Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Mmmm, jakie pyszności Kamilla!
Całe szczęście że mam pączki w domu, bo bym telefon obśliniła :D

Olka zaciskaj nogi i powiedz Majeczce że ciocie marcówki nie każą jej wychodzić przed 10.02! I tak jak dziewczyny mówiły wszystko w zasięgu ręki, jak coś jest dalej to znaczy że tego nie potrzebujesz ;) nogi do góry i grzecznie leżymy :)

Gość Leniwy leniwiec

Ola, trzymaj sie !
Lilijka, ja za takiego robiacego lody to moze bym nawet z 5 dyszek dorzucila;)))
Czekam jak na szpilkach na meza (hahahhaha wreszcie udalo mi sie uzyc tego "tytulu";))) i do weta...dluzy mi sie czas jak cholera...tym bardziej, ze w kuwecie zobaczylam zabarwiony na czerwono mocz ;( juz sie naczytalam o nowotworach nerek itd... Az mi sie wszytsko gotuje z nerwow...
A propos gotowania - u nas tez bolognese:)
Ania, super, ze cos takiego przezylas:) ja takich spotkan z Eliza doswiadczam w nocy jak czuje jej stopy przelatujace po mojej dloni...
Ale wiadomo, glowka, to glowka:)))

noooo kuźwa Kamilla..Ja na etapie robienia galaretek z kuraka,a TY wyskakujesz z gniazdkami!!!!
Moje sezamki z Netto po prostu straciły słodki smak,jak otworzyłam to zdjęcie :) pysznie wygladają :)

Aniia cudowne to musiało być :) Te maluszki tak nam juz miłość okazują..u mnie może nie tak jak piszesz,ale jak się wypnie to też odbieram to jako kontakt ze mną :)

Gratuluje udanych wizyt,trzymam kciuki za Ciebie kalae..

Olka odpoczywaj,nie stresuj sie..trzeba zostać to trzeba,zjedz pączki,przytul M. no i pogadaj z tą córką,że wiesz,że tak jest ciebie ciekawa,że chce wyjść,no ale niech poczeka jeszcze troszke :)

Trzymam kciuki za kociaki,żeby wyzdrowiały szybko :)
Lilijka ,Madika jakis włoski dzionek sobie zrobiłyśmy :D
A ja pozalewam zaraz te mięcha i lezing,bo brzucho tez już ma dość na dziś :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Ja też jestem raczej oszczędna, rzadko pozwalam sobie na szaleństwa. Ale mój mąż taki jest gadżeciarz wlasnie:/ mi tak szkoda czasem kasy na coś, jak np na tego iPhona ale on mnie męczy, męczy, a w końcu używa ostatecznego argumentu że nie po to robi fuchy, których nie lubi, za kasę, żeby jakiejś przyjemności z tego nie mieć. No i co powiem? Taka prawda. A telefon to w ogóle był prezent niespodzianka na urodziny:) najgorzej, że mamy tego samego dnia a ja miałam dla niego jakiś drobiazg. No i że po 2 miesiącach go straciłam. Ale mnie kocha i wybacza:)

http://www.suwaczki.com/tickers/lprkzbmhlydqtmyx.png
http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5e9sf8amqv.png

A ja dzisiaj mialam wizyte U mojego cipkologa. Malenstwo wazy ok 2100, ulozone jest glowka w dol. Lozysko jeszcze podobno w bardzo dobrej formie ;-) No i pobieral mi dzisiaj wymas na gbs czy cosik takiego.
Widziałam, ze pisalyscie o mieszkaniu z tesciami. Jezeli chodzi o mnie to sobie takiej sytuacji nie wyobrazam ;-)
Olka pewnie bedziesz pierwsza marcoweczka jak sie sytuacja nie unormuje. Powodzenia!

a u mnie mała bez zmianą głową w górę, powiedział, że już powinna być obrócona, ale jeszcze ma szanse, jak się do nast wizyty nie odwróci to cc, a z tego wszystkiego nie wiem jaka ona duża. Jej chyba wygodnie z tą głową w górze.
A i kazał mi leżeć dużo na lewym boku, że to ją może zachęcić do obrotu.

I gbs też mi pobierał i mam to zawieść do lab, tylko z jednej dziurki było

aniia
Kamilla!!!!! :D OMG, ale bym jadła!

Leżę sobie na boczku, czytam książkę, a moja Mała tak sie rozpycha i matkę kopie. Z racji jej pośladkowego położenia glówkę ma wysoko. No to zaczęłam ją głaskać po tej głowie i słuchajcie, przeżyłam coś niesamowitego!
Jak tylko przystawiłam rękę do jej głowy, to mała zaparła się nnogami i wypięła tak mocno tą głową aż jakby wtulając się w moją dłoń. Normalnie z macicy mi się głowa dziecka wyłoniła :D BOŻE JAKIE TO BYŁO PIĘKNE

No wzruszam sie jak glupia...

Olka to ciesze sie żeś przytulasna:) ja sie smieje ze mnie za mało tulili bo teraz mąż musi siw ode mnie odganiac ;)

Aga trzymaj sie. Aniia ma racje moze to kwestia ułożenia. Bedzie dobrze.

