Skocz do zawartości
Forum

Co dziś robicie na obiad?


Ann

Rekomendowane odpowiedzi

ann a robiłaś je kiedyś sama??? ja mam ochotę ale znalazłam trochę inny przepis w RODZICACH kwietniowych
i czy mięso trzeba najpierw gotować a potem mielić? nie można mielonego surowego podsmażyć i co to znaczy starte ziemniaki sparzyć wrzątkiem, czy tylko przelać jak będą na durszlaku, czy raczej na chwilę zanurzyć????

a może masz sprawdzony przepis babci??

u nas placki ziemniaczane po węgiersku w strasznych ilościach:Śmiech:

http://www.suwaczek.pl/cache/4ccc13b87c.png
serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849

Odnośnik do komentarza

antalis ja mialam mononukleoze... straszne jak tak boli gardlo:( postaraj sie poplukac troche woda z sola lub szalwia..tylko trzeba czesto..
a do jedzenia jak wszystko w gardle pali to ja zawsze wybieralam budyn albo kisiel, sprobuj!!
i zycze zdrowka!!!:Całus:
littlemum a ty je sama robisz czy zamawiasz? jak ja juz daaawno nie jadlam sajgonek:(

http://www.suwaczek.pl/cache/a094a721a3.png

http://www.suwaczek.pl/cache/513e076da8.png

Blog Zosiaczka i Tiny
http://casamitch.blogspot.com/

Odnośnik do komentarza
Gość Izabelin

czoko25
U mnie dzisiaj krokiety faszerowane pieczarkami i serkiem a do tego barszcz czerwony:Oczko: właśnie skończyłam pichcić, może kogoś zainspiruje:Uśmiech:

A co dajesz oprócz pieczarek i sera (jaki?) do farszu? Zaciekawiłaś mnie strasznie.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×
×
  • Dodaj nową pozycję...