Skocz do zawartości
Forum

Grudnióweczki 2015 - czyli ostatnie dwupaczki tego roku :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Grudniowa Mamo teraz wrzask zostal zastapiony potwornym piskiem. Jak cos jest nie tak to uszy odpadaja. Charakterek to ona ma. :p taka mine robi jak zasysa wargi hehe. Tez tak mi sie wydaje, ze nasze krzykaczki by sie dogadaly. :-) aach i wspolczuje koszmaru!, a Tobie Kalinko jeszcze bardziej tego pajaka. Ja sie ich tak strasznie boje i brzydze, ze chyba jakbym byla na Twoim miejscu to wyskoczylabym z tego balkonu razem z wkladkami :P

Maz ma dzis jeden jedyny dzien wolny w tym tygodniu. Wyskoczylismy we trojke na spacer. Jak naszla nagle chmura i lunelo, to tyle bylo z naszego spacerowania. :-/

MMK
Lenka to sama słodycz :-)

Wy tu a pająkach... pajaki sa spoko. Najgorsze sa zaby i ropuchy!! Tego chujostwa to nienawidzę. Plakac mi sie chce jak to skacze, pelza, czy jakkolwiek sie porusza. Po prostu pisząc posta mam ciarki jak pomysle, ze to stworzenia juz wychodza po zimie na powierzchnię. Brrr.....

Gość cosmicgirl

A u nas dziś piękny dzień więc spędziliśmy dużo czasu poza domem.odpukac nawet nie było awantury:)najpierw było wesołe miasteczko a potem piwo pod parasolem i wszystko sppkojnoe bez płaczu:)no i bylam już ze spacerowka.i wiele lepiej to sobie posiedziala popatrzyła to ppspala.także gondole już coś
Chowam.
moja też już łapie swoje nóżki.

Dobry na wieczor mamusinki :)
My juz po wycieczce. Udał sie wypad, pogoda dopisała. Staś pokazał sie z jak najlepszej strony, ja wypoczelam i nabrałam sił.
Dziękuje w imieniu Stasia za komplementy :)
Mmk znam Twoje ever bo karmie w huśtawce hehe i zanim przyjdzie krzesełko to zainwestuje w takie palto jak Lenka ma na zdjęciu bo nie dopiore ciuszków. Ślicznotka!!

Cosmic widzisz jednak coś z długiego weekendu masz ;) mmm piwko tez miałam okazje skosztować a tak mi smakowało! Ja nigdy nie lubiałam a jak sie napiłam to jakby Pan Jezusek bosymi stopkami po gardełku pokiciał. Cudo.

pajaki żaby osy... Fuj. Ale kleszcze to juz mega horror!!!

Ja masuje dziaselka gazikiem bo można go użyć kilka razy (zawsze wyparzam) i jest delikatniejszy niż ta szczoteczka. Tak mi sie wydaje. Bo przy bolących dziasełkach to nawet mi sie dotknąć nie dał. Nasączam go tez nieraz rumiankiem i robię takie ruchy jak przy myciu ząbków.

http://fajnamama.pl/suwaczki/5v7sov7.png
http://fajnamama.pl/suwaczki/qusk7e3.png

Dziekuje dziewczyny w imieniu Lenki :-)
Ojjj tak. Wszelkim robakopodobnym oraz obslizglym i paskudnym stworzeniom mowie stanowcze- NIE. Moga sobie zyc, ale z dala ode mnie ;-)

Chyba sprobuje z gazikiem wlasnie. Bo dzis znalazlam ta szczoteczke, ale srednio przypasowalo.

Ja tez mam ta nakladke napalec ale jakos taka duza mi sie wydaje do jego malej buzki, wiec owijam gazik wokol malego palca masuje nasaczonym w rumianku, i tez wykonuje podobne ruchy jak przy szczotkowaniu zebow.
Mamo Stasia super usmiech z tym zabkiem :)
Moj maly znowu zaczal sie przekrecac z brzuszka na plecy, przypomnial sobie jednak jak sie to robi, teraz czekamy az bedzie z plecow na brzuch.
A o robalach mi nawet nie mowcie, pajakow to sie panicznie boje !
My nie bylismy nigdzi w dlugi weekend bo moj maz caly weekend byl w pracy, ale za to dzisiaj mialam dzien dziecka ;p Mama zostala z malym a mnie wygnali do spa na masaz z peelingiem a potem maz zabral mnie na kolacje, wrocilismy maly przywital nas pieknym usmiechem, potem toaletka butla i spi a ja zrelaksowana jak dawno dawno nie bylam, ciekawe na jak dlugo ;p
Zamowilam to siedzisko jutro ma mi dziewczyna wyslac, poki co tez karmie go w bujaczku..

http://fajnamama.pl/suwaczki/td9dg3l.png]Tekst linka[/url]

Gość aga1987

Cześć dziewczyny jak po majówce? u nas w nocy była burza jak ja nie lubię błysków, a nie mam jeszcze rolet w sypialni to istna masakra.
Wczoraj ugotowałam małej papkę ziemniak, pietruszka, marchewka, konsystencja super, mała zjadła kilka łyżeczek i był ryk.
ja pająków też nie akceptuje obrzydzają mnie! wszystkie inne żaby, gady, myszy jak najbardziej lubię. Ostatnio w zoologicznym był zajebisty kameleon. tylko gdzie ja bym go trzymała i jakoś odrzuca mnie myśl że musiałabym mu kupować świerszcze do zjedzenia!

