Skocz do zawartości
Forum

Ciąża 3 miesiące po porodzie

Rekomendowane odpowiedzi

solange63
Wcale nie taka mala :Oczko: Emi jest o miesiac mlodsza i ciagle lysol, chociaz ostatnio sie smialam, ze czupryna rosnie jak szalona, bo ma takie 5 klakow na krzyz :D

Solagne63 Moja ma włoski od urodzenia, a z tyłu to miała nawet dłuższe ale się wytarły.

Jadzik, pokonamy go :d

Emiliai Lena dwa kradzieje a zarazem źródła energii :11_9_16:

IWA23 dziękuję za zaproszenie :)
Dziewczyny z jakimi opiniami spotkałyście się na temat roweru w ciąży? Ostatnio stwierdziłam ze do sklepu na małe, szybkie zakupy bym mogła jeździć bo zwykle o parking trudno.... Zapytam się lekarza na wizycie ale ide dopiero za dwa tygodnie...

Gość solange63

ja tam troche smigalam na rowerze w ciazy. jak to powiedzial moj lekarz (a bardzo go sobie chwale): moge robic wszystko to, co do tej pory robilam. wiec jesli ktos chodzil na silownie codziennie, po 3 godziny, to nie musi z tego rezygnowac (oczywiscie w miare dobrego samopoczucia). gorzej jesli siedzialo sie na zadku przed tv i nagle w ciazy sie postanowi, zaczne biegac, itp. to raczej niewskazane.

Na NK to juz mnie dawno nie bylo, ale facebook bardzo chetnie :D

Bardzo lubię rowerowe wycieczki i wspinaczkę górską po Tatrach. Ja też korzystam z FB, możemy sie wymienić zaproszeniami :)
Moja Emilka już prawie niema katarku, rano była marudna ale teraz zjadła króliczka z warzywami- bardzo jej smakuje i zawsze kupke zrobi po nim. I jest szczęśliwa :D

jadzik
Freedom, moim zdaniem to fotomontaż, chyba jest za dużo :warstw", żeby było widać takie szczegóły, a stópki są takie kruchutkie :D

Tu mój Szymek jak miał 7 mc, a dalej Oliwka oczywiście, podobni prawda? :D

Bardzo podobni :) U nasz to nie wiadomo bo z mężem jesteśmy do siebie podobni:D oczy taki sam kolor. Emi też ma brązowe :)