Skocz do zawartości
Forum

Kwiecień 2013

Rekomendowane odpowiedzi

AGATA to już od Cb zależy czy chcesz wieloelementowy czy np. poduszka, kołderka i pościel na to i ochraniacz na szczebelki.
Ja nie lubię zbędnych przyborników zbiorników czy jak to tam sie nazywa, bo miałam wszystko na komodzie, a takie dodatkowe coś to dla mnie dodatkowe zbiorowisko kurzu.
Jak dla mnie ta druga opcja.
A komplety pościeli jak najbardziej dwa.

http://www.suwaczki.com/tickers/xrots65g3rdz5uhv.png

http://www.suwaczki.com/tickers/9jm9rjjgst2xc7oz.png

Przed 11-tą wróciliśmy z zakupów, fajnie, bo nie było zbytnio szału w sklepie, jak wyjeżdżaliśmy to powoli zaczynało się robić tłoczno, nie lubię takich tłumów. Przed świętami, ludzie mają bony i po wypłacie to ludzi pełno jakby nigdy nic nie kupowali ;) Za dużo chyba pochodziłam bo brzuchol daje o sobie znać i musiałam się położyć, kłuje mnie chyba szyjka :/ Dzisiejszymi gośćmi się za bardzo nie przejmuję, wywalę ciastka i będzie, oni zawsze tak robią a ja się przejmuję, robię sałatki, ciasta i inne, dzisiaj sobie odpuściłam ;) Nawet jak raz do nich poszliśmy, wzięłam ze sobą kawał ciasta i wino to wyobraźcie sobie, że oni to schowali do lodówki i ugościli nas paluszkami i herbatą :D Także do 16-ej leżakuję i nic nie robię ;)

Agata ja miałam 2 komplety pościeli - na zmianę, z tej serii, kolor piaskowy 3-el POŚCIEL dziecięca 120x90 do łóżeczka NOWOŚĆ ! (2851547748) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. teraz tą flanelkową też mam dwa komplety :) Ochraniacz miałam jeden + 2 prześcieradła :) Baldachimów, przyborników i innych nie miałam, kupiłam śpiworek z tej serii do kompletu ale się nie sprawdził bo był za gruby, używaliśmy śpiworków welurkowych i bawełnianych.

aśka fajnie, że Maja juz lepiej, po obiadku strzelcie sobie rodzinną drzemkę, trzeba odespać nockę ;)

maryś a kiedy będziesz wiedziała czy wypuszczą Twojego S na święta ? Troche by Ci było łatwiej a dzieci napewno miałyby frajdę. No i chyba nie pisałaś albo przeoczyłam, to tyłozgięcie naprostowało Ci się tak jak trzeba ?

kofiak

maryś a kiedy będziesz wiedziała czy wypuszczą Twojego S na święta ? Troche by Ci było łatwiej a dzieci napewno miałyby frajdę. No i chyba nie pisałaś albo przeoczyłam, to tyłozgięcie naprostowało Ci się tak jak trzeba ?

Kofiak Musiałas przeoczyc - bo pisalam o tym tylozgieciu z 3tyg temu ze wszystko juz w porzadku :D bo sie wyprostowala - wiec wymuszone lezenie na brzuchu + modlitwa pomogla ::):
Teraz tez czasem spie na brzuchu - bo mi tak wygodniej :D

A co do Mojego S to do 17.12 wszystko sie moze wyjasni czy wyjdzie na "bransoletki" -- bardzo bym tego chciala , ale tu duzo ode mnie nie zalezy..

Najgorzej bedzie z praca - bo jak wyjdzie to bedzie musial czegos szukac na zime na miejscu. A do bylego pracodawcy - to pojdzie ale po reszte wyplaty.. Bo ja od pazdziernika czekam bo w ratach gosciu placil pomimo ze mieli ukonczona budowe / dostali kase to grosze mi przyniosl, a reszte chyba sobie zostawil ( myslalam ze ludzie sa bardziej uczciwi ) bo obiecał S ze mi ten gosciu przywiezie cala kase -- ale juz mam pomysl jak to szybko zalatwic nie na korzysc firmy :D

Doris Jak tam pranie dywanu idzie? A Twoj maz na dlugo i daleko wyjechal? - Pewnie przeoczylam posta jesli pisalas o tym..

A ja wykapala dzieci, zaraz robie kolacje, wieczorynka i spac klade ja pewnie tez sie poloze no chyba ze cos mi walnie do glowy i zabiore sie za wystawianie rzeczy na allegro , tylko mi sie nie chce.
Ja zjadlam dzis dwa obiady az dziw.. Z wczoraj zostalo potrawki wiec po 13 sobie odgrzalam i wszamalam, a potem przed 16 zjadlam ziemniaki plus biala kapusta duszona i mieso z piersi. Zupki brat nie robil wiec pewnie jutro ja zrobie ;-)
Teraz wciagnelam 2 mandarynki i wypilam kubek soku multiwitaminy. Ale zobaczylam ze sie konczy wiec zaraz brata wysle na mrozik i do sklepu niech idzie a ja te dzieci ogarne ;-) - a co mi tam mi sie zabardzo nie chce isc.. ;-)

We wtorek ide rano zrobic badania a w srode do gina na wizyte , jutro musze na poczte skoczyc wyslac paczke , i o apteke zachaczyc.
No nic ide kolacje robic i moze wpadne potem

Buziam

Ale tu cisza! Normalnie nie wierzę ;) Te, które wyjechały ucieszą się, że mało pisałyśmy :)

W sklepach tłumy! Masakra!

Chciałam sobie kupić biustonosz, poprzymierzałam kilka, ale żaden mi się nie spodobał ;) Ale przynajmniej już znam swój rozmiar ;) Przed ciążą nosiłam 70C a teraz pasuje mi 75D :D
Zdziwiło mnie to, bo piersi wydają mi się małe... ale to pewnie dlatego, że bębenek coraz większy :D
Kupiliśmy mężowi czapę i rękawiczki, będzie miał pod choinkę :P
Ale i tak chcę mu kupić coś jeszcze, żeby i niespodziankę jakąś miał. No i cały czas zastanawiam się nad tą maszynką do golenia... Hmmm chyba zaryzykuję :)

Byliśmy też w Pizza Hut i zjedliśmy pizzę z tymi kąskami serowymi - Kofiak zrobiła mi wczoraj smaka :yes: Najedliśmy się jak bąki ;)

Aśka, Kofiak - dzięki Wam za opowiedzi w sprawie pościeli :) To fajnie, że potrzeba 2 kompletów, bo właśnie 2 sobie upatrzyłam :)
Teraz tylko muszę przemyśleć ilu elementów potrzebuję ;)
Jeśli chodzi o ten przybornik, to też wydaje mi się zbędny, baldachim mnie kusi, bo mi się podoba, ale to tylko takie moje widzimisię ;)
A co do śpiworka czy rożka to właśnie nie wiem, czy w tych zestawach nie są jakieś badziewne ;)
Dziś w TKMaxx były takie śliczne śpiworki do spania :) I takie miluśkie :)

A jeszcze mam pytanie czy otulaczek pełni rolę śpiworka czy do czegoś innego służy ?

Maryś to trzymam kciuki, by jeszcze przed świętami Twój luby wrócił do Was :)

http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09ked4pby06.png

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg3tjq40e0glj2.png

Faktycznie dzisiaj strasznie tu cicho. Chyba jeszcze tak nie było.
Odnośnie pościeli myślę tak ja Ty Agata. Baldachim bym chciała dla swojej zachcianki- taki biały, przezroczysty.
ZAdałam pytania na tej aukcji gdzie szyją komplety pościeli na zamówienie za 340zł dla większego łóżeczka:sarcastic:.
Zobaczymy może się zdecyduję.:sarcastic:
A drugą kupię chyba coś z takich co kofiaczek mówiła.

