Skocz do zawartości
Forum

Kwietniaki - kwiecień 2012

delfina5

Rekomendowane odpowiedzi

FENSTARSS

o słuuuchaj to jest myśl... a piszesz sie na współpracę????:hahaha: bo ja najwyżej na angielski i czeski moge przetłumaczyć hahaha... no nie wydane Kochana ale wiesz pomyśle... najlepiej gdybym tu Wam je dała do poczytania i krytyka by się przydała jakaś...hmmm ... no pomyślę, może zamiast wracać do pracy kieszonki komuś napełniać to wreszcie swoją napcham... hahahahaha, jak urodzi się moja Laura- dziecko anioł, spokojna, cicha, grzeczna to zacznę pisać nagminnie :hahaha:

wspolpraca- oczywiscie, mowisz i masz
zyski podzielimy 80% do 20%, no chyba tak po znajomosci to i 25% ci dam:-)))
mozemy spisywac umowe
Laura bedzie dla ciebie jeszcze wiekszym natchnieniem, oj my nie nadarzymy z czytaniem:-))

http://www.suwaczki.com/tickers/relgi09knvdfwjmi.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/049/0492769e0.png?3043

Igla777
FENSTARSS

o słuuuchaj to jest myśl... a piszesz sie na współpracę????:hahaha: bo ja najwyżej na angielski i czeski moge przetłumaczyć hahaha... no nie wydane Kochana ale wiesz pomyśle... najlepiej gdybym tu Wam je dała do poczytania i krytyka by się przydała jakaś...hmmm ... no pomyślę, może zamiast wracać do pracy kieszonki komuś napełniać to wreszcie swoją napcham... hahahahaha, jak urodzi się moja Laura- dziecko anioł, spokojna, cicha, grzeczna to zacznę pisać nagminnie :hahaha:

wspolpraca- oczywiscie, mowisz i masz
zyski podzielimy 80% do 20%, no chyba tak po znajomosci to i 25% ci dam:-)))
mozemy spisywac umowe
Laura bedzie dla ciebie jeszcze wiekszym natchnieniem, oj my nie nadarzymy z czytaniem:-))

hahahahaha:hahaha: no baardzo intratna propozycja, muszę się zastanowić :36_1_21:

elciasloneczko
pranko zrobione, poodkurzane i umyte podłogi, smieci do wyniesienia uszykowane, naczynia prawie umyte. mieszkanko sie wietrzy, zostalo zrobic obiad i napalic w piecach.
pranie poskladam jutro a teraz chwilka odpoczynku. meczace jest mycie podlogi na kolanach.

ktos sie mial tu oszczedzac.:-)))
a o myciu podlogi na kolanach nawet mi nie mow. mam podloge do umycia tylko w lazience i w kuchni wiec nie ma sensu kupowac mopa szczegolnie ze A. zazwyczaj myje podloge. w innych pokojach wykladzina...

Termin om i usg 11.11.2015

http://www.suwaczki.com/tickers/wnidgu1rp57j5hst.png

ml0da19
elciasloneczko
pranko zrobione, poodkurzane i umyte podłogi, smieci do wyniesienia uszykowane, naczynia prawie umyte. mieszkanko sie wietrzy, zostalo zrobic obiad i napalic w piecach.
pranie poskladam jutro a teraz chwilka odpoczynku. meczace jest mycie podlogi na kolanach.

ktos sie mial tu oszczedzac.:-)))
a o myciu podlogi na kolanach nawet mi nie mow. mam podloge do umycia tylko w lazience i w kuchni wiec nie ma sensu kupowac mopa szczegolnie ze A. zazwyczaj myje podloge. w innych pokojach wykladzina...

młoda moj kupił specjalny odkurza cktóry odkurza, pierze tapicerke dywany myje podloge ale jest tak ciezki ze wole sobie nalac wody do miski z płynem i przemyc na kolanach w szczegolnosci ze mam dwa pokoje kuchni i malutki korytarz.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59606.png

http://s4.suwaczek.com/20120121300123.png

ml0da19
dlatego ja tez mam malutkie wiaderko. jakbym miala miec duze wiadro, do tego 2 mopy (inny na plytki i inny na gumolit) to normalnie paranoja, szczegolnie ze lazienka ma az 4m2 czyli 3 m2 podlogi a kuchnia ma nieclae 10 m2 podlogi....

u mnie to samo ;/ ide soie zrobic do picia inke:) i zmielic miesko na spoagethii...
a wogole moj kolega pisze ze mimo ze jego zona jest 6 fni po termibnie pojechali do szpitala a tam ich spławili bo niby za bardzo przewrazliwieni sa;/ ja bym im dala przewrazliwienie!!!!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59606.png

http://s4.suwaczek.com/20120121300123.png

Magda no to w takim razie wierzę że masz rację! Są więc tygodnie kiedy tyjemy więcej a potem mniej i tak ma być! mam nadzieję że ja już zaczęłam ten drugi etap bo ja już czuję się jak wieloryb porzucony na brzegu :36_11_23: a wyglądać tak bym nie chciała, zresztą daleka droga do tego.....

rorita widocznie tak właśnie jest że każda ciąża jest inna! Tyle że z drugą zawsze jest ciężej moim zdaniem, bo już masz jedno dziecko i musisz się Nim zajmować, a Ty jeszcze SAMA!

m 2428m kochana Ty to masz szczęście, mój mężuś uważa że ciąża to nie choroba!!!! jak ja bym się zamieniła choć na jeden dzień....Nie oczekuje nie wiadomo czego, ale jakby zrobił mi śniadanie w niedziele chociaż, a najlepiej do łóżka :smile_jump:

Monia super wózeczek, gratuluje zakupu! Uwielbiam takie okazje, mam nadzieje ze po świętach będzie ich więcej!!!!:36_1_11:

JESZCZE 3 DNI DO WIGILII !!!!!!!! oj już się nie mogę doczekać tego jedzenia, lenistwa i tej atmosfery!!!! W pracy u Nas ruch taki że szkoda gadać, jakby nie można było odpocząć, ale nieeee trzeba pracować, najlepiej za dwóch!Moja Emila też ma dość chyba bo już na stojąco nieraz tak mnie kopie że masakra! Ale to tylko tak sobie marudzę, bo ogólnie to czuję się świetnie! Nieraz mnie tylko Ci Irlandczycy wkurzają, ale podejrzewam że my Polacy to jeszcze gorsi byśmy byli :hahaha:

Igla podroz poślubna miala byc do Grecji tyle że trochę później , a tak zaraz po ślubie to choc na pare dni chcielismy uciec gdzies sami i tak wyszlo..... a do Grecji nie polecielismy, bo jakos szybko wyszlo ze w ciazy jestem a początki ciazy byly straszne wiec nie ma tego zlego! I tak bym nie bawiła się dobrze :-((((

Fens jak po takiej mamie dziecko będzie grzeczne jak aniołek ???:36_3_17:

hej
Dzisiaj wpadlam do pracy zawiezc L4, poplotkowalam, potem u mlodego na wystepach i dzien zlecial. Choinka ubrana i siedzimy. Mlody powinien isc spac, a my sie ruszyc nie mozemy :lup:

Fens jak ja Cie rozumiem z ta glukoza! W pierwszej ciazy najpierw pilam 50g, ale wyniki byly na styk, wiec musialam powtorzyc 75. jak dla mnie koszmar. Tez pilam na raty. Fuuuuj! A jak wypilam to odelcialam i to bylo ok, bo zanim sie ogarnelam to juz bylo pobieranie krwi. Teraz dostalam od razu na 75 i juz jestem przerazona. Bede odwlekac ile sie da :lup:

Wona super, ze imie juz wybrane!!!
Nie musze ciagle lezec, ale jednak duuuuzo odpoczywac. No i juz bez luteiny i takiej ilosci No-spy :)

Ewka bidulki jestescie z Oskarem! Zdrowka dla WAS!

Monia zajebiaszczy wozek. Baaardzo mi sie podoba!

m24 ciesz sie, ze tak o Ciebie dbaja. I nie przyzwyczajaj sie za bradzo, bo po porodzie całą uwaga skupi sie na kims innym. hehe! Ja szoku doznalam ak mały sie urodzil, ze to juz nei ja jestem najwazniejsza :hahaha:

Hejka :-) Kurcze dziewczynki, to widzę że przeprawa będzie z glukozą... Ja muszę zrobić chyba 5 stycznia, ale 50... Mam nadzieję że wynik będzie ok, bo jak was czytam... FEN, magda79 no masakra... :glass: Nie przelewki widzę. Czytałam różne opinie o cytrynie, że niby zafałszowuje wynik, ale mi lekarz i położna sami to zaproponowali, tylko bez przegięcia.

JUSTAA no jak to? :36_1_21: przecież wystarczy poczytać moje wpisy, emanują spokojem, dobrocią, skromnością, czyż z tego nie może urodzić się anielska Lauritta ? :hahaha:
MADZIA no to wiesz jak jest... ja już sprawdzam na necie wynik to sie z Toba skonsultuje zaraz ;) mnie też serce się telepało w pewnym momencie myślałam, że zemdleje, bo mdłości to było najluźniejsze odczucie jakie miałam przez te 2-3 h po wypiciu :o_no: w sumie jak zjadłam to mi przeszło jak ręką odjął od razu :36_1_11:

Moniaa81
Hejka :-) Kurcze dziewczynki, to widzę że przeprawa będzie z glukozą... Ja muszę zrobić chyba 5 stycznia, ale 50... Mam nadzieję że wynik będzie ok, bo jak was czytam... FEN, magda79 no masakra... :glass: Nie przelewki widzę. Czytałam różne opinie o cytrynie, że niby zafałszowuje wynik, ale mi lekarz i położna sami to zaproponowali, tylko bez przegięcia.

no MONIU powiem tak, jak powalają to dawaj tą cytrynę, buteleczke wody sobie weź, nie wiem na ile pomoże ale jak tylko coś to i tak się opłaca ;))):36_2_15:

Dziewczyny, byłam w sklepie i oglądałam ten wozeczek MUTSY TRANSPORTER i powiem tak... jestem zdecydowana na amen już :36_1_11: tylko kolor musze wybrać.( ale chyba bedzie purpurowy :11_9_16:) FULL opcja była więc wszystko wyoglądałąm , super się jeździ, wszystko wytestowałam prócz leżenia w gondolce :hahaha: choć nie powiem mój Paweł miał taki pomysł... ale mówi tak.. no przed ciążą to spoko nawet byś nie przeciążyła bo waga jak niemowlaka aleee teraz grubasku to nie dźwignie, nie ma szans :hahaha: i nastąpiła gonitwa po sklepie z wózkiem...zdał egzamin na zakrętach z prędkości :36_7_8: i Pawła kolanko też hihi...:36_1_21:

FENSTARSS
Dziewczyny, byłam w sklepie i oglądałam ten wozeczek MUTSY TRANSPORTER i powiem tak... jestem zdecydowana na amen już :36_1_11: tylko kolor musze wybrać.( ale chyba bedzie purpurowy :11_9_16:) FULL opcja była więc wszystko wyoglądałąm , super się jeździ, wszystko wytestowałam prócz leżenia w gondolce :hahaha: choć nie powiem mój Paweł miał taki pomysł... ale mówi tak.. no przed ciążą to spoko nawet byś nie przeciążyła bo waga jak niemowlaka aleee teraz grubasku to nie dźwignie, nie ma szans :hahaha: i nastąpiła gonitwa po sklepie z wózkiem...zdał egzamin na zakrętach z prędkości :36_7_8: i Pawła kolanko też hihi...:36_1_21:

No ja mam bardzo bujną wyobraźnię... :36_1_1::36_1_1: To musiał być test ha,ha Fajno tak wybierać, nie? Super zabawa ha,ha My jak z moim molestowaliśmy wózek ABC, to poproszony pan z obsługi skwitował :ale dobrze pan sobie radził, widziałem na kamerze... Ale się uśmialiśmy, bo mój walczył z "poręczą" od spacerówki... :hahaha: Nie chciała współpracować :-) nad resztą zapanował... Mutsy daje radę, kumpela ma chyba Urbanrider, taki ze skrętna tylną osią. Ja brałam pod uwagę 4rider (bo ma koła pompowane). A kolorek podobał mi się taki czerwony i fiolet, prześliczne...
A glukozę piję w domku, przed upływem godzinki mam się zgłosić na krewkę...

No ja mam bardzo bujną wyobraźnię... :36_1_1::36_1_1: To musiał być test ha,ha Fajno tak wybierać, nie? Super zabawa ha,ha My jak z moim molestowaliśmy wózek ABC, to poproszony pan z obsługi skwitował :ale dobrze pan sobie radził, widziałem na kamerze... Ale się uśmialiśmy, bo mój walczył z "poręczą" od spacerówki... :hahaha: Nie chciała współpracować :-) nad resztą zapanował... Mutsy daje radę, kumpela ma chyba Urbanrider, taki ze skrętna tylną osią. Ja brałam pod uwagę 4rider (bo ma koła pompowane). A kolorek podobał mi się taki czerwony i fiolet, prześliczne...
A glukozę piję w domku, przed upływem godzinki mam się zgłosić na krewkę...

no ja pierwszy raz coś dla dzidzi oglądałam, łóżeczko też juz namierzyłam, fajna zabawa... a jak zacznę ciuszki to hoho...
a mnie przed piciem glukozy tez pobierali hmm... u nas tak wszystkim robią, i jak masz 50 to jeszcze raz a jak 75 to 2 tak jak ja :o_noo:

FEN mi przed nie pobierają, mam wypić i po godzinie na krew, od razu za jednym strzałem na morfologię (całe szczęście bo jak mnie ostatnio położna pokąsała igłą, to brr... Jakoś jedno pobranie chyba przeżyję... Mój ostatnio jak szalałam z wózkiem po domu to tylko ze śmiechem skomentował, że instynkt macierzyński rozkwitł ha,ha Ja mam już prawie całą wyprawkę (teściówka też coś kupiła, a jakie fajne rzeczy upolowałam ostatnio...). Jak coś wpadnie w oko to dokupię, a co ha,ha Laktator jest, pieluchy (od znajomych), wózek, jest dobrze. Łóżeczko jeszcze, wanienka, rzeczy dla mnie, fotelik, a w styczniu mały remont pokoju (zabudowa szafy itd). Uff damy radę, chyba...:36_11_1::smile_jump:
Miłego wieczorku i słodkich snów

Monia dziwnie, ze przed wypiciem nie pobieraja krwi. Ja przy 50 tez mialam najpierw pobrana krew i potem. Obie wartosci sa wazne.

Ja pilam bez cytryny i wody tez mi nie pozwalali pic. Bleee!
Tym razem ide od razu z cytrynka. Moze bedzie latwiej. Ale jak sobie przypomne...
Do tego ciagle i bez tego mam mdlosci, wiec jak jeszcze wypije. Oj, bdzie sie dzialo. Musze to zrobic w przerwie miedzy Swietami a Nowym Rokiem, bo wtedy moj maz jest w domu, a musi isc ze mna. Ostatnio mnie łapał jak odleciałam. A potem elzalam na stomaologii na lezance :)

Fajnie macie z tym wybieranime wozkow, ciuszkow itp.
Ja wozek mam, nie cierpie go, ale tyle kasy poszlo na niego, ze szkoda teraz zmieniac. Gondolka pojezdze, a potem kupimy jakas fajna spacerowke.
Łozeczko zwykle bedzie, musimy kupic, ale nie bede kombinowac.
Musze dokupic jeszcze spiworek do spania. Młody spal pod kolderka, ale u moich wrzesniowek sprawdzaly sie spiwoki, wiec tym razem sprobuje.