Skocz do zawartości
Forum

Szczęśliwe Kwietniowe mamusie 2011

Madzia86

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaaarolina

hej dziewczyny!

to fakt cisza straszna sie zrobila:(

ja jeszcze jestem na urlopie i uzywam kompa brata wiec nie zawsze mam dostep:)

poza tym mamy tu taka pogode ze siedze ciagle w domu hehe albo upały albo deszcz, a ze moi rodzice mieszkaja na wsi to dojazd do miasta to tez nie lada wyzwanie. udało mi sie na szczescie odebrac swoj paszport w koncu i naprawic okulary:) tzn nowe oprawki musialam kupic i w dodatku inne bo nie ma juz moich:( a takie fajne byly...
w przyszlym tygodniu jade przetlumaczyc akt urodzenia Adasia i musze go zarejestowac. poza tym czeka mnie wizyta u dentysy bo w ciazy wypadla mi plomba i w ogole musze sprawdzic co sie tam dzieje a wole to zrobic tu bo w tej Danii dentysta jest nienormalnie drogi heh

moj synus kochany robi sie coraz fajniejszy i uwielbiam z nim spac bo czesto mnie budzi swoim gadaniem takze zanim wstaniemy to jeszcze "rozmawiamy" sobie chwile w lozku:)

Ewusia
trzymam kciuki! naprewno wszystko pojdzie tak jak powinno:)

Gość Martynka86

HEJ KOCHANE

Slodkie Macie Maleństwa! :)))))))))

U nas Ok, nocka ok, jestemy juz w domku.
Nie wiem czy Oskar nie wroci wczesniej bo okazalo sie ze cos kreca z tym kontraktem, okazuje sie ze zarabia mnie niz bylo mowione, kontrakt napisany jest po niemiecku a powinien byc w 2 jezykach skoro ktos nie zna niemieckiego, poza tym jesli wroci wczesniej/zerwie kontrakt to bedzie musial zaplacic wszystko co zarobilby do pazdziernika, a przeciez taka umowa jest nielegalna, nie wolno tak czlowiekiem manipulowac.
Prosilam O. zeby przyslal mi kopie umowy, pojde ją przetlumaczyc.
I mam cicha nadzieje ze wroci wczesniej :)

Ewusia
mam nadzieje ze wszystko poszlo ok:))
Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Zycia! :**

UCIEKAMY NA SPACEREK bo ładna pogoda :)

Hej!
Faktycznie cichutko tu u nas!
Ewusia! wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!
U nas wszystko dobrze. Maja zaczela swiadomie chwytac zabaweczki raczkami i jest juz taka kontaktowa. Cos tam nawija po swojemu:)
A ja czuje sie fatalnie. Mam zawroty glowy, bole brzucha i jest mi slabo. Mysle, ze to to tabletki anty-Jasmin. I mam do was pytanie:
Jak sie zabezpieczacie? Musze zebrac kilka opinii i zdecydowac sie na inny rodzaj antykoncepcji, bo czuje, ze tabletki to juz nie jest opcja dla mnie:/ Bede wdzieczna za podpowiedzi:)
Zlozylismy dokumenty o paszport dla malutkiej, odbio na koniec lipca i wtedy zdecydujemy o wakacjach w Polsce, bo jak na razie bilety sa masakrycznie drogie! Zobaczymy!
Edytka! Dobrze, ze macie czas na takie wyskoki i rozrywke:)
Moskala! U mnie tez najczesciej konczy sie zakupami na necie:)
Justi! Gratuluje zdania egzaminu migowego! Wow, jestes mega mozg:)
Martynka! Wszedzie pelno oszustow! Zwlaszcza teraz, jak tak ciezko z praca. Tu to sie zdarza po prostu nagminnie i strasznie mi szkoda tych oszukanych ludzi:(

Milej niedzieli! U mnie leje!

http://www.suwaczki.com/tickers/relgio4pkfzojjd0.png http://s2.pierwszezabki.pl/043/0431769b0.png?7245

Witam was Dziewczyny :)

Justi24 masz przesliczna Dominisie taka słodziutka żabka :)

moskala masz ładnego syneczka, juz taki duzy przystojniak z niego :)

A u mnie bardzo dobrze jestem zmeczona po tym weselu i chrzcinach. Było bardzo fajnie jestem zadowolona :) Tak jak chciałam tak było skromnie ale zajebiscie Kasia spała cała msze :) Było 15 osób i 4 dzieci ale duzo kasy nazbierane okolo 2800 :) I to jest wesele hehe :) a teraz sie pochwale zdjeciami :)

http://parenting.pl/attachment.php?attachmentid=72667&stc=1&d=1307891719
http://parenting.pl/attachment.php?attachmentid=72668&stc=1&d=1307891772

Gość Martynka86

EWUSIA
Slicznie wyglądaliscie:)

Co do zabezpieczenia to ja chyba siegne po tabletki, chcialam podskórne ale podobno jest niezdrowe.
No, ale ja jeszcze mam czas zeby sie nad tym zastanowic -zanim O.wroci to ja tu uschne hehehe xD

A tutaj nasza Smieszka :)))

http://img594.imageshack.us/img594/212/dscf5211q.jpghttp://img39.imageshack.us/img39/4109/dscf5208v.jpg

Gość Martynka86

Dobry:)

U nas dzis dzien się zaczął od 4 rano, obecnie jest 5 a Majeczka zasypia, ja jem sniadanie i grzebie na klawiaturze do Was hehehe:)
Jade dzis do dentysty mam cala lewą stronie napuchnitea, od zeba-kiedys kanalowo leczonego obecnie martwego, niby martwy a zaatakowal mi policzek, szczeke, szyje, glowe i najgorszy ból-ucho, zobaczymy co moja dentystka dzis powie.... jestem zla bo inna stomatolog nie chcac jej sie leczyc moich zebow wyrwala mi 2 dole 6-tki a teraz 7 PODOBNO mam do usuniecia, z takim jej podejsciem to ja zostalabym z samymi dziąsłami... ;///
Zobaczymy co "MOJA" Dr powie.. .

Krowka
Dziekujemy:)
Oj tak Majka miala takie brwi juz od 1 tygodnia zycia, az dziwne to dla mnie bylo ale O. ma ciemna oprawe oczu, karnacje i stad Majusia odziedziczyla.. Ona Tatoooowa jest, tylko dół i wielkie oczy ma po mnie hehe :)

Gość kaaarolina

Ewusia slicznie wygladaliscie:) gratulacje!!! super ze wszystko wyszlo tak jak chcialas:)

jestem dzis nieprzytomna, mały od polnocy cisnal kupe i wycisnal kolo 5....masakra hhehhe potem tez nie chcial spac wiec chodze na rzesach.

tez sie pochwale ta moja maruda

Gość kaaarolina

krowka u nas tez narazie prezerwatywy bo karmie piersia, pozniej zastanowie sie nad tabletkami - co prawda trzeba pilnowac zeby nie zapomniec ale u mnie sie sprawdzily, nie przytylam, nie mialam innych dolegliwosci a do tego cera mi sie poprawila i oczywiscie brzuch mnie juz nie bolal przed okresem...

kurcze Adas zaczal sie "rzucac" przy cycu:/ pokarmu mam tyle samo wiec nie wiem co to moze byc:/