agulcia83 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 blackrosaagulcia happy tv x2 kwiatuszek serduszko na zabawa uczy dziabong bobovita 747 klaczmal happy tv daffi serduszko na bawiaca sie Julke emeran x2 glosik na wizaz slonce x2 glosik na wizaz. ludzie tak zapierniczaja z glosami na tym wizaz, ze serwer im padl wiec narazie wiecej nie moge dac:( jak bedziecie mogly i serwer wstanei to bede wdzieczna za rewanzyk :)a ja ci co 5 min dodaje bez problemu Odnośnik do komentarza
agulcia83 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 slonce246i my prosimy o głosiki polubione ale dodam na tablice do siebie Odnośnik do komentarza
blackrosa Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Emaran i slonce jeszcze po dwa gosiki na wizaz :) bede wdzieczna jezeli kiedys tez bedziecie mialy chwilke, zeby mi polikac na wizaz:) ostatni link w moim podpisie:) Zagłosuj na mojego szkrabka: Proszę o skomentowanie mojego ostatniego postu tutaj:http://parenting.pl/polecam-odradzam/15856-zabawki-fisher-price-dostosowanie-do-wieku-dziecka-3.html Chodzi o to podsumowanie muzycznego wirażu, fotorelacje:) Odnośnik do komentarza
DzIaBoNg Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 BlackRosa Wizaz Marzenia Juz oddawalam Raz Tylko mozna? Agulcia Jakub i Zuza Lubie to i glosik Margaretka galospa i tv Bursztynka pomocnicy Z chusta jak zawsze problem Sylwia street juz zakonczony Komfort polubiony Kwiatuszek corka caly tatus Emeran pomocnicy tv i wizaz Słonce piesek nakarmiony i wizaz Klaczmal tv Odnośnik do komentarza
madziaas Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 bursztynka happy Ocenę zapisano, chusty głosik , slonce246 piesek i wizaż, agulcia83 serducho i happytv 143, 75sylwia1 komfort 16, nikiz serducho,komfort 15,pomocnicy Ocenę zapisano, pulus2008 serducho, blackrosa wizaż ,kartka 139, margaretka83 polubiona,happytv 147,galospa 5 gwiazdek Dziecko to najwspanialszy prezent od życia Odnośnik do komentarza
blackrosa Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 tak dziabong marzenia tylko raz wizaz nieogr. ilosc razy z tym ze co 5 min. Zagłosuj na mojego szkrabka: Proszę o skomentowanie mojego ostatniego postu tutaj:http://parenting.pl/polecam-odradzam/15856-zabawki-fisher-price-dostosowanie-do-wieku-dziecka-3.html Chodzi o to podsumowanie muzycznego wirażu, fotorelacje:) Odnośnik do komentarza
DzIaBoNg Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Madzia hapyy i jak sie bawic Odnośnik do komentarza
slonce246 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 blackrosa i u Ciebie poklikane na wizażu :) Odnośnik do komentarza
slonce246 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 madziaas - głosiki na oba konkursy :) agulcia83 - happy tv DzIaBoNg - bobovita Odnośnik do komentarza
DzIaBoNg Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Słonce Klik Odnośnik do komentarza
75sylwia1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 madzias u Ciebie też zaglosowane:)) Odnośnik do komentarza
agulcia83 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 emaran dodalam Ci glosik na happytv blackrosa klikam co 5 min z zegarikiem w reku, ale zaraz sie klade. Jutro innej osobie bede dodawala przez caly dzien. madziaas glosiki na oba konkursy poszly :) Odnośnik do komentarza
madziaas Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dziabong serducho jutro bo już nie mam,na razie bobovita 749 Dziecko to najwspanialszy prezent od życia Odnośnik do komentarza
75sylwia1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 blackrosa i słońce ponownie na wizarz:)) Odnośnik do komentarza
blackrosa Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 agulcia ma dobry pomysl takie klikanie na jedna osobe przez caly dzien mzoe pomoc. to kto sie na jutro ze mna umawia? bedziemy sobie nawzajem przez 1 caly dzien a na drugi dzien zmiana itd :> Zagłosuj na mojego szkrabka: Proszę o skomentowanie mojego ostatniego postu tutaj:http://parenting.pl/polecam-odradzam/15856-zabawki-fisher-price-dostosowanie-do-wieku-dziecka-3.html Chodzi o to podsumowanie muzycznego wirażu, fotorelacje:) Odnośnik do komentarza
