Skocz do zawartości
Forum

Wrześniówki 2015

Gość chuda

Rekomendowane odpowiedzi

Blanka dzięki, ale nie zauważyłam u ciebie tych 10 kg:)
Jak coś to możemy się motywować do forumowych ćwiczeń, ja polecam jogę, nawet ostatnio mi się udało wyskoczyć na zajęcia, a za tydzień sama poprowadzę z babeczkami z Uniwersytetu III Wieku.
Mój mały o 5 już pobudka i tak codziennie i ryk, nawet cycka nie chce, albo sie denerwuje, że mu mało leci, zastanawiam się czy nie ma kolek, bo notorycznie o tej samej porze, tyle, że jak go biorę na rączki to przestaje i bądź tu mądry, a mi dzisiaj się nic nie chce, najchętniej to bym spać poszła, nawet do kościoła nie chce mi się lecieć i na dodatek jeszcze mnie ucho boli i chodzę w chustce jak stara baba.
szusterka ja jestem 6 po, a Ty ile?
Catarisa śliczna mamusia z Ciebie:)

BBCode (PseudoHTML, UBBCode)

malutka współczuje, wiem co przechodzisz bo na początku po porodzie miałam babe blues, nie mogłam sie ogarnąć i gdyby nie mąż i teściowie to bym do tej pory do 15 w piżamie chodziła, ktoś Ci zrobił straszna krzywdę mówiąc takie bzdury kobiecie po porodzie i gadał totalne głupoty, dobrze, że Twoja siostra przyjeżdża i Cie wesprze, a Ty sie umaluj, uczesz i gdzieś wyjdź do ludzi i mężowi też zostaw niunie, niech zobaczy jak to jest, zawsze możesz liczyć na ciepłe słowa i wsparcie z naszej forumowej strony, dobrze, że poszłaś do lekarza, na pewno Ci sie poprawi, tylko zrób coś dla siebie, tylko i wyłącznie, i zobacz jakie masz cudo, Twoje, które za chwilę powie do Ciebie mamusiu:)
gosie wspaniałe sesje i dzieciaczki:)

Blanka z tą siłownią to byś musiała uważać przy kp, bo zbyt duży wysiłek fizyczny zmniejsza laktacje i w ten dzień co ćwiczyliśmy dziecko może nie chcieć piersi za bardzo, słowa mojej gin.
Ja dokarmiam bebilonem pepti, kupki prawidłowe, żółte z grudkami, tyle, że mleczko na recepte, bo jak 100% to ponad 30 zł puszka

przepraszam za wtracanie sie do wątku.Tez jestem wrzesniuwka Alicja ur sie 2 wrzesnia :) chcialam tylko podpowiedziec sposob na pobranie moczu joannie89 ja pobieralam juz 4 razy sposob jest dosc dziwny ale dziala na 100% myjemy pupke pod bierzaca woda sama bez mydla osuszamy papierowym recznikiem do sucha przyklejamy woreczek na mocz i bierzemy malenstwo na reve w pionie idziemy do lazienki i odkrecamy kran na full i stoimy tak by maluszek slyszal szum wody po okolo minucie mocz jest juz w woreczku :) potem woreczek wkladamy do kubeczka bez przelewania.W ten sposob mocz jest dobrze pobrany i nie wychodza cuda jesli wszystko jest ok.Sposob od mojej poloznej u nas sie sprawdza zawsze.Mam nadzieje ze napisalam zrozumiale i przepraszam za wtracanie sie do forum,ale czasem was podczytuje.

joanna89 mój syn miał uczulenie na bebiko i zmieniliśmy na Bebilon ha i do roku takiego używaliśmy:) potem znowu bebiko do 2urodzin i już bez uczuleń.
chani, blanka Janek i sebek to prześliczni chłopcy :)

Dominika też nie ma problemu z ciągnięciem cyca po ćwiczeniach (godzina dziennie);) jak na razie laktacja też nie zaburzona, gorzej się martwię jak pojadę na cały dzień na uczelnię za tydzień.

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqvcqgbj495x7y.png

joasia fajnie ci w grzyweczce :)
Co do metamorfoz to ja 3 miesiace po ślubie tak dowaliłam, że szok ;D do ślubu jak szłam to mialam włosy prawie do pasa. To było we wrześniu, a przed sylwestrem poszłam do fryzjera i padło haslo- proszę mnie obciąć na irokeza :D i tak sobie chodziłam z irokezem rok :p teraz zapuszczam, bo mi się znudził trochę i chwilowo na głowie mam takie nic :p zaraz Wam wrzucę fotę z irokezem ;D
malutka wszystkie Cię tu wspieramy, będzie dobrze kochana :*
joanna89a my mamy bebilon i Małej bardzo służy, kupa raz dziennie, bez męczenia się..

My dzisiaj zaliczylysmy spacer nawer z Tata :) bo w koncu nie poszedl do pracy- mama szczesliwa, bo wie, ze mu nic nie grozi, dziecko szczesliwe, bo tatus wyprzytulal :)
W ogóle to czuje sie jakbym ktoś dziecko podmienil! Jeśli płacze to 4 godziny po karmieniu bo jest głodna, albo między karmieniami bo ma zasikany pampers.. czyli jednak dobrze zrobiłam, że karmię butelka.. I już nawet moje obawy o których Wam pisałam się rozwialy- Mała się do mnie tuli jak dostaje butelkę i ZAWSZE łapie mnie za palec.. a mnie to tak rozczula, że czasem aż płacze ze szczęścia, Matko jak ja ją kocham <3 swoje mleko podaje tylko raz dziennie, bo odciagam przez cały dzień 200 ml.. czuje, ze niedługo juz pociągnę z tym odciaganiem, ale poki cos jest w piesiach to jej będę dawać ;)

monthly_2015_11/wrzesniowki-2015_38965.jpg

Marcelinka 21.09.2015

joasiuG ładnie Ci z tą grzywką :)
gosie piękne Wasze bobaski.
monikalina zazdroszczę tego lasu.
chani blanka ale przystojniaki :)
malutka nieważne czy rodziłaś Sn czy cc nie ważne czy karmisz kp czy mm gdyby nie Ty to nigdy nie powstałoby to piękne nowe życie to najwspanialszy dar jaki mogłaś dać swojemu dziecku :-*
agnieszka dziękuję ale z Ciebie tez jest laska :)

https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4xzkr4dzwxug6.png]Tekst linka[/url]

Dziękuję dziewczynki, niby taka mała zmiana a cieszy....a mąż mówi że by mnie na ulicy nie poznał...eh ci faceci

Chani ale przystojniacha z Janka:-)

Blanka fajnych masz tych swoich facetów:-)

Wiruśka dobrze wiedzieć że poprawił Ci się nastrój,oby tak dalej:-)

Mam nadzieje że jeszcze dłuugo to forum będzie naszym miejscem wirtualnych spotkań, gdzie możemy się wyżalić, poradzić, wspólnie cieszyć i wspierać. Fajnie że jesteście:-)

https://www.suwaczki.com/tickers/f2wl3e5e2al7gjj6.png