Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
I już po weekendzie,ależ ten czas leci..
Wyspałam się za wszystkie czasy:lol::lol::lol:
Teraz pora na kawke,żeby sie dobudzic,ihih.
Młoda też już wstała i narazie wcina kasze:wink:

Margaretka83
ano szybko,bo siostra w odwiedziny wpadła,przypilnowała mi dzieci,to raz dwa se porobiłam.Dla nas zrobiłam kluski śląskie i gulasz (Brayanek tez pewnie coś wszama),dla Patricka zupa-krem ze szpinaków (jego ulubiona),a dla młodego zupę jarzynową z płatkami jęczmiennymi.
Spokojnej nocki :)

Uwielbiam kluski śląskie ale nie chce mi się ich robić-za duzo z tym roboty,więc jak cos Ci zostanie to wiesz komu podesłać:lol::lol::lol:
A wogóle to trzymam kciuku za przedszkolaka:great::great::great:

Natalis a Ty jak tam sobie radzisz w pracy????:love::love:

75sylwia1
Arisa
75sylwia1
Witam i ja z :kawa:

arisa ja tez wczoraj mialam kluski śląskie i jeszcze na dzis zostało więc zapraszam na obiadek:)))

Witaj:love:
Nie kus,nie kuś,bo do Ciebie mam blisko:lol::lol::lol:
no to na co czekasz pakuj sie w auto i w drogę:))

Chyba nie wiesz co piszesz:hahaha::hahaha::hahaha:
Musisz miec wielkie zapasy tych klusek skoro mnie zapraszasz:sofunny::sofunny::sofunny:

Wirajcie Dziewczyny,wybaczcie że wczoraj nie zajrzałam wieczorkiem ale byłam padnięta,miałam okropny dzień, w końcu do ZOO nie pojechaliśmy bo zanim ogarnęłam w domu i się wygrzebałam to już się nie opłacało jechac...Bo do babci na obiad byliśmy umówieni,ale pojechaliśmy do Gdyni trochę po bulwarze pochodzic,wypróbowałam nowy aparat:D Zaraz wstawię foty;) Ładnie wychodzą zdjęcia ale jeszcze go do końca nie rozpracowałam, hehe!! Tylko minus za baterię,za każdym wyjściem wraca z rozładowanym:/ na dłuższą wycieczkę musiałabym miec minimum 2-3 baterie...

http://s1.suwaczek.com/200608194865.png
http://s2.suwaczek.com/200905114562.png

Ankalena też ostatnio spodoabały mi się kalosze alew do tej pory najtaniej widziałam za 62,99 czy jakoś tak na auchan,ale dla mnie to do max.40-45 muszą byc,na więcej mnie nie stac...Za 60 to już wolę buty sobie kupic bo mam niewiele butów,w sumie to mam 2 pary adidasów(jedne mają 3,5 roku,pumy) a drugie rok, a potem to mam zimowe kozaczki no i jakieś letnie....takich na jesień mi brakuje.

Arisa Zegar wypasiony;) Gdzie kupiłaś takie cudo??

Anusia i jak dziś Kinga rozpaczała czy nie? Mam nadzieję że lepiej...

Co do podpisywania rzeczy do przedszkola to ja podpisywałam worek markerem, kubeczek do mycia ząbków,a pidżamka,pościel,kapcie nie. A plecaka moja nie nosiła wcale ani pudełka na kanapki, bidonu.

http://s1.suwaczek.com/200608194865.png
http://s2.suwaczek.com/200905114562.png

Witam sie i ja z kawusia oczywiście.
Ja od wczoraj jestem taka wściekła że masakra.......... okres mam dzisiaj dostac i wszystko mnie wkurza.
Co do klusek.... ja tam mog~ę robić wcale nei tak duzo roboty. Czasem w tygodniu robię i do tego np. klopsiki z sosem pieczarkowym pycha........ oooooooooo może i dziś na obiad zrobię : )

75sylwia1
Arisa
75sylwia1

no to na co czekasz pakuj sie w auto i w drogę:))

Chyba nie wiesz co piszesz:hahaha::hahaha::hahaha:
Musisz miec wielkie zapasy tych klusek skoro mnie zapraszasz:sofunny::sofunny::sofunny:
zawsze moge dorobic ja tam lubię robić kluski slaskie:hahaha::hahaha:

To może juz zacznij robic:sofunny::sofunny:

75sylwia1
Narazie się żegnam idziemy z Kubą na badania do przychodni odezwę się po powrocie, a Ty arisa przemyśl moją propozycję:))

Mysle intensywnie:wink:

kamka88
Ankalena też ostatnio spodoabały mi się kalosze alew do tej pory najtaniej widziałam za 62,99 czy jakoś tak na auchan,ale dla mnie to do max.40-45 muszą byc,na więcej mnie nie stac...Za 60 to już wolę buty sobie kupic bo mam niewiele butów,w sumie to mam 2 pary adidasów(jedne mają 3,5 roku,pumy) a drugie rok, a potem to mam zimowe kozaczki no i jakieś letnie....takich na jesień mi brakuje.

Arisa Zegar wypasiony;) Gdzie kupiłaś takie cudo??

Anusia i jak dziś Kinga rozpaczała czy nie? Mam nadzieję że lepiej...

Co do podpisywania rzeczy do przedszkola to ja podpisywałam worek markerem, kubeczek do mycia ząbków,a pidżamka,pościel,kapcie nie. A plecaka moja nie nosiła wcale ani pudełka na kanapki, bidonu.

Zegar kupiłam na allegro:lol: za kosmiczna cene-6,50:hahaha::hahaha::hahaha:

kamka88
Anusia to super,najlepiej tak zagadywac dziecko potem jak już mamy nie widzi to już jest łatwiej;)

A tu fotki z baletu;)
mało bo nie można wchodzic na salę,ale następnym razem pojadę bez Nikosia to wejdę choc na chwilkę i pstryknę coś więcej;)

śliczna mała baletnica : )

anusiaelblag
My plecaka i bidonu też nie mamy ale nam Pani kazała wszystko podpisywać.

Dziś było dobrze. Wzięła koniki co od Agusi dostała w plecak i poszła:D Dała buziaka przytulkała się i zaraz Pani ją zagadała o plecaczku :-)

:brawo::brawo::brawo::brawo:dla przedszkolaczki:Kiss of love:

kamka88
Anusia to super,najlepiej tak zagadywac dziecko potem jak już mamy nie widzi to już jest łatwiej;)

A tu fotki z baletu;)
mało bo nie można wchodzic na salę,ale następnym razem pojadę bez Nikosia to wejdę choc na chwilkę i pstryknę coś więcej;)

Super fotki:usmiech::usmiech:

Szani84
Ja od wczoraj jestem taka wściekła że masakra.......... okres mam dzisiaj dostac i wszystko mnie wkurza.
Co do klusek.... ja tam mog~ę robić wcale nei tak duzo roboty. Czasem w tygodniu robię i do tego np. klopsiki z sosem pieczarkowym pycha........ oooooooooo może i dziś na obiad zrobię : )

Hej Szani,wiesz,że do Ciebie mam najbliżej to możesz juz zacząć robic kluski:lol::lol:

Arisa
anusiaelblag
My plecaka i bidonu też nie mamy ale nam Pani kazała wszystko podpisywać.

Dziś było dobrze. Wzięła koniki co od Agusi dostała w plecak i poszła:D Dała buziaka przytulkała się i zaraz Pani ją zagadała o plecaczku :-)

:brawo::brawo::brawo::brawo:dla przedszkolaczki:Kiss of love:

kamka88

A tu fotki z baletu;)

Super fotki:usmiech::usmiech:

Szani84

Hej Szani,wiesz,że do Ciebie mam najbliżej to możesz juz zacząć robic kluski:lol::lol:

zapraszam :) heheh potem jeszcze bliżej będzie ;)

ale pogoda paskudna :(:( a ja muszę na zakupy jechać ......