Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

Arisa
agusia20112
ja wam powiem szczerze,że nawet będąc milionerka nie zdecydowałabym sie na dzieci po sobie...choć miałabym pewnie z 4 ,bo lubie być mamą

Ja mam brata młodszego o 7 lat i co?Nigdy nie mieliśmy wsólnych tematów i nadal nie mamy.
Zawsze chciałam mieć siostre albo brata o rok starszego lu młodszego.Moje dziewczynki są tak za sobą,tak pięknie się bawią-nigdy nie załowałam,że jest tak mała różnica wieku między nimi

ja miałam brata 3 lata starszego i znim miałam tematy i w spólnych znajomych a młodszy brat jest 8 lat młodszy i dopiero teraz kiedy wyszłam z domu się dogadujemy bo wczesniej nie mielismy o czym gadac. Ja uwazma że różnica do około 5 lat jest najlepsza. A na mniejszą bym się nei zdecydowała ale to z mojego lenistwa bo jak mały miał roczek to pamiętam że marzyłam o przespaniu nocy.

agusia20112
ja uważam ,że dobrze ze rodzice myślą o przyszłości dzieci,jak im będzie...niestety teraz nawet szkoła kosztuje...nie ma darmowego lecznictwa,ferii,za wszystko muszą płacić rodzice

dobrze że myslą o przyszłosci. Ale neistety te "myslenie" jest kosztem dzieci. Kiedys rodzice mieli czas dla dzieci a teraz? od rana do wieczora w pracy a dziecku kasa zostaje......... bo trzeba miec pieniadze zeby kupic dziecku drogie zabawki , lalki, autka........ itp. Tylko ze to wszystko jest według mnie "drogim kosztem".

kiedys były cięższe czasy, neibyło prawie nic ale wtedy rodzina to była rodzina... teraz większość jest na pokaz.....

DzIaBoNg
Sylwia Ojjjjj pewnie dumna jestes z syna Sliczny - pewnie po mamusi
A zdarzylo Wam sie ze ktos myslal mowil o Was jako para/malzenstwo?

no i to nie raz zabawnie było na wczasach jak byliśmy w tym roku wszyscy myśleli ze jesteśmy młodym małżeństwem z dzieckiem bo tylko z chłopakami byłam, i nie bardzo chcieli mi uwierzyć ze to mój syn jest:hahaha::hahaha:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6974
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6975