Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe nati no wlasnie teksty to maja zabójcze :D wlasnie byly odcinki jak ta Marysia zostawila km pod opieka psa, ludwik musial z nim wyjść w nocy na dwór. Haha on się tak śmiesznie denerwuje, zwłaszcza jak w gowno wdepnal gola stopa ;D hehehe

ja tez mam spadek mocy :( codziennie bym spala w ciagu dnia, teraz lezalam to juz przysypialam... tak mnie stawy bola jak stara babcie, ledwo idzie wstacz lozka i przejsc kawalek, dopoki nie rozchodzę... szczegolnie jakby w srodku w tylku po lewej stronie mnie lupie... grr ;D

Sylwia921125, mieszkam w Ketach i tez bralam pod uwage Wadowice. Ale juz calkiem zgluplam, bo jednak duzo osob mi poleca Wyspiańskiego w Bielsku, ale podobno jak sie nie ma lekarza prowadzącego z tego szpitala to jest sie tam ciezko dostać jak np jest duzo rodzacych i wtedy odsylaja do wojewodzkiego, tylko nie wiem czy ja chce tam rodzic, bo opinie ten szpital ma bardzo skrajne. I takim sposobem jestem w kropce :-)

Gość przyjazna

Felcia wg norm dla ciężarnych to tylko ten na czczo masz w normie. Pewnie będzie dieta.
A ja mimo insuliny na noc nadal ten na czczo mam za duży więc pewnie na kolejnej wizycie zwiększy mi dawkę. Dobrze ze te w ciągu dnia utrzymuje w ryzach.
Ernesto ciekawa jestem Twojego wyniku.

no wiem mama77777 miałam zrobic te tsh..teraz mam tą glukozę ,enzymy,zobacze ile to będzie kosztowało..w styczniu mam wizytę u endokrynologa to i tak bym robiła..

No ale jak wcześniej miałam tsh powyżej 6 i mnie nie swędziało to teraz raptem zaczęło??
moim zdaniem to też może być od hormonów..biore ostatnie opakowanie duphastonu..ciekawe czy to pomoże :)

ok,w sumie masz rację..zrobię z jednej próbki glukozę,enzymy i tsh :) a w styczniu powtórze te ostatnie..a te t3 t4 to nigdy nie robiłam bo z tsh widac moją chorobę..na razie endo nic nie kazał dodatkowo,a pytałam.

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

~przyjazna
Felcia wg norm dla ciężarnych to tylko ten na czczo masz w normie. Pewnie będzie dieta.
A ja mimo insuliny na noc nadal ten na czczo mam za duży więc pewnie na kolejnej wizycie zwiększy mi dawkę. Dobrze ze te w ciągu dnia utrzymuje w ryzach.
Ernesto ciekawa jestem Twojego wyniku.

A jak wytrzymujesz z dietą? ?? Trochę mnie to zalamalo i to jeszcze przed świętami :/
Chociaż podobno normy dla ciężarnych się zmieniły i do 158 po dwóch godzinach cukrzycy się nie stwierdza. Zobaczę co powie gin w poniedziałek.

misiakowata30
no wiem mama77777 miałam zrobic te tsh..teraz mam tą glukozę ,enzymy,zobacze ile to będzie kosztowało..w styczniu mam wizytę u endokrynologa to i tak bym robiła..

No ale jak wcześniej miałam tsh powyżej 6 i mnie nie swędziało to teraz raptem zaczęło??
moim zdaniem to też może być od hormonów..biore ostatnie opakowanie duphastonu..ciekawe czy to pomoże :)

ok,w sumie masz rację..zrobię z jednej próbki glukozę,enzymy i tsh :) a w styczniu powtórze te ostatnie..a te t3 t4 to nigdy nie robiłam bo z tsh widac moją chorobę..na razie endo nic nie kazał dodatkowo,a pytałam.

tsh zrób w jednym badaniu z t4 t3, bo tak rozdzielnie to bezsensu

Kalae ale nie kazał tego robić..jak pytałam to powiedział,że wynik tsh wystarczy bo widać juz chorobę..
Będę dzwoniła do niego w styczniu,albo jak tsh teraz wyjdzie złe i zapytam,ale to i tak te t3 t4 po nowym roku zrobie..
nie mam kasy..a jeszcze 17go gin :)święta i te badania..zobaczę co powie jak coś
Najpierw skupie sie na tej glukozie i enzymach..bo raczej tu jest problem..

matko jak mnie mdli dzisiaj bleheeh...

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

witam dziewczynki.ja własnie tydzien temu odstawiłam luteine (tak sie troche bałam)ale jest ok.obecnie jestem w 24 tc.mała dzis mocno kopie,tez mam niedoczynnosc tarczycy biore euthyrox,ale wyniki mam póki co w normie,czytałam własnie lutówki i dziewczynie w 31 tc wykryli przegrode takze nawet nie wiedziała ze ma.pozdrawiam