Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie ci ze masz szanse. nas w tym miesiątu ten wstretny skat (dunska skarbowka) zalatwil, a jeszcze ciocia od nas pożyczyła, leki itd. i jest lipa straszna. czekam na kwieciien z utesknieniem.

a rado kaszle kaszle kaszle... i gluci, ale chyba juz nie świszczy- a przynajmniej ja juz nie slysze. jutro mamy kontrole. zobaczymy co powie.

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Witam się i ja.

Jeszcze w piżamie ale zaraz się ubieram, sprzątanko obiadek a popołudniu mój idzie do mamy zobaczę może i ja się przejdę??? No zobaczymy.
Na dworze niby słonko świeci ale za to wiatr hula na balkonie więc pewnie wieje, choć u mnie zawsze wieje bo nie dość że 3 piętro to na górce mieszkamy...

Oj dziewczyny ja też z tych wybrednych, potrafię pół miasta przejść i nic mi sie nie podoba a jak się podoba to cena z kosmosu chyba! Dlatego teraz jak coś mi w oko wpadnie to zaraz kupuję :)

Miłego dnia :36_3_15:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13041
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13040
http://s1.suwaczek.com/20091017040123.png
:Aniołek: 04.2005 :Aniołek: 11.2005

Dzień dobry,
ależ była śliczna pogoda, aż chciało się żyć! Niestety dzisiaj już pochmurnie i wietrznie.
W sobotę byliśmy u znajomych, Pika się wybawiła z ich synem, a Fifi był zafascynowany piaskiem:)
Wczoraj byłam na zakupuchach, Fifulkowi buty kupiłam i kurteczkę, a Pikolinie bluzkę bo buty już ma i kurtałę też.

Wybieramy się pod koniec marca nad morze(nie uśmiecha mi się tylko to, że do teściów, jak ja wytrzymam z nim i tydzień;( ).

Angela ja też ostatnio pierogi robiłam i Pikolina dzielnie mi pomagała:)

widzę, że nie tylko ja jeszcze w piżamie:D ale dzieci ubrane;] Fifi właśnie się'posila' u mnie na kolanach.

amelidia super metamorfoza! Niezła laseczka z Ciebie:D

cafe te 3 to na szczęście:) My mamy w tym roku 25 lecie teściów i moich rodziców. Teściom nic nie dam nawet złamanego kwiatka, bo wszystkie rzeczy jakie od nas dostają oddają! Aparat do lombardu... Nawet kwiaty oddała do szkoły, więc może mnie w d**e pocałwać.
Boże jak ja dam rade???
zakupy bez limitu? Ja też chcę!!!!!!!!!!

Agnisia, przykro mi, że się Wam coś nie powiodło. Jak by nie było nie ma tego złego...można powiedzieć, że dzięki temu zbliżyliście się do siebie więc...:)

hej hej
a u nas świeci słonecko, ale biegam i sprzątam, nie wiem, cyz dam radę wyjść na chwilkę chociaż.

Na obiad dzisiaj kotleciki sojowe. A u Was?
Uwierzycie, że mój mąż zastanawia się nad przejściem na wegetarianizm?
Może przesadzam - semiwegetarianizm - bo ryby tak, za to nie chce już ruszać mięs typu udko z kurczaka. Widać tam te wszystkie żyły, przez które krew przepływała fuj fuj fuj

I te kurczaki w 6 tygodni od kurczaczka na patelnię. Masakra. Dla nas to obozy koncentracyjne dla zwierząt. La masakr.

A zakupy? Daaawno czegoś sobie nie kupiłam, ale nie mam poczucia, że czegoś mi brakuje. Wręcz przeciwnie - tak często jestem w centrach handlowych, tak często patrzę na kobiety, które pędzą na zakupy, traktując je jak coś przyjemnego i baaardzo ważnego, że mnie to zastanawia.

Po dwóch tłustych latach przyszedł czas na chude krowy hihi więc też nie mogę pozwolić sobie na dużo. Za to wiem, że za dużo mam. Robimy wyprzedaż garażową i mam nadzieję, że wreszcie w tym tygodniu uda się wszystko zrealizować.

Jakoś nie "sikam" za bluzkami, spodniami, torebkami, butami. Chyba z innymi rzeczami się utosamiam.