Margaretka83 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 blackrosa blackrosa Oddałeś już głos 140 Prześlij znajomemuUdało się! Sukces!Głos został zaliczony, dziękujemy.Sylwia u Ciebie nic nie mogę,wszystko było :( a gdzie masz streetcom? Skończył się już ?madziaas zaglosowane oba linki,było wcześniej ;)agulcia83 Głosuj » głosów: 151 Powiadom znajomych Dziękujemy! Zuzanna i Jakub PolakDziabong * Imię: Martyśka * Data urodzenia: 02.11.2009 * Autor: Daria Kozłowska * Głosy: 750 * Twój głos został uznanyTy, Sylwia Kobiela, Marta Wasielewska i 15 innych to lubicie.slonce246Ty, Sylwia Kobiela, Marta Wasielewska i 8 innych to lubicie.Udało się! Sukces!Głos został zaliczony, dziękujemy. Odnośnik do komentarza
Margaretka83 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 bursztynkaautor: Monika - Inowrocławpunkty: 100 * oddaję swój głosOcenę zapisanonawet chory pomagam mamie robić oponki :)królewna Śnieżka Ilość punktów w tym miesiącu [?] : 167.2 Imię maluszka : Hania Wiek : od 4 do 11 miesięcy Komentarz : nasz mały cud Dziękujemy i Zapraszamy JutroTy, Sylwia Kobiela, Marta Wasielewska i 6 innych to lubicie.emeranautor: Emilia - Warszawapunkty: 267 * oddaję swój głosOcenę zapisanoNajpierw przepcham umywalkę, a potem idę na śniadanie:)Głosuj » głosów: 141 Powiadom znajomych Dziękujemy! Wiktoria Chioma ObioraUdało się! Sukces!Głos został zaliczony, dziękujemy.nikizautor: magdalena - slomczynpunkty: 221 * oddaję swój głosOcenę zapisanoMOJA MALA POMOCNICA:)Głosuj » głosów: 181 Powiadom znajomych Dziękujemy! nikola zdunczykno chyba wszystkim co mnie wspierają swoimi głosikami się zrewanżowałam,gdybym kogoś ominęła to przepraszam i proszę się upomnieć. Odnośnik do komentarza
Margaretka83 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ślicznie proszę o głosiki na Mikołajka, zostały ostatnie 2 dni głosowania -galospaproszę również o polubienie mojej fotki na facebooku:http://Parenting.pl | FacebookMałgorzata Nowak-Patrick "My się zimy nie boimy" chłopiec w czerwonych rękawiczkach. Odnośnik do komentarza
agusia20112 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 madzias-pomocnicy i marzenia blackrossa-klik na aniołka dziabong-bobowita słońce-klik na aniołka,psiak nakarmiony agulcia 83-happy margaretka-happy i golospa 5 * Joasia Emilka Odnośnik do komentarza
agusia20112 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Margaretka83Ślicznie proszę o głosiki na Mikołajka, zostały ostatnie 2 dni głosowania -galospaproszę również o polubienie mojej fotki na facebooku:http://Parenting.pl | FacebookMałgorzata Nowak-Patrick "My się zimy nie boimy" chłopiec w czerwonych rękawiczkach.polubiłam Joasia Emilka Odnośnik do komentarza
agusia20112 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 WesoĹych ĹwiÄ t z Bobovitafajna zabawa a i pomagamy przy tym dzieciom Joasia Emilka Odnośnik do komentarza
slonce246 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Margaretka83 - galospa 5 gwiazdek i happy tv Odnośnik do komentarza
Borys4 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 blacrosa[/B jak sie bawic, wizaż marzenia Dziabong bobovita madziaas malipomocnicy, marzenia agulcia83 happy tv Margaretka happytv http://www.poradnikmamy.pl/Galeria-konkursowa/konkurs-plastyczny-z-elmo/elmo-w-niebie1-6513.html prosimy o głosik Odnośnik do komentarza
blackrosa Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 margaretka galospa:) 1169. No to co ktos sie ze mna umawia na klikanie nawZajem przez caly dzien na aniolki? Zagłosuj na mojego szkrabka: Proszę o skomentowanie mojego ostatniego postu tutaj:http://parenting.pl/polecam-odradzam/15856-zabawki-fisher-price-dostosowanie-do-wieku-dziecka-3.html Chodzi o to podsumowanie muzycznego wirażu, fotorelacje:) Odnośnik do komentarza
klaczmal Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 blackrosa - kliku klik co jakis czas jak tylko siedze przy kompie agulcia83 - 161 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi