Skocz do zawartości
Forum

Październikowe maluchy 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry z rana! Uśmiałam się z tej sytuacji w autobusie.. Może ma któraś taki fajny tekst żeby ewentualnie komuś docisnąć? ;)

Co do kolejek. Ja przeważnie idę do kasy pierwszeństwa ale ostatnio na szmatach babki z kasy mnie wolaly, ahhh.. Mina kobiet przede mną bezcenna..

ja mam na 29 :D i tez w poniedzialek ide na glukoze, a przynajmniej tak sobie ustalilam :)

Własnie wyjezdzamy z moim po komody bo sie umowilismy z Panem na 8 a wiec w droge :D Zdam pozniej relacje czy warte swojej ceny :D

MIlego dzionka zycze

♥ Agatka 11.09.2014r. ♥
Nie mogłam zatrzymać Cię przy sobie, ale nigdy nie wypuszczę Cię z mojego serca...

♥ Nataszka 05.10.2015r. ♥

♥ Nadia 25.02.2020r. ♥

No to ja mam niby termin 1, ale z USG to różnie bywało, jeszcze ta czynność skurczowa ostatnio i cały czas żyje w jakimś przekonaniu, że urodzę wcześniej.
5 września idę do koleżanki na wesele, a to będzie już 36 +3, więc się śmieję, że prosto z sali na porodówkę pojadę. Mała będzie już w sumie donoszona, więc wcale bym się nie zdziwiła :)

Mi z usg wychodzi 25pazdziernik :) a tak 27 października :) ale dokładnie zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości :)) a my na wesele idziemy za tydzień 18stego dokładnie tylko nie wiem jak zniose głośną muzykę i ludzi pijących :P nie chodzi mi ze piją tylko oto jacy są po wypiciu nie lubię woni alkoholu:) głośna muzyka i alkohol jest Czyms strasznym:) Lubie ciszę i spokój :) gdzie wcześniej byłam halasliwa:) ale postaram się dać radę i być miła, )

http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgz9vhyzng.png

Ja ma konkretny rozstrzał między terminami z om i usg, bo z om jakoś 22 sierpnia (chyba) a z usg 9 października. Rozstrzał spowodowany tym, że mój "okres" trwał od 14.11 do początku stycznia. Nie zdazyłam się dowiedzieć czym to krwawienie było spowodowane. Udało się je zatrzymać luteiną. Później sesja na uczelni i ... ciąża :D

Przy pierwszej ciąży miałam dużo mniejszy rozstrzał bo om 14.01, usg 02.02. Urodziłam 17.01.

Teraz też spodziewam się wcześniejszego pojawienia się maluszka. Jeśli trafię na planowe usg to może załapię się na wrzesień nawet.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3k6ia03ztj.png]Tekst linka[/url]

Gość Niuśka32

Dziewczyny, jak Ja Wam zazdroszczę takiego planowania:)
u Mnie wszystko jest zawsze "na odwrót":(
termin z OM mam 21/10, ale wg wymiarów Juniora ostatnio było 16/10,
ale i tak nic nie wiadomo, co się zadzieje jak Mi ściągną ten szew i pessar, Dziewczyny piszą na forach, że po zdjęciu po paru godzinach urodziły, inne piszę, że przenosiły....
Moja dr mówi, że ja już tyle przeszłam, że napewno SN urodzę i ciąża będzie przenoszona:):):)
...huk wie, że tak powiem....
ja się modlę, aby dotrwać do 30 tc, potem niech się dzieje co chce....

~Niuśka32
Dziewczyny, jak Ja Wam zazdroszczę takiego planowania:)
u Mnie wszystko jest zawsze "na odwrót":(
termin z OM mam 21/10, ale wg wymiarów Juniora ostatnio było 16/10,
ale i tak nic nie wiadomo, co się zadzieje jak Mi ściągną ten szew i pessar, Dziewczyny piszą na forach, że po zdjęciu po paru godzinach urodziły, inne piszę, że przenosiły....
Moja dr mówi, że ja już tyle przeszłam, że napewno SN urodzę i ciąża będzie przenoszona:):):)
...huk wie, że tak powiem....
ja się modlę, aby dotrwać do 30 tc, potem niech się dzieje co chce....

W poprzedniej ciąży byłam na Forum jeszcze na nieistniejącym juz Gronie. Wtedy byłam na Lutowkach bo z nimi było mi jakoś bardziej po drodze. Urodziłam w styczniu a później czekałam na każdy kolejny poród z dziewczynami z Forum. Końcówki były dla każdej bardzo trudne. To oczekiwanie na jakikolwiek sygnał ze to juz. Nie zazdroscilam. Mam nadzieję że przenoszenia nie doświadczę.

Ja obudziłam się o 4tej nad ranem niby 2 tygodnie wczesniej niz sie spodziewałam z odchodzacymi wodami. Kąpiel na luzie, kanapki dla męża, spakowałam się i dopiero wtedy go obudziłam żeby mnie paniką nie zaraził :P
Jeśli nie cc to tym razem poproszę tak samo.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3k6ia03ztj.png]Tekst linka[/url]

Ja mam z om na 22 pazdziernika, a z usg roznie wychodzi. Zazwyczaj mowia mi ze dziecko duze i tak ok 16.10 moge sie szykowac.

Co do wesel to my mamy 10 pazdzienika wesele mojego brata... I nie idziemy :( bo to "wyjazdowe" wesele, ok 350km. I jak to maz powiedzial "nie bede z Toba w jakims polu po drodze rodzil" :P bo to juz bylby 38tc

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5e8l9cwgv2.png

Gość Niuśka32

..ja niby do szpitala mam 20 minut, ale znając mojego M.dojedziemy tam max w 5-10 minut:):)

ale ja będę chciała po zdjęciu tego szwu zostać w szpitalu....co ja Sama w domu zrobie;(

....ale Ja nic nie planuję....