Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Kwietniowe mamusie 2011

Madzia86

Rekomendowane odpowiedzi

marzen@
Dzieciaki rosną, coraz bardziej mobilne się robią :D Moja niby lezała przy mnie, na sekundę oczy przymknęłam a ona już w poprzek łóżka, hi hi, i tak kręci sie jak wskazóweczka. Pomijam fakt, że najmniejsza z nas a najwięcej łóżka zajmuje :D

u nas to samo, mąż ma tyle miejsca, żeby leżeć na boku, a ja tyle, zeby z boku przekręcić się na plecy...hehehehe bo Ola musi mieć rozłożone ręce na "Pan z Wami"

Margeritka
marzen@
Dzieciaki rosną, coraz bardziej mobilne się robią :D Moja niby lezała przy mnie, na sekundę oczy przymknęłam a ona już w poprzek łóżka, hi hi, i tak kręci sie jak wskazóweczka. Pomijam fakt, że najmniejsza z nas a najwięcej łóżka zajmuje :D

u nas to samo, mąż ma tyle miejsca, żeby leżeć na boku, a ja tyle, zeby z boku przekręcić się na plecy...hehehehe bo Ola musi mieć rozłożone ręce na "Pan z Wami"

Moja jeszcze nogi na nas wystawia. jak sie odsunę to i tak zaraz girą dostanę :D, a drugą próbuje tatusia łapać :D

marzen@
Margeritka
marzen@

Moja jeszcze nogi na nas wystawia. jak sie odsunę to i tak zaraz girą dostanę :D, a drugą próbuje tatusia łapać :D

Ola lubi jedną nogę zakładać na mnie:) a jak się przebudzi i odwróci w stronę męża, to łapie go za nos albo włosy (ma długie kręcone)

Gość kaaarolina

hej!

u nas nocka nawet nawet, mimo ze Adas mial goraczke...caly wieczor wiercil sie, krecil i wzdychal dziwnie, po polnocy sie obudzil wiec chcialam mu dac smoczek ale jak go dotknelam to az parzyl - mial biedak prawie 40 stopni:/ dałam mu paracetamol zeby sie nie meczyl i pospał ze mna do rana, rano znowu ponad 38 ale juz jest ok. mysle ze to zęby bo innych objawow nie ma.

ja juz mysle nad prezentami ale dla rodzicow, babci i brata - nie wiem czy tu kupic czy w polsce....w sumie nawet nie mam pomyslu na te prezenty...:)

Adas co prawda juz z nami nie spi - nie liczac dzis ale dzis zrobilam wyjatek - w lozeczku tez przybiera takie pozy ze smiac nam sie chce:) bylo kilka dni ze przez sen przekrecal sie na brzuch po czym siadał i zaczynal plakac bo nie wiedzial co sie stalo, jak go spowrotem kladlam to w sekunde zasypial:)

Krowka Maycia jest cudowna!!! Mamy identyczny kojec :) i mała robi w nim dokładnie to samo co Maycia :P

Madzia Filipek super :) a planów na Święta jeszcze nie mam... krucho trochę z kasą więc zobaczymy jak to będzie.

Margaritka moja mała robi dokładnie to samo, jak się przebudzi to albo mnie ciągnie za włosy albo tatusia za nos :P

Karolinka biedny Adaś... dobrze że już jest lepiej :) pewnie to od zębów, a u nas nic nie widać...

A Marikę dopadło przeziębienie, ma katarek i troszkę kaszle :(

http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/IjrCr93.jpghttp://lb1f.lilypie.com/IjrCp2.png

http://davf.daisypath.com/HPFOp2.png
http://s2.pierwszezabki.pl/043/043082990.png

Gość Martynka86

Witam Was kochane:)

Ależ te strony lecą..
Edytko
Krówka
Madzia86

Wasze Szkraby są boooskie! :)

Majka konczy dzisiaj 7 miesięcy, aż cięzko mi uwierzyć, że ten czas tak szybko pędzi.
Obecnie czekamy na moich dziadków za jakieś 30 minut u nas będą, ja już uszykowana, zciełam wczoraj włosy, chcialam tylko górę troszke pocieniować a baba mi pocieniowala cale, mialam do pasa długie-troche bylam wczoraj przerazona, ale umylam je dzis i wysuszylam i ukladają sie bardzo ladnie wiec sciela mi je dobrze, a włosy szybko mi rosną takze na wiosne znowu bede miala takie jak wczesniej :)

Trochę się stresuję bo bedzie na Mszy cale osiedle, a ja nie lubie tak oficjalnie, wolałabym bez Mszy-albo Mszę później;/ Stres mnie zje...

Uciekam wypic jakąs kawkę, i może coś porobie żeby tyle nie myśleć :)
Milej NIEDZIELI MAMUSIE!

Gość kaaarolina

hej!

Martynka STO LAT dla Majeczki! daj znac jak po chrzcinach i wstaw fotki:)

u nas szału nie ma ale jest lepiej, Adas w ciagu dnia nawet nawet - bawil sie troszke, na wieczor zaczal marudzic, biedaczek placze strasznie jak mu daje to lekarstwo takie niedobre:(
przez ta chorobe dluzej spi, dzis spalismy do 8.30, w dzien zasypial bez problemu w swoim lozeczku, ciekawe czy mu tak zostanie po chorobie...watpie:)