Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Hejo :)
Jutro wizyta u lekarza :) Już się doczekać nie mogę aż zobaczę mojego synka <3 <br /> Dowiem się też czy mam cukrzycę...
Mam mały problem...Nie wiem czy powinnam pisać ale mam już taki duży brzuszek że mam problem z ogoleniem miejsc intymnych.... A gdy się schylam dostaje skurczy ;///
Myślicie że lekarz to zrozumie ? Trochę się krępuję ;///

http://www.suwaczek.pl/cache/ef7484b3db.png]Tekst linka[/url]

Dagmaraa18
Jutro wizyta u lekarza :) Już się doczekać nie mogę aż zobaczę mojego synka <3 <br /> Dowiem się też czy mam cukrzycę...
Mam mały problem...Nie wiem czy powinnam pisać ale mam już taki duży brzuszek że mam problem z ogoleniem miejsc intymnych.... A gdy się schylam dostaje skurczy ;///

Pewnie, że zrozumie:) nic się nie przejmuj. Coraz trudniej jest z depilacja to fakt:) , jak masz jeszcze skurcze do tego przy schylaniu to naprawdę nie ma co sobie krzywdy robić.

Dagmaraa18

Mysle, ze zrozumie, to naturalne, ze nie dosiegasz ;-) ja uzywam kremu do depilacji, przy uzyciu lusterka daje jakos rade, przynajmniej sie nie pochlastam maszynka. A dzis kupilam ten pod prysznic. Zobaczymy.

Hej dziewczyny!!! No i gdzie ta wiosna?? Słońce świeci a na term -4 ;(( załamac się idzie:( ledwo co się dopinam w kurtce i z upragnieniem czekam na wiosnę, przeciez nie będę teraz kupowała kolejnej kurtki:(

A z nowości wczoraj byłam u gina i nasza Zuzia waży 1200;)) mamusia niestety dostała żelazo :(

Miłego dnia wszystkim!

http://s9.suwaczek.com/201606087248.png

Gość Agnieszka.w94

gosiakzk
Babyjaga
Dzien dobry Babeczki.
Prawie cala noc przespalam, az mi sie w glowie kreci ;-)

Wow to super! U mnie coraz gorzej z nocami, mała tak buszuje że ja spać nie mogę :) do tego ciągle mi niewygodnie i juz nie wiem jak
mam się kłaść;) a brzuszek coraz większy :)

To moja Niunka jest chyba wyjątkowo spokojna. Nigdy mnie nie obudzila w nocy... Jutro wizyta, w końcu sie dowiem co u malej. I musze zapytać o te ruchy. Co do golenia miejsc intymnych... Kazda z nas chyba ma juz taki problem :) ja dodatkowo wczoraj walczyłam z wycinaniem paznokci i stop :) maskara...... troche pogniotlam maleństwo :(

Dagmaraa18

Hehe, dzis ja też mam wizyte no i już mam problemy z nogami a co dopiero z miejscami intymnymi.Następne golenie chyba partner wykona:p. Mysle ze lekarz na to nie patrzy ale ja bym na twoim miejscu powiedziała mu o tym. Nie tłumacz sie ale skurcze przy schylaniu niewiem czy są normalne.
Trzymam kciuki za wasze dzieciątka i wizyty by przebiegły super. Moze wkoncu jakąs fotke dostane:)

http://www.suwaczek.pl/cache/0636c7f1be.png

A ja siedzę na glukozie, nie taka straszna, rozpuszczona wata cukrowa :-P

Co do ruchów to też nie mam tak, że mała cały czas kopie, częściej się przeciąga, prostuje - takie ruchy czuje, kopie jako tako tylko czasami. Wypiłam tą glukoze, młoda zrobiła sobie aerobik i.... poszła spać :-D

https://www.suwaczki.com/tickers/3jgxs65g12tlxjhu.png]Tekst linka[/url]

http://www.suwaczki.com/tickers/n59yzbmhm2h6i2ua.png

Polecam krem do depilacji ten pod prysznic. Oczywiscie w komplecie z lusterkiem. Aktualnie jest promocja w rosmanie, kupilam za 15, zamiast 25, sprobowalam i moge witac wiosne tu itam ;-)

Seans nocny oczywiscie byl, ale tylko pol filmu, bo zasnelam, a nie 3 cale. Wiec sukces. Mala noca szaleje, ale mnie bardziej budzi zgaga.
Zaczal mnie lapac od rana dolek, ale porobilam sie na bostwo (zadbany wieloryb), napisalam do Was i lepiej od razu.