Dziwne to, nie wiem, czy pamiętacie, jakie zdanie mam na temat zakupów przedświątecznych :) i dziwne, bo uwielbiam sprzedawać naszą biżuterię zwłaszcza, kiedy wiem, że sprawia radość. I tą zakupową radość rozumiem.
Robiłam kilka dni temu biżuterię ślubną w ... zielonym kolorze :) wyszła naprawdę delikatna i śliczna.

cafe niedługo otrzymasz miano "forumowej czepiaczki" hihihihi :D trzeba Ci jakas wstęgę zrobić czy coś :D

Eualio u nas tez piekne słoneczko wyszło ale co z tego? i tak nie mozemy wyjsc.

rado mnie dzisiaj wykończy. dziecko mi świruje w domu.

ja nie cierpie zakupów ciuchowych bo jestem taka gruba i nieproporcjonalna, ze mi nic nie pasuje...masakrejszyn.
ale dzisiaj ide w koncu z sis na basen i saune.

a wpierniczam od rana.

krawatek
cafe niedługo otrzymasz miano "forumowej czepiaczki" hihihihi :D trzeba Ci jakas wstęgę zrobić czy coś :D
Eualio u nas tez piekne słoneczko wyszło ale co z tego? i tak nie mozemy wyjsc.

rado mnie dzisiaj wykończy. dziecko mi świruje w domu.

ja nie cierpie zakupów ciuchowych bo jestem taka gruba i nieproporcjonalna, ze mi nic nie pasuje...masakrejszyn.
ale dzisiaj ide w koncu z sis na basen i saune.

a wpierniczam od rana.

moge byc:oczko:

dobry wieczór

krawatek- bidoki jesteście z tymi choróbskami krawatek Ty twierdzisz że nie lubisz kupować bo jesteś za gruba a ja nie lubię bo wszystko na mnie wisi;/

cafe- i dla Was zdrówka

Eulalio- ale z tymi kurczakami mi narobiłaś aż mi się odechciało kurczaka a co do ciuchów ja rzadko sobie coś kupuję

i dziękuję Wam za wsparcie :*

a u Nas cóż słychać hmmm ciągle kiepsko a jutro jedziemy w sprawie mieszkania zobaczyć co słychać chociaż szczerze mówiąc teraz nawet to mnie nie cieszy a nawet martwi.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

dzien dobry. rado przed 6 sie obudził z okrooooooooopnym wrzaskiem.
już kawę wypiłam, wykąpalam sie, ubralam, zaraz też idziemy na spacer, chociaż na chwilke.

dziewczyny, znacie jakiś dobry specyfik na odchudzanie??taki wspomagacz? załamałam sie dzisiaj. zatem zaczynam diete, tylko musze w koncu tez zad ruszyc, ale jakas deprecha mnie ogarnia.

z m. wcale nie jest dobrze i sami na bank sobie nie poradzimy, juz to wiem. jak lekarka disiaj pozwoli, to pojade z radem w góry do niedzieli, zeby troche odetchnac i przemyslec na spokojnie. moze zatesknimy, a moze stwierdzimy ze tak jest lepiej?? zobaczymy, tylko musze wiedziec jak z radem, bo kaszle nadal, tylko czy świszczy czy nie...oto jest pytanie.

cafe a gdzie kupujesz, w tesco??
ja kupiłam ttescowe pieluchy , essentials (chyba jakos tak) za niecale 28zl i jestem bardzo zadowolona. nie przesiakaja i sa miękkie jak pampersy, a nie takie papierowo-tekturowe;) az sie zdziwilam.

krawatek co ty gadasz??
ale stalo sie cos czy tak po prostu ??
tabletek nie bierz-sam swinstwa
ja tez nie moge zrzucic a cwicze od miesiaca
co z tego jak codziennie wcinam slodycze

a zakupy robie w rossmanie-tam sa najtansze kaszki a u nas 2 kaszki na 3 dni potrzebne
pieluchy pampers i rossmanowskie
czasem dady z biedrony
tych z tesco nie mialam
ile sztuk za 28 zl??

MartaN ja jestem w ch prawie codziennie. Wszystko może się przejeść. A braki w szafie mam i pewnie będę miała coraz większe z racji braków finansowych :)

Byliśmy wczoraj na bardzo poważnej rozmowie u rodziców. Rodzice budują dom i mój rodzinny już za dwa miesiące chcieli nam dać jako nasze miejsce do mieszkania.

I po wczorajszej rozmowie na ten, ale też na inny mniej przyjemny temat postanowiliśmy nie przyjmować tej oferty :)
Byłoby nam łatwiej. Ale pępowina mi bardzo przeszkadza.
Jestem zosia samosia.
I prawdopodobnie stąd też się przeprowadzimy. Może za miesiąc?
I startniemy z nowym pomysłem, jeśli się uda - spać nie mogliśmy z emocji :)

Martuś - powodzenia na spotkaniu w UP

Ja nie jem mięsa już 12 lat i dobrze mi z tym :)

Mieliśmy jechać na Górny Śląsk dzisiaj, ale dopiero jutro się wybierzemy - krawatku dzięki za info.

Cafe - nie lubię, kiedy ktoś ma o mnie mylne zdanie i nie potrafi tego przyjąć do wiadomości. Świat z perspektywy każdego z nas wygląda inaczej. Błędnie jest mierzyć wszystkich swoją tylko miarą.