Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Elwirka, Kuki gratulacje! Napiszcie coś więcej, jak bedziecie mogły.

U nas bez zmian. Co z tego, że na ktg mam skurcze po 120, jak prawie ich nie czuję, a szyjka długa i zamknięta...
We wtorek na wywoływanie, dla mnie to jak wyrok. Tak bardzo nie chcę się kłaść do szpitala i poddawać tym kolejnym procedurom. Jestem zła, mam doła i odechciało mi się rodzić. W najgorszych scenariuszach nie przewidziałam, że się będę bujać z brzuchem jeszcze większą część września :/

Witek
17.09 g. 4.20

klaudina NIE Przejmuj SIĘ Mężem I Teściowa Dziecko Głodne Być Nie Może !
No i ja też zaraz przebiera łam bo pupa moment i czerwona była.

kolczyk mj a też nie chciałam się klasc i zwialam z województwa a w innym leżenia nie ma :D

https://www.suwaczek.pl/cache/ec9c665127.png
Wituś Michał sn 29.09.2015 57cm 3520g 10'45
[url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki]http://s9.suwaczek.com/201509291762.png[
Lilianna sn 30.01.2011 54cm 3220 15'20

Aśka esotiq zdecydowanie! :-) u mnie w h&m te do karmienia jak babcine.. Albo słaby asortyment u mnie w mieście albo po prostu w h&m a w esotiq piekne kobiece i praktyczne przy okazji :-) ja brałam nieusztywniane bo mam za duże piersi na sztywna miseczkę a mimo to pieknie modelują i trzymają piers :-) ja w ogole bardzo lubie bieliznę z esotiq takze polecam

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vflw1iunfpt3w.png]Tekst linka[/url]

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vyx8dc97rma1e.png

Elwirka Kuki Gratulacje dziewczyny. Kuki wow 20 godzin...ale masz power

Ja jeszcze nie w szpitalu. Raczej dolacze do sowianki w poniedziale bo kuki to juz wypuszcza do tego czasu. Zmartwilyscie mnie troche tym przeludnieniem w szpitalu. Wiem, ze mnie nie odesla bo mam skierowanie i planowe cc na wtorek ale to jednak zawsze slabsza opieka przy tak duzej ilosci pacjentek. Powiedz cc e mi dziewczyny gdzie teraz jest wejscie na IP? W tej samej czesci budynku czy w zupelnie nowej?

Julita
Wspolczuje przeziebienia. Ja tez walcze teraz z katarem. Cc mam wyznaczone na wtorem i mam nadzieje, ze sie podkuruje. Poprzednio tez mialam cc i bylam bardzo chora po ospie. Latwo nie bylo bo ani kaszlnac ani wyczyscic nosa bo brzuch boli, ze sie nie da. Trzymam za Ciebie kciuki.

http://s4.suwaczek.com/201509236851.png

Dziewczyny dzięki za kciuki;-) Just.jot super wyglądasz mój styl ,jak ja bym chciała wskoczyc w swoje ulubione jeansy-cygaretki. Współczuje nowych problemów i pewnie dodatkowych wydatków zwiazanych z alergia. Też ostatnio poszalałam na zakupach i jeszcze mi się marzą buciki z Zary to wszystko z tej rozpaczy że nie rodzimy. Własnie czekam na KTG i badanie w Medeorze i dalej Was czytam.

BBCode (PseudoHTML, UBBCode)

Dziękuję wam dziewczyny! Podniosłyście mnie na duchu! :)
Poprostu strasznie sie o nigo boje :( a jak przez sen mu sie cos stanie? Przecież nie jestem w stanie patrzeć na niego cały czas zwlaszcza w nocy :( i to jest najgorsze :( gdybym byla w domu wszystko bylo by inaczej na spokojnie wszystko bo tu czuje sie strasznie.. tez tak miałyscie?
I tez mam nadzieje ze moja mleczarnia ruszy w domu chociaż trochę zeby pare kropelek dziennie dostawal mojego pokarmu bo jak narazie to jedziemy na mm i przynajmniej widze ile zjada bo pierś chodzby ciagnal 24h to i tak tylko kilka kropelek poleci a ja bede myśleć ze jest pojedzony tak jak ostatnio dlatego tak polecial po wadze.. dola zalapie w tym szpitalu serio.. marze o poniedziałku !