http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz228q4dpdu.png

http://s3.suwaczek.com/201303281662.png

Hej dziewuszki, jestem :) Alez tu cisza, az sie wierzyc nie chce, ze to kwietniowki! :O ;)
Monika Fajna sukienusia!! :)) Zaraz Ci wysle priva.
Marys mi w szkole rodzenia powiedziala polozna, ze bedzie syn, bo gdzie do brzucha nie przylozy to slyszy serduszko, wiec moze i u Ciebie bedzie ;) Mowilas, ze chcecie z mezem oryginalnego imienia: siostra w Kosciele na mszy uslyszala, ze msza bedzie odprawiana za.. Telesfora :) I jeszcze raz Ci powiem- podziwiam za Twoja cierpliwosc do swoich urwisow!!!!
gosia to moze u Ciebie bedzie swatanie synka z corka sasiadki zamiast u malenkiej ;)
aska Masakra z tymi chorobskami, mam nadzieje, ze szybko przejdzie
Dominisiak kciuki za cipuszke na USG zacisniete!! :)\
Doris przeciez to tylko 2 tygodnie do Swiat! :) Szybciutko zleci. Moj Kamilos raz byl ponad miesiac sam w Anglii drugi raz juz za czasow malzenstwa ponad dwa... I jakos wytrzymalismy osobno, mimo, ze to sie wydaje w naszym przypadku niemozliwe :P
Agata ze stanikiem rzeczywiscie moze rozmiar sie zmienil bo i obwod pod biustem sie zmienil. Ja nosze te co kupilam na poczatku ciazy i kilka sprzed tez pasuje jakims cudem :P Na razie zakupu nie planuje.
Weekend spoko, chociaz zmeczona jestem jak diabli. Z piatku na sobote polozylismy sie po 3ej nad ranem (pobudka kolo 7ej razem z Ulka ;)) a wczoraj juz po 11ej poszlismy z Kamilem spac, znaczy sie ja musialam odholowac go od stolu, wkurzyl mnie, bo w pierwszy wieczor oczywiscie po alko nie mogl powstrzymac niewyparzonego jezora za zebami chociaz prosilam zeby niektorych tematow nie poruszal, potem cala sobote piwkowal z zalozeniem, ze nie bedzie wieczorem pil, a jak usiedlismy do stolu to glowny prowody i we 4ech chlopa 3 flaszki zrobili (w tym dwie "samorobki")z tym, ze wszyscy sie normalnie trzymali a ten mi trzode robil grr pogonilam go do lozka i sama tez poszlam, ale musielismy sie polozyc tam gdzie w lozeczku spala Ula a ten zamiast na paluszkach do lozia to gada swoje pijackie wywody na caly regulator myslalam, ze go zabije no i w koncu sie poprztykalismy, powiedzial mi pare przykrych slow, ja sobie odpuscilam bo wiedzialam, ze rano nie bedzie pamietal i tak, no i w koncu glosno chrapiac zasnal ale co sie nadenerwowalam to moje, cud, ze Ulka sie nie obudzila. W sumie slyszlam, ze sie obudzila, ale na szczescie nie zaczela plakac. A dzisiaj rano zdalam mu relacje, obiecalam mu solennie, ze nigdy wiecej go ze soba nie zabiore bo zamiast sie cieszyc weekendem to ja sie musze stresowac tym jak on sie zachowuje, pieprze taki interes ;) Ale przynajmniej przeprosil, byl grzeczny a w domu juz wogole misio przytulas, za dobrze ze mna lajza ma..
Poza tym weekend udany :) Ulka gwiazda oczywiscie, teraz jak spedzilam z nia wiecej czasu to wiem, ze takie dziecko byl chciala miec, jest przeslodka, grzeczna(ma swoje fochy i wymysly jak jest zmeczona, oczywiste) i inteligentna jak diabli :)))))))
A co do ciazowych nowinek to dzis rano i w drodze powrotnej tez strasznie ciagnal mnie brzuch, chyba od zmeczenia i nerwow, ale jest juz dobrze. No i dzisiaj w drodze powrotnej synu szalal, i to pierwszy raz tak smiesznie po zoladku mnie podkopywal, nie wiem jak ale czulam to na dnie zoladka jakby ;) Jutro szkola rodzenia wiec go popodsluchuje ;)
Dobranoc babeczki :)

http://www.suwaczki.com/tickers/zud3skjopc63m9b7.png
http://www.suwaczki.com/tickers/9ltfxzdv4jn6wtgk.png

