Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

75sylwia1
arisa po cichu powiem że tam gdzie jadę jest dostęp do internetu, oby faktycznie był dostępny to sobie na wieczory rezerwację zrobię jak już Kuba bedzie spał ok 22, bo jak tu tak długo bez was wytrzymać.

:yipi::yipi::yipi:rezerwuj,rezerwuj:yipi::yipi:
Ja też miałam jechać nad morze i pewnie zabrałabym lapka ze sobą:hahaha::hahaha:
Mojego z dziećmi wysyłałabym na plaże a ja na necie:hahaha::hahaha:

Arisa
75sylwia1
arisa po cichu powiem że tam gdzie jadę jest dostęp do internetu, oby faktycznie był dostępny to sobie na wieczory rezerwację zrobię jak już Kuba bedzie spał ok 22, bo jak tu tak długo bez was wytrzymać.

Ja też miałam jechać nad morze i pewnie zabrałabym lapka ze sobą:hahaha::hahaha:
ja niestety lapka nie mam ale zawsze można zamiast ciuchów do torby komputer spakowac:sofunny::sofunny:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6974
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6975

75sylwia1
Arisa
75sylwia1

ja to chyba ten rum ze sobą wezme:sofunny::sofunny:

Ten rum to nam podeślij:D:D:D
już sobie przelałam do buteleczek po barwniku do ciasta, barwnik wylałam a rum wlałam, mam takie małe buteleczki jak w samolocie prawie do autobusu:sofunny::sofunny:

No to na zdrowie,hihihi.
Rum do ciasta:sofunny::sofunny::sofunny:

75sylwia1
Arisa
75sylwia1

ja niestety lapka nie mam ale zawsze można zamiast ciuchów do torby komputer spakowac:sofunny::sofunny:

No i musisz się przepakowac:D:D:D:D

ja mam trochę skomplikowaną sytuację...
od jakiegoś czasu też nie pracuję, nie miałam nigdy stałej pracy...
syna urodziłam będąc na studiach jako panienka. niestety gdy miał 2 miesiące zostałam samotną matką. udało mi się skończyć studia, a gdy mały miał 2,5 roku poszłam do pracy na pół roku stażu, potem przez rok pracowałam na umowie, i w tym czasie zaczęłam spotykać się z moim na dzień dzisiejszy mężem. zaręczyliśmy się, zaraz wzięliśmy cywilniak i podjęliśmy decyzję o przeprowadzce do innego miasta. przez cały ten czas od samotnego macierzyństwa po przeprowadzkę bujałam się w sądzie, a to o alimenty a to o ograniczenie władzy rodzicielskiej, aż w końcu o przysposobienie. miałam przeprawę życia, ale się udało. po przeprowadzce miałam dwie umowy o pracę rok po roku, jedna i druga była zastępstwem.
staraliśmy się długo o drugie dziecko, i oczywiście dostaliśmy szansę, nadzieję w najmniej odpowiednim czasie, czyli gdy w ogóle nie pracuję... :bocian:
podoba mi się bycie "panią domu", ale coś mój mąż nie do końca jest zadowolony. mam wrażenie, że w ogóle jest niezadowolony i jest mi przykro, bo uważam, że po tych wyczynach, które poczyniłam już w swoim zyciu należy mi się trochę spokojnego życia...
teraz bujam się z obowiązkami domowymi, w których z resztą mąż często mnie wyręcza nie wiem do końca czemu :noooo: często mam poczucie winy, że nie pracuję i mój mąż wcale mnie nie wyprowadza z błędu...

tak to wygląda u mnie...

serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamy, które nie pracują, a raczej pracują w bardzo ważnym miejscu, gdzie dochody są bezcenne :36_1_11:

http://s7.suwaczek.com/20070317040123.png
http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44jvpwp6gpz.png

:angel_l: 03.09.2010 r.