Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Hej
Ja mam szpital w domu:( Pauli jeszcze nie przeszło i Fifi zakatarzony strasznie, w nocy budził się, bo oddychac nie mógł;(
Jeszcze taki się cholernik zrobił, że muszę z nim walczyc dosłownie przy odciąganiu glutów;/
Jedna noc a ja mam dosc:)

Nigdy nie jadłam golonki i jakoś mnie sam widkok odrzuca.

AgO ząbki?

Agnisia, powodzenia z interesem:)

Eulalia, gratuluję udanego zakupu:) My też często we 4 śpimy:)

Musze uciekac, bo Fifi...

Dzień doberek :D

To Adaś jak śpi w naszym łóżku to też rozwalony na środku jak Ula :)

AgO jak nocka? Mam nadzieje ze lepsza niż poprzednio.

Szyszka zdrowia dla dzieciaczków. Gdzie się one tak zakatarzyły?
I sił życzę na dzisiejszy dzień po cięzkiej nocce.

Cafe tobie na dziś życzę przetrwania z teściami. Sobie też tego życzę.
Jedziemy do nich na obiad...

Adaś dziś pierwszy raz usną sam po przebudzeniu się w nocy. Zawsze był od razu pisk. A dziś koło 4 pobawił się w łóżeczku i usnął :)

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

Witam niedzielnie
Troszke Was poczytałam ale nie wiele z tego pamiętam:noooo:.
krawatek widze,że wczasy się udały-Radzio super chłopak::):
agoszka7 wszystkiego naj dla Karolka:in_love:
kdrt,cafe powodzenia z teściami:Oczko:
cafe ja uwielbiam golonke-skóry nie-z chrzanem-pychotka::):
szyszka zdrówka dla dzieciaczków.Pochwal się sukienką::):
Eulalia gratuluje zakupów wózia.My też spimy razem(często),cała 5:Padnięty:.
Agnisia powodzenia z własnym biznesem:Całus:

Chyba tyle....
Postaram się zaglądać częściej.
My na wsi.
Jedną noc spędziliśmy pod namiotem,dziewczyny zadowolone,a ja modliłam się,żeby burzy nie było:Śmiech:.
Wczoraj bylismy nad wodą,potem ognicho-nie ma to jak kiełbaski z patyka a nie z grilla.
Dziś powrót do domciu-szkoda::(:

angela00000
Arisa
angela00000
Ariska nie ma za co ;)) Super że się podobała.

Pewnie że jedziemy razem zaraz Ci na email fotki domku wyślę.

Widziałam.
Fajno,że jest kuchenka::):,wogóle git::):

No będzie gdzie jakieś jedzonko zrobić, dzieci pójdą spać wieczorkiem a my na tarasie bedziemy siedzieć ;))

Jej...nie moge się doczekać::):
Ale to szybko zleci..i zabawa::):

cześć Dziewczyny. cały dzień umierałam.... whisky nam się wczoraj zachciało...masakra. kac morderca nie ma serca-jak to mówią. najlepsze jest to że wszyscy mieli ok, tylko ja cierpiałam, bo nie "trenowałam" 1,5roku;) mówię Wam, whisky tto samo zło.

Arisa namiot ikiełbaskki?? super!!! :)

ale żeście się rozpisały, uffff

pamiętam jeszcze tylko temat golonki: jeszcze nie robiłam, bo na golonkę nasze chłopy(tato i m.) chodzą do naszej restauracji, bo tam jest najpyszniejsza. i zawsze podjem trochę mięska. skóra: a fe!

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Hej dziewuszki

Agnisia - szczerze przed bankructwem nie zawsze da się uchronić - ja jestem po jednym :) - niesamowita nauka z niego wypłynęła. Polecam ;) - nawet niektórzy milionerzy uważają, ze żeby osiągnąc sukces tzreba chociaż raz zbankrutować.
Najważniejsze, żeby mieć sprzymierzeńca. My tworzyliśmy firmę z mężem od początku. To jest i trudne i piękne, bo zawodowo się uzupełniamy.

Moze tym razem dzien z tesciami mily?

Krawatek - strasznie współczuję kaca - jeden - m.in. tytoniowy na zawsze oduczył mnie palenia papierosów, no, może jeszcze trochę silnej woli się wkradło :) - na szczescie to juz dlugie lata.

Witam.
Eulalia fajny wózeczek:D Ale zgadzam się z krawatkiem cena powalająca:D

Też mam andzieje, że dziewczyny za bardzo się z teściami nie wymęczyły(wiem to bardzo nie przyjemne zajęcie;])

Gdzie się moje Szkraby dorobiły kataru? Paula wybrała się z moją siostrą na przejażdżkę rowerową i zastał je deszcze, a Fifi od Pauli się zaraził...

Na razie śpi spokojnie, mam nadzieję, że nie będzie go męczyc w nocy.
Poza tym dalej walczymy z pleśniawkami. Raz są mniejsze i mam już nadzieję, że koniec, a na drugi dzień znowu język biały i usta...Jak do wtorku nie przejdzie to idę do lekarza, może coś lepszego wymyśli.

Też nie lubię whisky, ani wódki. Jedynie wino i piwko mogę wypic. Ale jeszcze trochę czasu minie zanim se wypije, bo cycem karmię, a mój odciągniętego nie tknie...

To masz dobrze, że z butli ci pije. Filip jak tylko smoczek poczuje to odpycha ręką, pypycha jezykiem, nie da rady...Jedyne co dobre to normalnie z butelki bez smoczka pic już jako tako potrafi(może by mleko tak wypił, ale na razie nie ma takiej potrzeby:) )

Ja zamierzałam karmic do 8 miesiąca, ale, no właśnie, ale mój Cycu na razie bez cyca ani rusz. Szczerze mówiąc cieszę się, bo brakowało by mi karmienia piersią, a że to moje ostatnie dziecko to chcę się tym cieszyc jak najdłużej;)

szyszka, ja też zamierzam odstawić jak skończy 8miesiąc, a to już tuż tuż....

Babi mi dzisiaj zabrali do szpitala,znowu. wiecie co ja już ostatnio nie wyrabiam z tymi zajebistymi nowinami.
Jak byliśmy na wczasach to umarła babcia m. i musiał jechac na pogrzeb (nie chciał targać dzieciaków 1300km i postanowił jechac sam). a teraz znowu jazz... uhhh

a moją mamę terz zastrasza jej obecny mąż (ale sprawa rozwodowa w toku) i znowu coś :) :D

niedługo będzie mnie trzeba zamknąć w wariatkowie :D

babi na kroplówie i lekarz powiedział, że jak się skończy to jeszcze dzisiaj ją zawiozą do domu, więc spoko. chyba to był stan przedudarowy, ale na szczęście dziadek szybko zareagował i wezwał karetke i się obyło bez takiej akcji jak ostatnio.

a ten dupek powiedział mojej m. ,e ktoś jej może podbić te oczka. a przez prawników straszy jakimiś śmiesznymi listami, że jej kilka procesów wytoczy o zniesławienie i inne takie, wszystko oczywiście wyssane z palca i nieprawdziwe, no ale tak to już z dupkami jest.

To dobrze, już myślała, że coś gorszego tfu tfu

Oj jak nie lubię takich ludzi. Albo takich co straszą, że jak się czegoś nie zrobi, albo coś to się zabiją itp itd. Mam na myśli kogoś konkretnego ale to jutro Wam napiszę, bo mężuś wzywa:D

Krawatek dużo sił dla mamy! Mam nadzieję, że szybko się uwolni od tej mendy zapchlonej!

Dobtanoc