Witam poniedziałkowo :)
Ja już na nogach w pełni zwarta i gotowa, za chwilę wychodzę do laba na glukozę :/
Wczoraj strasznie mnie coś kłuło w brzuchu i nie wiem czy to macica czy pęcherz, zobaczymy co siuśki pokazą ;) Przed 16-tą dowiedziałam się, że goście do nas nie dotrą więc mogłam w spokoju leżakować. Posiedziałam troche na allegro i kupiłam Wikuli 2 komplety ubrań a sobie jakąś byle jaką sukienke :) Przed świętami to nie wiem czy sobie nie zamówie zakupów przez internet w Tesco, przywiozą mi do drzwi, nie będę musiała się tułać po sklepie wśród tłumów potem cisnąć się do kasy pierwszeństwa :D

Agata wierzę, że w sklepach były tłumy, na szczęście ja się uwinęłam przed nimi, niefajnie tak się przeciskać do półek...

maryś fajnie, że oddolnie już masz wszystko na swim miejscu ;) No i trzymam kciuki za Twojego S, żebyście Święta spędzili już wszyscy razem :)

Doris dywanos wyprany ? Mam nadzieję, że brzuchol na tym nie ucierpiał :)

Dorcia fajnie, że weekend udany :)

Monika jak samopoczucie, mam nadzieję, że niedziela minęła Ci spokojnie i miło...

Dobra ubieram się i mknę na poranną dawkę słodkiego ;)

jestem :)
niewyspana, ale co tam, nowy tydzień przed nami weekend za nami :)
Mąż wczoraj wrócił z przedwczorajszej imprezy integracyjnej, ciekawe z kim tak mocno sie tam zintegrował.
No ja następnych alimentów nie będę płacić.
W pl fajnie mrozi i pada śnieg.
U nas mrozik, ale bez śniegu, i za chwile też będzie odwilż więc lypa.

Co do dzidziolini, to mnie tak wczoraj skopała, że szok. a narzekałam , że za mało ją czuję.
Co chwilę mnie budziła. Nie wiem co ona tam robi w nocy, spać nie może?

KOFIAK smacznego, i oby krzywa wyszła prosta :)
Fajnie, że zakupy udane, teraz przeciskać się jeszcze nie tak źle, ale w 8 m-cy z brzucholcem, katastrofa.
Kiedyś w realu czy tesco nie pamiętam, z Mają będąc w 8 m-cu poszłam do kasy a tam fuuulll kolejka.
Patrzę na kase dla ciężarnych a tam se młódki stoją.
To ja podeszłam jako pierwsza, czytaj wepchałam sie i mówię, chyba mam większe prawo? a brzuch widoczny na km.
Oczywiście miny mieli niewesołe, ale ja miałam to w du..szy :)

AGATA cieszę się, że się cieszysz, z zapotrzebowania na 2 pościele :)
Dla mnie otulaczek pełni rolę rożka, dlatego rożka niet, a otulaczek welcome:)
A rozmiar cyców wow, dej trochę :)

DORCIA jak miło, że wróciłaś i weekend udany poza wpadką mężura :)
Te chłopy sa durne, nie umieją poprzestawać na jednym piwku czy wódce, muszą pić tak, aż ledwo się na nogach trzymają. No mój też ma słaby łeb, inni po butli w normie, a mój jak Twój odlot.
Myślę, że szwagry zrozumiały jego niemoc i wielkiego wstyda nie było :)

Miłego dnia kobietki, te co mają usg czekamy na wieści siusiakowe bądź cipkowe :)

http://www.suwaczki.com/tickers/xrots65g3rdz5uhv.png

http://www.suwaczki.com/tickers/9jm9rjjgst2xc7oz.png

Cześć mamuśki. Pozytywne zaskoczenie, nie mam za dużo stron do odkopywania :) Uf. Uśmiechnęłam się 1 raz od wieeeeeeelu godzin!