Gość ramania

Cześć dziewczyny
Ja wczoraj wróciłam od teściowej. Powiem wam nie ma to jak własne łóżko. U teściowej już mój kręgosłup nie mógł wytrzymać.
Kupiłam sukienkę na wesele. Dupy nie urywa, ale brzuch ładnie się chowa, więc chociaż taki plus. Syn i mąż już ciuchy mają, jeszcze tylko Kaśka, ale dla niej mam juz upatrzoną sukienkę i w pt jadę odebrać.
A dziś czeka nas szczepienie. Od wczoraj ciągle pada, więc pewnie wózkiem nie pojadę, a szkoda bo nie chcę żeby malej z autem kojarzyło się szczepienie..

Mmk
Lenka piękna dziewczyna. Zdjęcie nr 1 rewelacja.
Mama Stasia, Sh
Chłopaki cudne. Stasio super z tym zębolkiem wygląda. Jak zobaczyłam jego zdjęcie to od razu zaczęłam oglądać zdjęcia mojego synka.
Sh mam nadzieję że lekarka coś doradź na te krostki. My na poprawę kondycji skóry dostaliśmy dermobazę. I teraz skóra rewelacja. Ale trochę trwało zanim ta skóra zrobiła się głaciutka

Dziekujeee! :-)
U nas tez chyba Lenka leciala na rekord wczoraj. Od 17:30 spala do polnocy, zjadla i spala dalej do 6:30 :O to po marchewkowej chyba :p
sh88zazdroszcze. Fajnie ze tak sie zregenerowalas.
ramaniu to podeslij po weselu jakas fotke ;-)
kasia nivea- krem na kazda pogode

My mamy krem Alphanova z filtrem 50+
Ramania widze, ze wy tez dzisiaj na szczepienia, na co idziecie ? my na pneumo, jak zawsze sie boje, no i zobaczymy co lekarka powie madrego ;/ daj znac jak tam po szczepieniu.
Aga moze byl ryk bo chciala wiecej? :)
MMK i Grudniowa mamo super ze maluchy tak ladnie spaly!
A masaz rewelacja, naprawde goraco was zachecam zebyscie szly ! :)

http://fajnamama.pl/suwaczki/td9dg3l.png]Tekst linka[/url]

Gość cosmicgirl

Dziewczyny chyba mnie chcecie dobić z tym pójściem na rekord w spaniu hehehe ja mogę o tym pomarzyć.zazdrosze wam bardzo.kurwa jakbym z jedną taką noc miała jak wy to na cały tydzień bym się wyspala heheh.u mnie sytuacja wygląda tak ze mała pierwsza drzemka jak idZie spać na noc ma dłuższą tak jak wczoraj poszła o 20.30 to wstała po 24 potem po 2 a potem po 4 a potem już po 5 ja pizdziu.dziś wieczorem postaram się ja nakarmić kleikiem przed kąpielą potem po kąpieli jeszcze cycka trochę dam do popicia i zobaczymy jak będzie.cudów nie oczekujr.
my też jutro na szczepienie idziemy.u nas pogoda piękna.długo byłam dziś na spacerze i powiem wam że spacerowka bardziej mi pasuje.akurat mam taką w której mała leży i sobie wyszystjo ogląda, buda też super bo można mocno naciągnąć jak słońce mocne jest czy mała śpi.fajnie dziś się S pacerowalo.

Wszystkie maluszki cudowne! My też dzis idziemy na szczepienie...
U nas pogoda fantastyczna, 17 stopni. Byłam z małą na spacerku a teraz wylegujemy sie na ogrodzie :)
Ja Emmę wożę w nosidelku samochodowym, gondola już ją średnio interesuje, a spacerówka jeszcze troche za duża... A w nosidelku ma mniej miejsca niż w spacerówce i jej sie podoba :)

Ja dziąsełek jeszcze nie masuje. Krem na dwór mam bambino ochronny. Zaczęła mi sie cześciej budzić w nocy, coraz wiecej jedzenia sie domaga, dzis dostanie na noc kleik do mleczka ;) a jutro wypróbujemy kaszkę.

Peoniu mam nadzieje, że wszystko szybko się ułoży. Po raz setny to powiem- jestes wielka za to co robisz dla tego dzieciątka.

Ja też chcę na masaaaaaż ! Chociaz na 10 minut !

http://fajnamama.pl/suwaczki/afo6hq3.png]Tekst linka[/url]

Peonia,
Bardzo mi przykro. Mocno trzymam kciuki za Twoja znajoma i za Ciebie również, zebys miala siłe nadal tak pięknie pomagac.

Cosmic,
Dodaj ten kleik jak mowisz. Moze jak wiecej zje to dluzej pospi. Albo masz po prostu malego glodomora. Kacper tylko przez dwa tygodnie budzil sie idealnie co trzy godziny na jedzenie. Ale czasem sa takie noce, ze budzi sie o drugiej lub trzeciej i chce jesc. Jestem wtedy mega zdziwiona. Musze przyznać ze nie należę do mam, które nie przesypiaja nocy.

Malvina,
Ja tez woze dziecko w nosidelku. Kacper zadowolony. Gondola juz dawno przestala go interesowac. On musi siedziec i sie gapic. Strasznie ciekawski jest. Ze spacerowka nie próbowałam, będzie musiala jeszcze troche poczekac na swoją kolej :-)