Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

_Alfa_
W sumie racja, sama bym nawiała jakbym taki ryk usłyszała :smile_jump:

Leżałam na patologii ciąży dość długo i miałam porodówkę blisko i nocami słyszałam takie ryki jakby tyranozaur tam pożerał ludzi :sofunny: Nie powiem, spokojna nie byłam :36_2_13:
:sofunny:

Ja sie nie darlam w ogole ;) moze dlatego ze wzielam znieczulenie? Alfa ty bedziesz brac? Ja osobiscie polecam kazdemu, ;)

Byc moze w tym roku. Najpier musimy czekac na decyzje profesora u ktorego mamy konsultacje z Alkiem. On z koleji nam wyslal ostatnio list ze bedzie sie konsultowac z innymi lekarzami czy mamy wykonac te badania genetyczne czy tez nie. Jak powiedza nam ze mamy zielone swiatlo i nie musimy ich wykonywac badz Ja nie musze tez brac pod uwage innych badan dla siebie to zaczniemy starania :)

Ale to tak woda pisane, Ja nie chce czekac bo mam juz 31 lata a moj H tez juz nie jest pierwszej mlodosci ;)

_Alfa_
U mnie zzo tylko za zgodą ordynatora w przypadku ciężkiego porodu. Więc chyba nici, bo nie zamierzam mieć ciężkiego porodu :hahaha:
Trzymam kciuki, oby wszystko poszło po Twojej myśli!
31 to młoda babka jesteś, nie narzekaj :D

Tiaaaa mloda ;)

veoh
chyba 18 razy 2 :D ;)

Slyszalyscie osotano 9 letnia dziewczynka urodzila dziecko w Meksyku bodajrze? Nie wiedzialam, ze w ogole takie rzeczy sa mozliwe...

No z 17latkiem chyba :D Pojęcia nie mam jak oni to zrobili :D Ale w innych krajach przecież jest tak, że dzieci rodzą dzieci, jakieś muzułmańskie czy inne kultury, nie wiem czy teraz ale kiedyś tak było. Poza tym kiedyś to wcześniej się za mąż wychodziło, wcześniej się dzieci rodziło...