Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

kasialukaszo
Nietoperek84
kasialukaszo
No kochana ja 3 rozne usg rozni lekarze i haslo : na bank cora!
No i przyszla na swiat z pisiorkiem a ja w krzyk : boze co ja zrobie z sukienkami!!
Dlatego kochana Alfo badz czujna :)

:sofunny:
I co się stalo się z sukienkami? :)

Poszly w pierony po znajomych ale najbardziej zal bylo sukni do chrztu :( byla piekna!!
A wkutzalo mnie jak dzwonilam ze urodzilam.... syna a tam w sluchawce... aha jest z toba lekarz? Jestes w szoku po porodowym...
Lozeczko drewniane ostatnie 2 mies szlifowalam szykowalam do malowania na rozowo...
A w szpitalu kuba wymiatal wsrod dziewczynek na sali z hego rozowymi ciuszkami wszystkie salowe, polozne odruchowo mowily jaka ona, albo wezmiemy ja... :(

Czyta się i nie wierzy. Taka pomylka,no ale myślę ze szczęście nowego zdrowego życia przycmilo niesmak różowych spioszkow :)

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Z jednej str myślę sobie co za różnice. I niby żadna,ale faktycznie to musi być nie lada szok,jak dlugi czas żyje się w przekonaniu ze będzie np.chlopiec, wszystko przygotowane "pod chlopczyka" a tu niespodzianka!
Ja b.chcialam mieć dziewczynkę,ale po tej stracie marzę tylko o zdrowym malnstwu! "Najlepiej od razu 3,po każdej plci" ;))

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

Koliberek
Nietoperek84

Koliberku przykro mi bardzo ze Twój organizm splata Ci takie figle :( Jesteś dzielna ze sobie z tym radzisz!! 3mam najmocniej jak potrafię kciuki żeby tym razem zamiast @ pokazały się II!!

@ właśnie się pojawiła - normalnie po ścianach chodzę...a na II nie mogę sobie teraz pozwolić z kilku powodów: zdrowie mi trochę szwankuje, biorę antydepresanty i do tego mam problemy z firmą.

Ula jeszcze nie. Jestem świeżo po innym zabiegu, który miałam umówiony dużo wcześniej i do gina mam zamiar iść w lutym.

ojojj oby teraz wszytko szło w dobrą stronę :36_3_15:
No i własnie po złej passie przyjdzie czas na dobrą- a ja na tą moją dobra już trochę czekam :whistle:
niechże przyłazi no....ile można...

Kasiula :36_3_3: nonon 12 tydzień pieknie :mylove:

Heja :D
Wszystkie pochloniete weekendem. Zapanowala cisza ;)
My się wlasnie z druga polowka zbieramy na imprezke. Doszlam do wniosq ze skoro mogę,to czemu nie ;) Bo później to juz tylko soczki i herbatka ;)
Wam również zycze milego weekendu :*

8 t.c.

Ja już się nie mogę doczekać kiedy napiję się piwka :36_3_1: Normalnie ostatnio mnie ochota bierze, 8 miesięcy to zdecydowanie za długa przerwa :sofunny: A tu jeszcze trochę poczekam :cheess:

Dziś mnie dziad opitolił, bo zjadłam kanapkę z szynką i ogórkiem, a miałam do dyspozycji jeszcze paprykę i cebulę :sofunny: Że jaka matka taka córka i młoda warzyw jeść nie będzie :sofunny: Zapomniał tylko, że ja jem dużo owoców hahahha co za buc :sofunny:

:sofunny::sofunny:

Alfa o Ty niedobra!! :hahaha:
Moja mama jadła wszystko będąc w ciąży, ale siostra teraz warzyw nie je. Nadmieniam że ma już 20 lat i niewiele się w tej kwestii zmieniło.

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .

Ze mnie to piwoszka średnia, ale kawę odstawiłam i w pracy się zieloną herbatą ratuję, żeby na pysk nie paść. No i polędwicę łososiową bym sobie zjadła,taką z biedry, a nie można bo to na wpół surowe mięcho.

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .

Świeżak
Ze mnie to piwoszka średnia, ale kawę odstawiłam i w pracy się zieloną herbatą ratuję, żeby na pysk nie paść. No i polędwicę łososiową bym sobie zjadła,taką z biedry, a nie można bo to na wpół surowe mięcho.

No ja ostatnio zakupiłam głupia, nie zauważyłam że to coś takiego. Nie pamiętam co się z tym stało :36_2_13: