Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

Nnisiaa
Witam. Czy mozna sie przyłączyc?? Jestem mam 2 dziewczynek obecnie zajmuje sie domem i dzieciakami.....:)

Witaj

natalis88
Kochane ja juz tylko na moment lece spac
Milej nocki Wam życze!!!!!:36_3_15::36_3_15::36_3_15:

Miłej nocki:36_3_15:

aneta1808
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :))))

aneta1808
dobra lece lulu bo troszke spiaca jestem,wpadne jutro postaram sie na dluzej poklikac bo wiecznie brak czasu-DOBRANOC

Kolorowych snów Anetko:Całus::Całus:

Ja tylko na momencik,hihi

75sylwia1
Arisa
75sylwia1

no tak arisek głodny:sofunny::sofunny:

:sofunny::sofunny:Z tym jedzeniem to jest tragedia,bo wstaje w nocy ok2-ej,otwieram lodówke i pochłaniam jej zawartość:lol::lol:
a z dziewczynami też tak miałaś?

Też i to mi zostało,bo po porodzie robiłam to samo.hihihi

A ja dzis nic nie poklikalam :( Patrick byl marudny,biedny ma straszna chrype,ledwo rozumię co do mnie mowi,kazalam mu sie polozyc spac po poludniu,buntowal sie,bo od ponad roku nie sypia za dnia,ale w koncu sie polozyl i troche pospal.Brayana uspalam w tym samym czasie i heja za żelazko!Taka mi sie sterta uskladala,ze ho ho ! 2 prania z przed wyjazdu i 3 po powrocie,wiec roboty mialam sporo.Dzieciaki dosc dlugo spaly,wiec prawie wszystko uprasowalam.
Obiady na jutro mam,dla nas zostal kapusniak z dzisiaj,Patrick dzis obiadu nie jadl,wiec schowalam mu krupnik do pojemnika prozniowego i bedzie mial na jutro,a Brayankowi zrobilam sos pomidorowy,jutro tylko makaron mu ugotuje.Pierwszy raz po nocach nie bede gotowac :hahaha:

http://www.suwaczek.pl/cache/6d49482449.png

http://www.suwaczek.pl/cache/fb9a82a32e.png