Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Nie musi byc identyczna, ważne żeby miała rękawy takie 2/5, 3/4 czy ile tam, żeby bicepsy zakryć ;D najlepiej koronkowe no ale to też nie mus, no i żeby była ciążowa żebym mogła się zmieścić :p dziewczyny które wysylalyscie zdjęcia swoich kiecek wstawcię prosze raz jeszcze jeśli są podobne bo nie zapisałam a już się do tego nie dokopie:(

~Niuśka32
Moje Drogie Panie....
każda ma chęć na OFELKI weselicho,
ale żadna oferty kawalerów nie podsyła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
będziemy się bawić...chyba na BIAŁEJ SALI....
wrrr....wrrr

Ja wczoraj próbowałam załatwić brata przyjaciółki.
Facet świetny tylko podobno chwilowo zajęty.
Ale związek świeży, trzymamy rękę na pulsie.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3k6ia03ztj.png]Tekst linka[/url]

Kobiety! Od godziny was nadrabiam. Dziecko mi zagłodzicie bo leżę i czytam a biedna tańcuje ;)
Jak już się tak poznajemy to ja wam mogę zrobić kurs pierwszej pomocy ;) bo jestem dyplomowanym ratownikiem medycznym. A jak wiadomo życie bywa różne a swoje marnuję na stanowisku starszy operator produkcji ;) robię wszystko byle nie taniec śpiew i szycie (no chyba że polejecie to prawda;)
Fobianka już miałam Cię wywoływać do odpowiedzi bo cię z tydzień nie było.
Lencia i Kasiek dacie radę dziewczyny! Ściskać te udka ;)
Adonis jestem pod wrażeniem jesteś wredota mała ;)
A u nas w końcu pochmurno i trochę niższa temp. tak wczoraj spuchły mi nogi że szok cały dzień w łóżku a potem spacer i rezerwy sił zerowe.
A co do podkładów majtek szczotek ceratek itp. to wszystko zamawiałam u jednego użytkownika na allegro plus kurier do domu i wcale nie wyszło tak tragicznie cenowo coś koło stówy

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdgejk704zuf.png

Co do slubu ofelii- ja moge jeszcze zajac sie fryzura :)
Czyli zespol mamy (Zuzia :D ), sukienke Drozdzowka uszyje, brakuje makijazu i KAWALERA !
Ja niestety nie mam zadnego wolnego :( brat byl wolny ale znalazl sobie taka... Przej.. Za przeproszeniem dziewczyne i co? Wesele 10pazdziernika. A sa ze soba raptem od grudnia czyli cale pol roku!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5e8l9cwgv2.png

AsiaPil
Usiadłam przed kompem zmotywowana przez Wasze zakupowe szaleństwa i chcę ogarnąć kosmetyki.
I moje pierwsze pytanie, na pewno nie ostatnie-czy specjalny żel/spray trzeba kupować na ciemieniuchę? Matko ile tego jest;]

Kupiłam i okazał się zwykłą Oliwką :)
Nie kupuj cudów. Tzn twoja sprawa ale na bieżąco można kupić takie rzeczy.

Zajrzyj do nas! Www.milkii.pl :)

Drożdżówka
Czekam. Trwa operacja.
Wpadłam do Was się czymś zająć, bo już chyba wszystkie łzy wyplakalam.
Jeszcze godzina według planu...
Chciałabym ja przespać ...

Przepraszam za mój nietakt, całkiem mi to z głowy wylecialo ze to akurat Ciebie dotyczy.. trzymam kciuki za Męża, na pewno wszystko pójdzie dobrze!! A Ty nie martw się na zapas, godzina to wieczność w takiej sytuacji ale wierzę że dasz rade!

justyna dzięki za pamięć, chwile mnie nie było a potem nadrabialam kilka dni i się nazbierala spora nieobecność ale mam nadzieje ze juz będę na bieżąco chociaż w miarę :D

Co do fizjoterapii to ja mam inż z rehabilitacji koni wiec mogę Ci ofeliaa kucyki wymasować i zrobić streching, na zajęciach miałam też pielęgnacje koni wiec kapanie, golenie, strzyżenie i zaplatanie grzywy i ogona masz w pakiecie :D
Co do ślubu to umiem tez konie ubrac do zaprzegu i bryczką powozic wiec transport do ślubu masz załatwiony w razie czego :D

W Łodzi pogoda tragiczna, nawet w nocy specjalnie ulgi nie było, ciężko będzie te parówe wytrzymać.
Chciałam na forum pochwalić Izę za te drożdżowki. Dziewczyny one nie tylko zajeb... wyglądały ale jak smakowały, normalnie niebo w gębie :)))
Byłyśmy w lumpeksach wczoraj i kurde tyle fajnych rzeczy kupiłam, że szok, a jak weszłyśmy do Tesco to bałam się, że popłynę z zakupami. Na szczęście Iza i Usagi były w pobliżu :)
Co do "poznajmy się bliżej" to ja mogę udzielać korepetycji z języka polskiego, skończyłam filologię polską. Przy organizacji wesela Ofelii chyba się nie przydam, choć może jakiś wierszyk romantyczny zaserwuję (oczywiście nie swój). Pracuję w dziekanacie na Politechnice Łódzkiej, tak tak jestem "biurwą z dziekanatu" :) a wcześniej to były promocje, restauracje, składanie mopów, raz nawet porzeczki zbierałam :)
Dziewczyny uważajcie na siebie i nie dajcie się pokonać szyjkom! A Ty Drożdżowka główka do góry bo będzie dobrze, NA PEWNO!
Wybieram się na ploty do kumpeli, która ma termin za miesiąc więc sobie wspólnie poględzimy i jakoś może ten upał szybciej minie. Aha i przywoża nam dzisiaj meble dla małej :)))
Miłego dzionka!

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/22089

Cala noc nie spalam i zasnelo mi sie o 7, co za duchota.

Fobianka przeslicznie wygladacie ;) zdobycze tez super :)

Drożdzowka trzymam kcikui. Na pewno wszystko sie powiedzie.

AsiaPil ja kupilam, zel do kapieli z linomagu :)z reszta jak wszystko :)

Mam nadzieje, ze bedzie dzis troszke chlodniej i bede miala mozliwosc wyjscia z domu. Bo ostatnio m9je stopy wygladaja tak :

monthly_2015_07/pazdziernikowe-maluchy-2015_33093.jpg

Co do poznajmy sie blizej jeszcze nie bylo mi dane skonczyc studiow , mimo dwoch rozpoczetych kierunkow i nietrafione wybory ;/ pracuje jako specjalista ds. Kogistyki i zamowien w firmie zajmujacej sie produkcja implantow medycznych i tak sobie Drożdzowka pomyslalam, czy Twoj maz nie bedzie mial tej kosci skrecanej na srubki, badz gwozdz?

cześć dziewoje! Obstawiam ,że dzisiaj będzie się tu duuużo działo, bo pewnie większość z nas zabarykaduje się w domach w ten upał :) minimum 30 stron!
Fobianka też już myślałam gdzie się podziewasz, welcome back :) Jak pięknie wyglądasz, i ciuszki cudne!!!
Ja podobnie jak Daga jestem technologiem żywienia, więc my wspólnie ustalimy menu na weselicho! A tak poza tym to mixologist ze mnie zajebisty, więc procentami też się zajmę ;) szyję też, gotuję, piekę ...śpiewam, tańczę, maluję daję d..y i gotuję ;)
dziękuję Agatko, zarumieniłam się.

http://www.suwaczki.com/tickers/7u229jcgxa2l6kfr.png]Tekst linka[/url]