Babyjaga
Polecam krem do depilacji ten pod prysznic. Oczywiscie w komplecie z lusterkiem. Aktualnie jest promocja w rosmanie, kupilam za 15, zamiast 25, sprobowalam i moge witac wiosne tu itam ;-)

Seans nocny oczywiscie byl, ale tylko pol filmu, bo zasnelam, a nie 3 cale. Wiec sukces. Mala noca szaleje, ale mnie bardziej budzi zgaga.
Zaczal mnie lapac od rana dolek, ale porobilam sie na bostwo (zadbany wieloryb), napisalam do Was i lepiej od razu.

A który to konkretnie krem? Mi chyba na wzrok padło bo nie widziałam żadnego pod prysznic:(

http://s9.suwaczek.com/201606087248.png

Ja to zawsze miałam z depilacją problem, a te wszystkie metody z salonów kosmetycznych są w ciąży niedozwolone. A że tak zapytam, z nieśmiałością, tym kremem do depilacji to tak wszędzie można- w sensie okolic intymnych, można zrobić taką depilację hm...brazylijską??? Samej mi depilacja nie wychodzi, do kosmetyczki w ciąży nie chodzę i powiem, że mam z tym spory problem. Ale wydaje mi się mój ginekolog mnie rozumie :D w końcu chyba nic co ludzkie nie jest mu obce ;)

Lekarze to na pewno gorsze widoki w swojej pracy mieli :P I krzywo ogolone, czy z zarostem kilku dniowym na pewno wyglądamy lepiej aniżeli takie co depilacji nie robią w ogóle :-)
To co się dziś na śląsku dzieje z pogodą to masakra. Rano deszcz, potem idealna wiosna, a teraz mały grad. Wróciłam z zakupów spożywczych, obiad czeka na zrobienie, torby na wypakowanie, dom na ogarnięcie.. a lenia mam takiego. Do tego wyskok na zakupy traktuję jak wspinaczkę na jakąś górę, normalnie się zmęczyłam i poszłabym spać :D

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9h1by0oenb.png

Hej, u mnie za oknem znów deszczowo i ponuro, nic tylko iść spać. A tu trzeba zabawy dla znudzonego 2,5-latka wymyślać :-)
W poniedziałek zaliczyłam hematologa, wczoraj gina i mam spokój z lekarzami na najbliższe 3 tygodnie. Męczy mnie to trochę bo muszę jeździć a do do Warszawy a to na Śląsk. Ale juz niedużo zostało a dla małego wszystko.
Z tą depilacja to prawdziwe utrapienie. Jeszcze daje radę ale pewnie juz niedługo:-)

cerise
Ja to zawsze miałam z depilacją problem, a te wszystkie metody z salonów kosmetycznych są w ciąży niedozwolone. A że tak zapytam, z nieśmiałością, tym kremem do depilacji to tak wszędzie można- w sensie okolic intymnych, można zrobić taką depilację hm...brazylijską??? Samej mi depilacja nie wychodzi, do kosmetyczki w ciąży nie chodzę i powiem, że mam z tym spory problem. Ale wydaje mi się mój ginekolog mnie rozumie :D w końcu chyba nic co ludzkie nie jest mu obce ;)

Ja uzywam kremu wszedzie, na lyso. Ale trzeba sprawdzic czy nie uczuli, szczegol ie teraz jak jestesmy nadwrazliwe. No iboliwka potem. Nigdy nie chodze do kosmetyczek z tym. Jak pomysle o wosku to mi sie talent wokalno-operowy uaktywnia. Tylko krem.
Ze lekarz nie takie rzeczy to wiadomo. Nie robie tego przez wizyty, szczegolnie, ze mnie nikt nie bada. Ale sama dla siebie lepiej sie czuje.

Nie chce zapeszac, ale pierwszys raz od kilku dni nie mam zgagi juz od rana... Ale cuuuuuudnie.

Ja wlasnie tesknie za moja kosmetyczka .. Chodzilam na depilacje kremem cukrowym i wcale nie bylo az tak bolesnie ;)
Co do zakupow ? Tez sie dzisiaj wybralam i chociaz wrocilam przed 12 to padnieta jakby bylo po 18 a w domu nic nie zrobione..
Znalazlam sobie zamiennik prenatal duo, bo cholernie drogie sa ;/ aptekarz polecil mi z dopelhertz activ mama. Polowe tanszy :D