moge sie doczekac swiat chociaz to pierwsze swieta bez mojego dziadka wiec moze dzien przed wigilia wstapie na cmentarz. A wy juz myslicie o swietach?

http://www.suwaczki.com/tickers/1usal6d8mgl46wyn.pnghttp://s10.suwaczek.com/20090912310214.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/2eacb1e78a.png

mili17199
tak naprawde to najlepiej odpoczywam w domu, a u rodzicow bylam by dokonczyc tynkowanie domku. Czekam na zamowione ksiazki dostane od meza na swieta ale tak jak zawsze sama wybieram w sumie za 35zl dwie w pakiecie. Juz nie moge sie doczekac swiat chociaz to pierwsze swieta bez mojego dziadka wiec moze dzien przed wigilia wstapie na cmentarz. A wy juz myslicie o swietach?

Nie chce mi sie o nich myslec na razie.Mi swieta kojarza sie tylko z wydatkami i jakos od wielu lat nie moge myslec o nich pozytywnie.:ehhhhhh:

MATEUSZ 13.08.2006

OLIWIER 12.02.2011

:11_9_16:

Dzień dobry.

Za oknem szaro,buro i ponuro.

Jutro ide z chłopakami do lekarza.Mati na bilans sześciolatka,a Oli na badanie.Niestety nie poprawiło mu się mimo podawanych syropów.Może dla tego że więcej wyplówa niż połyka.Próbowałam go oszukać i mięszałam syrop z odrobiną herbaty,ale dał się nabrać tylko raz.Niestety są potrzebne inhalacje.

MATEUSZ 13.08.2006

OLIWIER 12.02.2011

Gość Dwu-Kropek

Ja dopiero teraz, bo rano pojechaliśmy ze smykiem do... teściowej;

O świętach już myślałam... ale tylko w tym kontekście, gdzie dam choinkę i czy będzie żywa oraz, że będzie trzeba więcej kupić rybek, bo mój młodszy syn to rybo-żerca :P

Tego roku zrobię skromniejsze prezenty, z racji tego, że nie pracuję.... w tym roku pierwszy raz w życiu nie mam zamiaru kupić nic rodzicom.... teściowej kupię mały upominek - z racji, że ona co roku daję kasę, no i wdowa.... więc raźniej jej będzie, że ktoś pamięta;

Ja dalej nie gadam z rodzicami.... yhhh....

Jabłuszko - spróbuj syrop prawoślazowy (3 zł)... pychotka.
Moje dzieci nienawidzą inhalacji. Nebulizator stoi w szafie schowany.

Dwu-Kropek
Ja dopiero teraz, bo rano pojechaliśmy ze smykiem do... teściowej;

O świętach już myślałam... ale tylko w tym kontekście, gdzie dam choinkę i czy będzie żywa oraz, że będzie trzeba więcej kupić rybek, bo mój młodszy syn to rybo-żerca :P

Tego roku zrobię skromniejsze prezenty, z racji tego, że nie pracuję.... w tym roku pierwszy raz w życiu nie mam zamiaru kupić nic rodzicom.... teściowej kupię mały upominek - z racji, że ona co roku daję kasę, no i wdowa.... więc raźniej jej będzie, że ktoś pamięta;

Ja dalej nie gadam z rodzicami.... yhhh....

Jabłuszko - spróbuj syrop prawoślazowy (3 zł)... pychotka.
Moje dzieci nienawidzą inhalacji. Nebulizator stoi w szafie schowany.

Tylko sęk w tym że on ani słodkich ani żadnych innych nie chce łykać.:ehhhhhh:

A inhalacje obrócił w zabawe i bawi się w "babe" jak mu maske do buzi przykładam.

Oby twoje relacje z rodzicami się poprawiły.

MATEUSZ 13.08.2006

OLIWIER 12.02.2011

Blondi22
hej jestem;)

ja ostatnio miałam malo czasu i dlatego nie zagladałam;)

dzis mam wolne ,kuba w p-kolu to i zajrzałam.
Wczoraj u nas deszcz dziś okropnie wieje ,prawdziwa jesień;/
nie lubie takiej pogody

Ja też takiej pogody nie znosze.Ciekawe jak będzie jutro bo jak będzie padać to chyba nigdzie się nie wybiore a z Olim po południu do lekarza pójde jak M z pracy wróci.

MATEUSZ 13.08.2006

OLIWIER 12.02.2011

Gość Dwu-Kropek

jabłuszko
Dwu-Kropek
I rutinace'e junior tabletki dawaj... smaczne... 1 dziennie. Moje dzieci uwielbiają wprost.
Lub rutinoscorbin do herbatki.

Rutinacee Matiemu dawałam w tabletkach ale nie wiem czy Oli będzie chciał choć landryny już ssał to może tabletke też tymbardziej że są słodkie.Musze kupić.

Ale one są super.. coś jak te cukierki pudrowe - z wyglądu.

Gość Dwu-Kropek

jabłuszko
Zaraz mój łobuz będzie w domu,a Oli śpi.Tak u katar z noska leci jak chodzi że aż się ślini jak by mu zęby szły a ma już wszystkie.:)

Już ma wszystkie... super... my nie mamy jeszcze 5-tek.

A jak z nocnikiem u Ciebie?