Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

chani podziwiam Twoje opanowanie. Czy dobrze kojarzę, że nie miałaś żadnych specjalnych odczuć przepowiadających? W każdym razie, powodzenia :)
wiruska dziwię się, że się w ogóle brałaś za zmywanie, to naprawdę nie czas na bycie uprzejmą, zwłaszcza, że nikt nawet okiem nie mrugnie, żeby Cię wyręczyć. Takie rzeczy trzeba głośno mówić, bo do niektórych docierają tylko powiedziane Wielkimi Literami :)
joanna89 ciężko Ci dogodzić :) najpierw czekasz jak na szpilkach, a gdy to może już, to sobie tłumaczysz, że to nie to;)

Witek
17.09 g. 4.20

Hej! Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamuś! Buziaki dla Waszych maleńtasów.

Mam pytanie. W piątek rano obudziłam się z bólem nerki,nie był to jakiś mega ból, no ale bolało. Zbagatelizowalam problem, ponieważ dwa dni wcześniej miałam robione badanie moczu i wyszło w normie (poza nielicznymi bakteriami i leukocyty, GP powiedziała jednak, że jest ok). Problem zaczyna się dzis, gdyż zaczęła boleć mnie cewka moczowa. Od rana oddawalam mocz normalnie, jednak po południu po siusianiu na papierze zauważyłam
Mała grudke wielkości 1,5mm x 2mm. I od tego momentu cewka boli mnie bardziej i mam problem z siusianiem, bo chcę mi się a mogę tylko kapkę.
Co myślicie żeby dalej z tym zrobić? Miała któraś z Was taki problem?

19ch sn

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w36vgcwbbgqzm0.png

Cześć dziewczyny, nie odzywam się ale czytam ;)
just.jot widać że jesteś szczęśliwa! catarisa Jagoda jest śliczna..
Nie pisałam bo wczoraj miałam dziwną sytuację..obudziłam się z mokrym spodenkami,zmoczylam trochę materac..myslalam że to wody..nosiłam cały dzień podpaskę ale nic więcej nie leciało.. Dzisiaj specjalnie nic nie podkładalam i tez mi trochę cieknie ale już wiem że to tylko rzadki śluz ;( czyli podobnie jak u. Aski.. Chociaż może to nie to samo.. I codziennie mam skurcze trwające po około pol min i jest ich kilkanaście... Moze coś się zaczyna.. A krocze i pachwiny tak mnie bolą że ledwo chodzę...

Maks 12-09-2015 godz 21;15 cc
/3700g 58cm. http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzjw4zec65qcsg.png]

mycha88 zapomniałam napisać o tych nogach. Mi też stopy puchną bardzo i teraz lewa wygląda tak, jakby była w kostce przetrącona. Ale nigdzie nic nie boli, raczej cała napięta skóra.
Poza tym z moich szczupłych stópek zrobiły się płetwy :( jak patrzę na nie, to jakbym okroiła najmniejszy palec, to może uzyskałabym dawną stopę :)
Kruszynka a to kamienie Ci nie schodzą? Możesz w domu wsadzić tyłek w ciepłą wodę i zobaczyć czy się cewka nie rozszerzy i możesz się wysikać. Bo to chyba kamień zatyka ujście moczu?
emimilka jak się martwisz, to jedź. Najważniejsze są Twoje odczucia i nerwy, niż nasze nawet najbardziej dobre rady.

Zdziwiłyście mnie tymi pomalowanymi paznokciami, że to taka przyczyna tego zakazu, to nawet całkiem słusznie. Myślałam, że chodzi o jakieś względy higieniczne czy też toksykologiczne. Widać zupełnie źle kombinowałam.
U mnie w szpitalu położna powiedziała, że ręce nie, nogi mogą być. Jako, że nie maluję paznokci już od dawna, to potraktowałam jako ciekawostkę :)

Witek
17.09 g. 4.20

Dziewczynki rodzę. Jestem na porodówce. Pojechaliśmy bo skurcze zrobiły się co 3 minuty. Wróciliśmy z polowania, wykąpałam się, ogoliłam, przepakowałam i do szpitala.
Jak nas przyjechałam to rozwarcie na 4 cm. Wody chlusneły w trakcie badania. Jestem 2 tyg przed terminem wiec spróbuje sn. Trzymajcie kciuki. Skurcze coraz gorzej wytrzymać.

Janek ur. 23.08 o 23.55, 3000 g, 54 cm
http://www.suwaczki.com/tickers/relg20mm726v858n.png