Kofiak trzymam kciuki za glukozę! Na pewno będziesz dzielna jakkolwiek by nie było :) Niezły bezczel goście przynoszą wino i ciasto i nawet się tym nie podzielić tylko schować do lodówy..no kosmos! Ja już zawsze takich bym ugaszczała jak oni mnie - ciastkami czy czymś kupnym! Niczego nie potrafią docenić najwidoczniej..

Dorcia u mnie z sob. na nd. to było prawdziwe zalewanie się w trupa i z miłą chęcią zamieniłabym mózg Szymona na Twojego męża by se we 4 przy mnie poobracał z kimś flaszki. Ale nie, jak jebnął focha będąc jak już wiecie pod wpływem piw, winka i trawy to wyszedł i kupił sobie w Lidlu 0,5 l. żubrówkę.. oczywiście g..mogłam zrobić on nie umie dać się powstrzymać tak jak powiedzieć przepraszam, proszę wybacz, dziękuję pani Mario, że mnie pani z ziemi podnosiła! Także reasumując lekko bym pewno jak Ty była podiorytowana w którymś momencie, ale serio - obecnie to marzy mi się taki przypadek! Krótko mówiąc też usłyszałam sporo przykrych słów, ba, nawet nagrałam by mu uzmysłowić jak się zachowywał, by pokazać to też jego rodzicom w razie 'w' - by się nie dziwili jeśli kopnę go w dupę. Całe 2 noce przespałam z mamą, a we własnym pokoju nie byłam prawie wcale do teraz. Nie pofatygował się przyjść z przeprosinami, nie nauczono go najwidoczniej. Żałosne, smutne, straszne! Znając życie nie będzie potrafił też na spokojnie o tym pogadać, okazać skruchy i zażenowana tylko złość na mnie, że poruszam temat, który jak dla niego zapewne był i powinien był minąć! Teraz moja mama już nawet bierze pod uwagę opcję, że ślub może się nie odbyć. Dostrzegła jaki ma on problem z uczuciami.
[INDENT] Jak ostatnio była jego mama u nas ujrzałam zdarte lekko palce i jak zapytałam co się stało to nie chciała [/INDENT]powiedzieć tylko było 'a nic takiego'.. nosz taboo.. i odchowała sobie synów na swe podobieństwo..nic nie mówić, przemilczeć.. nie wiem czego ona się wstydziła z tymi palcami?! Że ma grzybice w 1 rozwalonym raz paznokciu to powiedziała kiedyś, a teraz nie umie przyznać skąd ma lekko zdartą skórkę?! Może przy mojej mamie to już nie potrafi sobie na to pozwolić, bo by duma i honor księżniczki podupadły gdyby się na to zdobyła? Nie wiem.. ale czuję STRASZNY żal do tego jaka jest i jaki w dużej mierze zapewne przez nią jest Szymon..

Także już wiecie jak wyglądał mój weekend. Szymon wybył do pracy. Ciekawe czy jak wróci to w końcu przemówi.. czy ma plany pracować dalej, jechać dziś z moją ciocią po rzeczy na remont czy tylko pojechał bo dziś wypłata..

Rozmawiałyście troszkę o pościelkach dla dzieci, ja póki co nie mam do tego głowy.. oglądnęłam i spodobała mi się np. ta ostatnia chyba (?), którą Kofiak pokazała -ta z misiem :)

Agata mój biuścik chyba niewiele urósł, także zazdroszczę ;) W sumie spodziewałam się, że tak będzie, bo od kilku lat gdy hormony mam słabe cycuchy się skuryczyły i cóż. Ważne, że organizm daje radę 'wyhodować' sobie drugiego człowieczka, pal licho cycki.

http://www.suwaczek.pl/cache/43b6ac128b.png

http://www.suwaczki.com/tickers/gannskjo5p6lltgf.png

Hejka.
Monika nawet nie wiesz jak przykro mi czytać jak ciężko teraz masz. Jestem z Tobą myslami i to na poważnie bo wczoraj się zastanawiałam co u Ciebie. Trzymam kciuki za Was żeby się ta sytuacja więcej nie powtórzyła. Wierze ze dobrą podejmiesz decyzję.

