Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

~Niuśka32
Drogie Panie...
czy będąc w ciąży można przechodzić menopauzę?

Średnio. Raczej dolegliwości oznaczają albo jedno albo drugie :D

Ja 4 dni wytrzymałam. Zezarlam czekoladę mleczna :D idzie do nas burza!!!! Pragnę jej bardziej niż kebab z frytkami !!!

Fobianka my wogole mamy za podobnie do siebie. Może jesteś moim blizniaki em? :D

Zajrzyj do nas! Www.milkii.pl :)

Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było i wiele wątków przegapiłam więc jeśli się powtórzę to proszę odeślijcie mnie do wcześniejszych rozmów na ten temat:) Mianowicie ? Jaki materac do łóżeczka wybieracie ? Już tyle się na ten temat naczytałam, nasłuchałam, naoglądałam poradników i jestem bardziej skołowana niż przed czytaniem tego wszystkiego...

Dariaa23
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było i wiele wątków przegapiłam więc jeśli się powtórzę to proszę odeślijcie mnie do wcześniejszych rozmów na ten temat:) Mianowicie ? Jaki materac do łóżeczka wybieracie ? Już tyle się na ten temat naczytałam, nasłuchałam, naoglądałam poradników i jestem bardziej skołowana niż przed czytaniem tego wszystkiego...

Ze 3 dni temu czyli 50-90 stron temu :D

zuzia.be27
adonis_25
zuzia.be27
Niuśka hahah ja wole zimne ale moj mąż lubi ciepłe haha

To niech se zrobi :D jak nietoperz na Balii z lejdis umie się sam zblowjobowac? :D

Hahah kocham ten film!!
A mój mąż jest kochany więc....

Weź bo ja od 2 tyg celibat. Po ostatnim razie dostałam skurczy i 3 godziny się męczyłam. Myślałam że wody mi odeszły bo brzuch się zmniejszył i było widać dokładnie dziecko . Tzn kokonik. Póki co nie ryzykujemy. ..

zuzia.be27
Tak wracajac do facetow....ja nie moge na swojego ponarzekac....a sniadania to on mi robi

Mój też robi dużo . Jak robi za mało to dostanie kopa słownego i znowu robi :D wychodzi z pracy żeby mi przywieźć jedzenie, rano przynosi nam bułki ze sklepu a wieczorem sprząta :) ja gotuje bo tyle daje rade robic . czasem wymaga naoliwienia :p

łupinka uwielbiam liona! Jest mega proste i szybciej do zrobienia. Tylko mi zawsze za slodkie wychodzi bo daje duzo batonikow :P

ZjemCiMiska ja tez mam w zestawie baldachim, mysle ze go zaloze bo wizualnie mi sie podobaja, ale znajac zycie jak bedzie zawadzal to bez zalu zdejme i odloze w kat :)

Co do mojego Antoska, to poszlam na dwor pomalowac lozeczko, skupilam sie na czyms innym, a teraz chwile odpoczywam w domu i cos tam przekrecil sie kilka razy ale tez bardzo leniwie

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5e8l9cwgv2.png

Doczytałam :)

Fobianka Bafka ślicznie wyglądacie:)
Juz tez sie o Ciebie Fobianko martwilam i.zastanawialam.jak Ty w pracy w te upaly wytrzymujesz???

Ofeliaa stopy Fiony to znak rozpoznawczy ciaż mnogich ;)
Zimna woda, nogi w gorze i smaruj czyms :)

NIUSKA niestety nawet w tak cywilizowanym miescie ja Warszawa trzeba miec wszystko swoje. W moim szpitalu byly na korytarzu na czarna godzine tylko.

Co do majtek to ja mam zwykle bawelniane w nie te duze podpaski z Belli i tyle, po cesarce ten plus, ze malo.co leci bo.po naturalnym to te "miesne" skrzepy najgorsze zadne podpaski rady nie dadza :/

A z seri "poznajmy sie bliżej" to ja jestem Technik technologi odziezowej z kierunkiem projektowanie odziezy, do tego skonczylam prawo i administracje a pracuje w jednej z firm ubezpieczeniowych, zajmuje sie szkoleniami, reklamacjami, obsluga trudnych klientow :) Umiem gotowac, piec, sprzatac :) pracowalam jako.hostesa, ankieter, sprzedawca i pokojowka w hotelu haha:)
Do tego matka 3dzieci wiec i na nianie sie nadam :)

http://www.suwaczki.com/tickers/5djyugpjir57gby3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/190f97313d.png

Gość Niuśka32

ADONIS
ola Boga, Ty Jesteś nakręcona,jak mały samochodzik...hihihi
ile Twój mąż wypowiada zdań dziennie, max 2?
ile masz par rąk?

DZIEWCZĘTA,
a jak Wasze prawa jazdy,
bo kojarzę, że Ktoś jazdy ma, czy coś...

~Niuśka32
ADONIS
ola Boga, Ty Jesteś nakręcona,jak mały samochodzik...hihihi
ile Twój mąż wypowiada zdań dziennie, max 2?
ile masz par rąk?

DZIEWCZĘTA,
a jak Wasze prawa jazdy,
bo kojarzę, że Ktoś jazdy ma, czy coś...

Ty coś dzisiaj spokojnie piszesz:D przyznaj się chcesz mnie zdiagnozować :D ręce dwie i podzielona uwaga :D wrzucę wam potem moje literki tak wogole i wieczorem biorę się za łapacze snów. Nie umiem zbytnio szydełkowac ale będę się uczyć. Nowe umiejętności się przydadzą :)

No i głupio pytasz- ja mam prawo jazdy :) dopiero 3 lata ale mam i jeżdżę. Póki co bezwypadkowo :D