Skocz do zawartości
Forum

Lutówki 2015 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadłam na chwilę poczytać ale nie dam jednak rady nadrobić wszystkiego. Ostatnie trzy dni to istne szaleństwo - przygotowywanie roczku dla mojego synka. Jestem przeokropnie zmęczona. Na szczęście już po wszystkim. Na imprezce powiedzieliśmy całej rodzinie o prezencie jaki "zrobiliśmy" naszemu synkowi w postaci rodzeństwa. Wcześniej wiedzieli tylko dziadkowie. Teraz muszę się poważnie wziąć za siebie. Powinnam chyba zmienić lekarza bo stwierdziłam, że obecny olewa sprawę (nie zleca wszystkich badań które powinien) i w ogóle mi nie odpowiada. Jutro chyba pójdę na wizytę bo po tych przygotowaniach zaczęłam delikatnie plamić... czytałam, że to może być z przemęczenia ale muszę się jednak u lekarza pokazać. 3majcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego i żeby mi opryszczka wargowa nie wyszła jak w pierwszej ciąży bo nie chcę znów brać tylu leków...

Są dwa sposoby na rozbawienie Pana Boga.
Pierwszy to opowiedzieć mu o swoich planach na przyszłość.
Drugi...powiedzieć mu, że coś jest niemożliwe.

Gość aniaokruszek

hej. gratuluję lutóweczką, sama nią jestem ale tegoroczną :-). 15 luty urodził się przez cc Filipek, miał być w marcu ale mój stan zdrowia zmusił nas do wyciągnięcia malca szybciej.
chciałam Wam napisać o emmaljundze sama mam city cross, jest rewelacyjna model 2014, co do gondoli też się cieszyłam że jest duża ale synek jak skonczył 4 miesiące to protestował i przeszliśmy na spacerówkę, jakby ktoś chciał wiedzieć szczegóły proszę pisać, a jeszcze dodam że do córki mieliśmy x;landera xa tez był ok ale spacerówka nie obracała się przodem .
co do ubranek z pepco trzeba uważać bo są nie wymiarowe, np mają bardzo krótkie nóżki i dzidzia się nie mieści, mówię o tych maleńkich, body roz 0-3 pasowało na lalkę córki.

Czesc dziewczyny :)

ja to bardzo dawno sie nie odzywalam ale mam w tej chwili ogromny problem - mam miesiac czasu na wyprowadzke z obecnego mieszkania. Wlascicielka nas nie chce i zostalismy z przyslowiowa "reka w nocniku". Szukam czegos na juz ale ograniczaja mnie koszta i wybrane dzielnice Warszawy :( moze ktoras z Was moze cos polecic? Interesuje mnie mieszkanie do kwoty 1400 (czynsz, wynajem i oplaty lacznie) w Warszawie (dzielnice Ursus, Wlochy, Ochota, Wola, ew Ursynów czy Praga Poludnie). Takie nerwy dzieciaczkowi fundowac, no nie :(

http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371kb4lwq2g.png

hej ho :)
u nas niestety upały od soboty są więc nie mam tak dobrze jak ty.
Straszny mam zapierdziel w pracy na bo jeszcze zastępuję nieobecną sekretarkę :/ ale pocieszam się, że to jeszcze tylko 4 dni i urlop :)
Strasznie się z tego powodu cieszę. Odpocznę i się wyluzuję.
Poczyniłam wczoraj 4 zakupy ubraniowe dla a dziecka.
Strasznie się cieszę bo sama wybrałam takie jakie chcę.
Natomiast słyszałam, że bratowa i koleżanka szykują już dla mnie kartony ciuchów( każda ma rocznego chłopaka)
więc staram się nie szaleć, a wiadomo wydać pieniądze jest łatwiej niż zarobić.

http://s7.suwaczek.com/201502061765.png

Zizu - najpierw zgubili wynik usg i dyktowałam lekarzowi przez telefon. Potem pomylili dane i wpisali mi nie ten pesel co trzeba - odmłodzili mnie o 10 lat po czym zadzwonili, że wszystko jest super. Potem ktoś się kapnął że coś nie gra i poprawili i nie było już tak fajnie bo wyszło zagrożenie ZD.

W rezultacie Kuba zrobił tam rozpiernicz i powtórzyli nam badanie w gratisie, bo stwierdziliśmy, że przy tylu błędach my mamy wątpliwości czy wynik jest prawdziwy. Tym razem skakali koło nas na palcach, wszystko sprawdzali po pięć razy więc mam mniej wątpliwości czy będzie poprawnie. To nie znaczy, że liczę że wynik się zmieni, ale chcę mieć maksymalną pewność, że przynajmniej procedura nie zawiodła. Ale może się zmieni... bo amnio mnie przeraża :(