Ja w sumie napisze poźniej bo teraz wybywam na poszukiwania kozaków na płaskim dla mnie bo tak nas zasypało ze masakra i szukać spodni na śnieg dla Bartusia.

trzymajcie się ciepło

http://www.suwaczki.com/tickers/zem3qtkf9b22ggko.png
http://www.suwaczki.com/tickers/thgfdqk31s01w6rm.png"]http://www.suwaczki.com/tickers/thgfdqk31s01w6rm.png[/url]

Cześć Kochane Moje Mamunie :*
przeczytałam wszystko jesteście łaskawe dziękuję ;)
odpowiem bardzo ogólnikowo i od dziś będę na bieżąco :) a więc kurcze co z tymi naszymi Panami się dzieje, że tak trudno im zrozumieć,w mamy prawo mieć zły nastrój źle się czuć, że nie wolno nam się denerwować :( Kochane aby było już lepiej :*
dużo zdróweńka dla wszystkich chorowitków tych małych i tych dużych :*
a co do mojego weekend\u to żałuję, że pojechałam i sobie zaległości narobiłam :( znajomi do których pojechaliśmy byli u nas kilka razy zawsze naprawdę godnie ich ugościłam stojąc cały dzień przy piecu w kuchni zapewniając jakieś rozrywki, zwiedzanie naszego regionu czy inne bo u mnie jak gość w dom to i Bóg w dom więc trzeba dać z siebie wszystko a my przyjechaliśmy cały weekend byliśmy głodni, spaliśmy na ziemi na dziurawym materacu i czulismy się jak byśmy się wprosili a nie na zaproszenie przyjechali normalnie jak intruzi :( koleżanka wciąż narzekała, że musi gotować a za cały dzień zrobiła śniadanie o 10 obiad o 17 i "kolacje" o 22 :( szok przecież z dzieckiem przyjechaliśmy ja w ciąży czyli odżywianie ważne a jak pytałam co do jedzenia mam zabrać to nic wszystkiego będzie, że szok :/ no nic pozostawię bez komentarza :/
z wyprawy mamy tylko katary bo zimno jest:(
dziś już posprzątane obiadek zrobiony więc nie ma jak w domu z przyjaciółkami :D

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hwbxxts7k.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz63e5e5zbtg6e4.png

Anna dziękuję za ciepełko jakie mi przesłałaś !

Doris
smacznego śniadanka, ja już po i lecę się właśnie ogarnąć, bo w szlafroku siedzę ;)

Asia28
ale szok :( Kolejni niedobrani, nieodchowani znajomi jak Ci Kofiakówny :( Boziu.. Ja rozumiem nawet, że ktoś może być kiepską kuchtą czy panią domu, ale z dwojga lepsze, marudzić i głodzić, czy pogadać i razem na kuchni podziałać, byleby spędzić czas milej i jeść jak należy?! Luuudu co za wiocha :( To ja nawet u Szymona aż tak źle nie miałam jak sama z 2 chłopami na domu siedziałam w lenistwie.. z reguły się staraliśmy zorganizować obiad czy inne posiłki.. A co dopiero gości zapraszać, dziecko, kobieta ciężarna i takie ceregiele.. WSTYD! Asiu chyba już Was nie będzie do tych znajomych ciągnęło w odwiedzinki, przykra sprawa :( Witaj z powrotem! :* I nadrób zaległości by w brzuszku nie burczało!

http://www.suwaczek.pl/cache/43b6ac128b.png

http://www.suwaczki.com/tickers/gannskjo5p6lltgf.png

Ja po badanku, ostatnie 45 minut to już tak mi się dłużyło, że myślałam, że jajo zniosę ;) Potem gnałam szybciochem do domala bo taka głodna byłam i chciało mi się kawulca :) Jestem już objedzona i opita kawuchą :) Teraz pora zebrać dupę i ogarnąć troche kuchnię bo troche mi się tam bałagan wdarł.

