sloneczko79 Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Czy znajdą się mamuśki z mojego rocznika 1979 r .... Mam nadzieje ze ktos do mnie dołaczy....:) Serdecznie zapraszam..........:) Mam dwoje łobuzów 9 letnia pauline i 7 letniego dominka... obecnie jestem w 3 ciazy z terminem na 29 styczen 2008 r.... w dorobku mam również meża mariusza - ma 31 latek :) Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Hej Mam na imię Asia i jak Ty jestem z rocznika '79 :) Mam malutkiego Synka Piotrusia i męża też Piotrka :) Gratuluję dzieciaczków i pomyślnego rozwiązania, zdrowego i fajnego bejbusia :) Córeczka będzie czy synek? Jak się czujesz? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sweethope Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Melduje sie wiec i ja ...Monika luty 79 mamunia 2.5 misiecznego Mateuszka Sloneczko, zycze bezbolesnego i szybkiego plum w styczniu... Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Hej Monia to nawet tu możemy sobie poklikać :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sweethope Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 hehehe ano mozemy...jakbysmy sie na naszym watku zgubily Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
magwojcop Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Chetnie dolacze, styczen 79, przyszla mamusia, w pierwszej ciazy- 15 tyd., jetsem mezatka z 3,5 rocznym stazem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Morrwa Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ja również rocznik '79 - styczeń. Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Hej DziewczynyMagwojcop życzę spokojnej ciąży oraz zdrowego i ślicznego Bejbusia :) Jak doczytałam w opisie mieszkasz w Turcji... ciepło i słońce, tego mi teraz brak...Pozdrawiam :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
magwojcop Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Dziekuje Radosci Serca:) cieplo to teraz nie jest ale slonecznie bywa! pozdrawiam Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 :) U nas na szczęście wiosna się zrobiła w środku zimy, choć i tak brak takiego prawdziwego słońca... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Morrwa Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Radość - a gdzie mieszkasz? Bo u mnie w Śródmieściu nie ma wiosny Plucha... Odnośnik do komentarza
Sweethope Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 magwojcop to spokojnej ciazy, bezbolesnego porodu i zcesliwego wychowywania maluszka zycze Mamuski...jeszcze troszke i dolaczymy do mamus z 30alez ten czas zaiwania....a pamietam jak to bylo dawnotemu...eeee nie juz nie pamietam Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 MorrwaRadość - a gdzie mieszkasz? Bo u mnie w Śródmieściu nie ma wiosny Plucha...Na Górnej :) Masz rację plucha, ale temperatury zimowej to ja nie odczuwam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Sweethope Mamuski...jeszcze troszke i dolaczymy do mamus z 30alez ten czas zaiwania....a pamietam jak to bylo dawnotemu...eeee nie juz nie pamietamMonia masz rację :) Ale póki co 29... ;) Czyli dwójeczka z przodu hihi ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
ladyzina Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 i ja rocznik '79. Pierwsze dziecko. Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 ladyzinai ja rocznik '79. Pierwsze dziecko.Ladyzina widzę, że nie tylko spotykamy się na łódzkim forum, ale obie też rocznik 1979 i pierwsze dzieciątka :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Niezapominajkaa Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Hellołkato się dołączam jako mama 79'. Mam synka Szymka, który w marcu w tym roku kończy 3 latka. Pozdrawiam serdecznie. Szaymon 10 lat Franio 5 lat Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witaj Niezapominajko :) Pisz często i też pozdrawiam :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
edzia274 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Cześć dziewczyny Jakoś wszystkie zameldowane ale nic nie piszecie. Ja też rocznik 79 dokładnie listopad. Mam jednego synka który skończył już 2 latka. Nasz małżeński staż to 4 lata i 4 miesiące Odnośnik do komentarza
CosmoEwka Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 to i witam ja. luty 1979. Dziecko sztuk 1. wrzesien 2005. Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Hej Ewa :) No właśnie coś ostatnio cisza jak makiem zasiał... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
EWCIA_GAN Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 hej kobitki ja też jestem rocznik 79 z maja (piekny miesiac) mam córeczke Monisie w maju skonczy 5 lat , jest uroczym maluchem, staz malzenski w lipcu minie uz 7 lat, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
radość serca Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ale mamy wysyp Ewuś Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sweethope Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 CosmoEwka a ktory luty bo ja tez luty i sie zastanawiam czy juz po urodzinkach...bo u mnie 5 luty cicho tu rzeczywiscie...dziewczyny nie wstydzcie sie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi