Skocz do zawartości
Forum

a jak wasz "popędzik" ?

Gość mrs_szaya

Rekomendowane odpowiedzi

Witam sobotnio. Fakt jak przyjechał to dał mi reklamówkę z pomarańczani i jakimiś słodyczami. A wieczorkiem jak Mała spała a my tv oglądaliśmy obierał te pomarańcze i mie dokarmiał. W końcy stwierdził, że wszystkie są słdkie, to dlaczego jak jadł w samochodzie to trafił na kwaśną. Wyszło na to, że kupił je sobie, a że była niezjadliwa to dał mi.
W każdym razie ja jak zwylke zawinęłam się wcześniej do wytrka, bo mała jakoś się wierciła, a on został przed tv. No i jak zwylke przywędrował w nocy.:Zły: Człowiek śpi sobie w najlepsze, a tu coś cie szturcha:wsciekly: Powiedziałam żeby mnie przytulił i spał, bo późno. No i jak to mój facet............focha walnął, dupą się odwrócił i już. Rano jechał na rozładunek, nawet się nie odezwał.
Kurcze, baba zawsze musi być w gotowości zwarta i gotowa?? A raczej rozwarta:Zły: Ciekawe jaki będzie daleszy dzionek jak zjedzie.

Gość mrs_szaya

No dokladnie, ja tez wczoraj uleglam , bo obiecalam , wkoncu taaaaki wielki tv kupił ze normalnie aż zasłużył ;P
a dzis juz powtorke chcial a jak powiedzialam ze nie to :
"za taki wieeelki telewizor tylko raz?, ja myslalem ze chociaz raz za kazde 9 cali........ mogłem kupić 17calowy, to by sie opłacało " hehehe.... jak ryknelam smiechem :)

fakt, szkoda, że żaden facet tu się nie udziela, mógłby anonimowo przecież troszkę rozjaśnić, tak sobie myślę, że może nasza pomoc techniczna, skoro już i tak czyta, to może, czasem słówko szepnąć

http://www.suwaczek.pl/cache/4ccc13b87c.png
serdecznie zapraszam, zniżki dla parentingowców:Śmiech:
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3249849