Kuki Elwira gratulacje :)))
Szusterka hehe powtorze sie po raz kolejny ale uwielbiam czytac te twoje hardcorowe poczynania hehe i naprawde dziwie sie ze jeszcze z tego wszystkiego nie urodzilas :D
Ja dzisiaj mam agresje jakas obudzilam sie z takim bolem glowy ze zaraz oszaleje wszystko mi przeszkadza, w ogole niewiem co sie dzieje ale ledwo chodze tak mnie boli dziwnie dol brzucha i plecy chyba krzyz ze mam wrazenie ze mnir zlamie zaraz w pol:/ dibrze ze jade wieczorem na ktg i badanie do mojej poloznej to ciekawe co mi powie, mam nadzieje ze spojenie mi sie juz nie rozchodzi przez wage malego:/
Jeszcze moj m wczoraj mnie swoja mamusia znoe straszyl i az do teraz mam nerwy- on tak strasznie chce zebym ja z nia miala super kontakt ( nie patrzac ze ja tego nir chce) ze wymyslil ze jakbym miala jednak cesarke a on niestety jeszxze w tym tyg bedzie musial isc do pracy to ona przyjedzie sje mna opiekowac, akurat jadlam kolacje i uwierzcie mi ze prawie sie udlawilam! Powiedzialam mu ze juz przegina ze od tego mam swoja mame ktora z przyjemnosfia przyjedzie sie mna zajasc i zeby juz mnie na sile nie uszczesliwial. Masakra jakas to by byla ja zdechla po cc i z ukochana tesciowa

17 ch sn/cc?

A ja zaraz z tych nerwów urodze. Mój mąż z córką jechali do mnie i mieli wypadek. Właśnie w tym momencie rozmawiałam z Zuzia a ona zaczyna krzyczeć tatusia nieee tato tato łał aa. ...myślałam że umrę. .. Boże jak ja ich kocham huk z samochodem który do kasacji na szczęście oni cali. Czekam jeszcze na wiadomość od mojej przyjaciółki która zabrała moja Zuzie do szpitala na badanie.
Klarita piękne te wyszukane bodxiaki jaka zdolni acha z Ciebie.
Na IP wejście główne :)

sowianka
A ja zaraz z tych nerwów urodze. Mój mąż z córką jechali do mnie i mieli wypadek. Właśnie w tym momencie rozmawiałam z Zuzia a ona zaczyna krzyczeć tatusia nieee tato tato łał aa. ...myślałam że umrę. .. Boże jak ja ich kocham huk z samochodem który do kasacji na szczęście oni cali. Czekam jeszcze na wiadomość od mojej przyjaciółki która zabrała moja Zuzie do szpitala na badanie.
Klarita piękne te wyszukane bodxiaki jaka zdolni acha z Ciebie.
Na IP wejście główne :)

Kochana tylko sie nie denerwuj. Tak jak napisalas.....samochod rzecz nabyta i szczescie, ze wszyscy cali. Skup sie teraz na malenstwie. Na pewno beda do Ciebie dzwonic i Cie uspokajac.
Dzieki ale to moja machina Bernina taka zdolna a nie ja ;)

http://s4.suwaczek.com/201509236851.png

Kuki82, Elwirka2406 wielkie gratulacje!
Weronika.95 kupiłaś w końcu monitor oddechu? Pamiętam że pytałaś o jakieś sprawdzone modele. Też boję się, że dziecku może się coś stać gdy będę spała. Pewnie przesadzam, ale chyba kupię ten monitor Snuza. Miałam upatrzony używany na allegro, ale ktoś był szybszy ode mnie.
Kataryb doskonale Ciebie rozumiem z tą teściową, bo teściowa to nie "mama". Moja niby obiecała, że nie wejdzie mi na salę porodową, ale i tak jej nie ufam. Najwyżej wyrzucę ją z hukiem. Jednak ta cała chora sytuacja mnie bardzo stresuje.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wli09k4zs4lxbh.png

weronika ja uważam tak jak dziewczyny.. jesteś najlepsza mama dla swojego dziecka i nie masz prawa myśleć inaczej! nie pozwalam Ci i koniec kropka :)
sowianka boże, to musiało być przeżycie :( mam nadzieje ze po badaniach okaże się ze naprawdę nic się nie stało.. a samochodem się nie przejmuj, rzecz nabyta.. I nie denerwuj się kochana! :)

Marcelinka 21.09.2015

Klarita dzieki kochana ja równiez bede za Ciebie trzymała kciuki- damy rade :) Dzis ostatni dzien bez diety mamy karmiącej wiec u mnie dziś królują piersi z kaczki w sosie chrzanowym z puree.....ostatni obiad przed ...szpitalnym wiec muszę sie najeść na zapas ....
Wczoraj dotarła do mnie komoda nr1 (w koncu) ciuszki już poukładane masakra skad ja tyle tego mam.... a wieczorem długa kapiel relaks i ostatnie przepakowania w torbie i w droge na powitanie córci ehhhh...
7 rano stawiamy sie w szpitalu. Jak wszystko sie uda to moje dziewczyny będą niedzielne bo starsza tez urodziłam w nd hihi (moja mama sie smieje ze będą zakonnicami heheh) Trzymajcie za nas kciukasy buźka. Jak bede w stanie i miała jak to sie odezwę