Monika współczuje sytuacji z Szymonem, no nie wyobrażam sobie jak on mógł Ci coś takiego zrobić. Kochana, Ty się naprawdę poważnie zastanów nad Waszą przyszłością, dziecko powinno mieć oboje rodziców ale to ma być normalny dom, normalne relacje, łatwo wejść w związek, gorzej z niego wyjść zwłaszcza jeżeli druga strona mało co sobą reprezentuje. Może jak nie chcesz odwoływać ślubu to chociaż go przesuń na inny termin, jak np. dziecko się urodzi, zobaczysz jak będzie się zachowywał po narodzinach maleństwa. Kochana, co za życie Cię czeka jeżeli on tak będzie postępował, przecież wsparcie z jego strony powinno być na porządku dziennym, to on powinien Ci dawać poczucie bezpieczeństwa, oparcie a nie tonę zmartwień i powody do płaczu... Trzymam za Ciebie, nie daj sobą pomiatać bo jesteś wartościową osobą i byle Szajbon nie ma prawa Cię tak traktować...

Doris ja jak raz chciałam zaprać dywan tam gdzie był brudny to okazało się, że mam czystą plamę tam gdzie zapierałam :D I trzeba było cały wyprać coby jakoś wyglądał ;) Fajnie, że mężuś szczęśliwie do pracy dotarł, u mnie śniegu nie za wiele...

Asia Ci Twoi znajomi to podobnie jak Ci, którzy wczoraj mieli do nas wpaść. I tak jak pisałam, ja zawsze staram się kogoś ugościć jak najlepiej potrafię a oni mają to gdzieś i nawet jak jadąc do nich kupiłam ciasto i wino, żeby postawili na stół to schowali do lodówki i sami zeżarli. Podejrzewam, że prędko tam nie pojedziecie...

no to zmykam, narazicho kobietki :)

Cześć!

Ja na dzisiaj mam ambitne plany, ale nie piszę jakie, bo może będzie tak, że tylko obiad ugotuję hehe :P

Dorcia fajnie, że Twój weekend spędzony z rodzinką udany :) Dziś gimnastyka ? A myślałam, że we wtorki i czwartki - coś poplątałam :)

Kofiak Ty już pewnie po glukozie :) Trzymam kciuki za pozytywne wyniki :)

Aśka mój malutki też ostatnio w nocy wariuje :) Przedwczoraj to mu nawet zaśpiewałam kołysankę :D

Monika no przykro mi bardzo, że takie ciężkie dni masz teraz :(
Aż nie wiem co napisać :(

Anna powodzenia przy szukaniu kozaczków :)

Asia28 wypad do znajomych widzę nie bardzo... Dziwni ludzie ;)

A teraz lecę do kuchni, choć widzę, że kilka nowych postów przybyło i korci mnie by tu jeszcze zostać :D
Ale będę twarda :P

http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09ked4pby06.png

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg3tjq40e0glj2.png

Asia ja to miałam jeszcze taką przygodę z rodzinką, że przyjeżdżamy w poniedziałek z pracy a tu pełne auto dorosłych ludzi przyjeżdża i komunikuje nam, że oni z niespodzianką na 2 tygodnie do nas przyjechali :whoot: Normalnie z butów mnie wyrwało jak to usłyszałam, bo wypadałoby chociaż zadzwonić wcześniej, zapytać czy Ci pasuje, czy jesteś w domu itd, itp. przecież żyjemy w dobie telefonów i innych środków przekazu.
Niektórzy ludzie to zachowują się jakby się z choinki urwali....

Kofiaczku no ludzie taktu nie mają :/ ale z R doszliśmy do wniosku, że nie ma to jak zaprosić gości i wyjść jeszcze na plus bo jeszcze mi nawieźli :/ trzeba myśleć z głową a nie to co my :P eeee śmiać mi się chce :D a najgorsze to ,że oni mają 2 lata i mies córę i tak zaniedbanego rozwojowo dziecka jeszcze nie widziałam :( i widać, że zajmują się nią jak gośćmi których zapraszają :/ nie umiała bawić się zabawkami tzn nie używała ich w sposób w jaki powinna tylko zupełnie bezmyślnie słowa jakimi operowała to jedynie mami i tati i nic więcej pampers na tyłku i bawiła się w bicie naszej Oliwki szok ale nie dziwie jej się skoro nikt jej nie nauczył jak należy się zachowywać i bawić :/

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hwbxxts7k.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz63e5e5zbtg6e4.png