Ja sie wlasnie wygolilam na wizyte czekam na męża i powiem Wam ze troche sie denerwuje. Od 3m.c mi puscilo wiele lęków nawet jak miałam przeboje ze szpitalem i za małą macica i tą nieszczesna szyjka i chyba teraz wracają.... Jakas napięta jestem i moze stad ta poranna nadaktywnosc sprzataniowa zeby to napiecie rozładować.... Mam nadzieję ze wroce po 20tej z dobrymi newsami. Trzymta sie Marcowki

https://www.suwaczki.com/tickers/2nn36vgcou73qeg3.png

http://fajnamama.pl/suwaczki/ic529mw.png

Jejku dziewczyny zaciska uda. Znowu fala szpitali się zaczyna:/

Ola, Aga trzymajcie się dzielnie -jeszcze nie czas na nas!!

Kamilla - ty lobuzie takie przysmaki tu nam zarzucasz!!! O mało co a nie zjadłabym telefonu:)

Jeśli chodzi o tel to ja też bym tyle w życiu nie wydała,ja mam samsunga galaxy s4 i naprawdę jestem zadowolona, ale oczywiście na abonament wiec cena była wzgledna:)

Lecę chyba coś wszamac bo głodna się robie.

Coś pechowy ten styczeń dla marcówek :(
Aga trzymam kciuki,nic sie nie martw..mały się kręcił,stad zaniki tętna..na pewno bedzie dobrze,zobaczysz :)

Kalae może jeszcze się obróci..leż na tym lewym i gadaj do córy,zachęć do obrotu :)

a ja mam starego Samsunga galaxy s czy coś..ma dobre pare lat,czasem system nowy musiałam wgrać i androida,raz bateria mi poszła,ale ogólnie dopóki działa to będę go miała :)
3 tys to juz bym wolała na auto odłozyć :)
Choc ja teraz wszystko przeliczam na gadzety dla małego..

aha tu dostanę 1000 to kupię bujaczek i cos tam,tu z ubezpieczenia na szczepienia itd:)

Jedynie zaszaleję po porodzie i pójdę do fryzjera..znajac zycie pojde do koleżanki zamiast do salonu :)Taka to rozsadna jestem :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Aga będzie dobrze :-) mi w szpitalu tez na ktg tętno zanikało i okazało sie ze to malutka sie przesuwała. Posprawdzają i Ty będziesz spokojniejsza. Po przyjęciu pewnie znów zrobią ktg. Daj nam znać.

Ja dzis cały dzień leżę brzuch twardy i muli chwilami jak na okres.
Pożarłam śledzie zagryzłam kawałkiem ciasta z gorzkiej czekolady i córcia odżyła:-)

PS.Kamila jak Ty takie cuda pieczesz to może chcesz mnie zaadoptować:D

Aga nie martw się! Może Dzidzia się ruszała i zanikalo, ja miałam tak dziś rano właśnie, ruchów nie czułam, ale się ruszała i przez to zaniki, lepsze są zaniki niż nagle spadki tętna, bo spadek może oznaczać że coś się dzieje a właśnie jak zanika to że po prostu stracił 'zasięg " z serduszkiem :) trzymaj się! :*

Maaatko przed chwilą urodziła kobieta w 2 godziny!!! Fakt że jej piąte dziecko, ale te krzyki a później płacz Maleństwa ahhhh! Aż by się już chciało rodzić, choć te rodzące nie pomagają mi w pozbyciu się skurczy :D

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdge1jysm8f9.png

hehe dziewczzyny naprawde proscizna jak mi sie udalo to i wam wyjda mega :D i dobrze mowilam, nogi mam jak balony teraz. normalnie wygladaja jakby mi sie skarpetki wbijaly w gice.

na pocieszenie powiem ze juz zostaly tylko 2 gniazdka :D

Aga- trzymaj się dzielnie, napewno bedzie wszystko w porządku !

co do oszczednosci, to ja wlasie jestem mega sknera, sobie na wszystko załuje,... moj K odwrotnie, zupelnie jak u ciebie monimoni.... zawsze jak mi zacznie jeczec, argumetować to nie mam opcji zeby sie wymigac...

co do telefonow jeszcze- jak wspomnialam ja mam lumie. też prezent od mojego, jęczałam i kurwiłam na mojego androida, mialam samsunga galaxy ace 2. tzn zacinał się dosc czesto, ale wolalabym sie meczyc bo byl w idealnym stanie. a on mi sprezentowal lumie, i bylam piekielnie zla bo po raz kolejny kase wydal. Ale jedno jest pewne, złoty telefon, kocham go nad zycie i nigdy więcej androida! :D

Mój się nie szczypie, jak coś potrzebuje czzy cos poprostu chce to sobie kupuje. też mowi ze nie po to ciagle zapierdziela by tylko rachunki placic.

O jej Aga. Oby wszystko było ok. Dobrze pamietam, zebry na karowej rodzisz? Kto Cie tam prowadzi? Ja dzis cały ranek tam spędziłam ... Jej jak sobie pomyśle, ze to juz za chwile rozwiazanie to aż mi sie słabo robi:)
Dziewczyny czy u was tez tak jest ze dziecko swoimi wymiarami wyprzedza wiek z OM ? Bo pamietam ze tak miałyście kilka razy. Czy to zmieni jakos postać rzeczy w efekcie końcowym?