Skocz do zawartości
Forum

MAMY NA 6-tym BIEGU czyli pracujące mamuśki

galopek

Rekomendowane odpowiedzi

HEJ, DORWAŁAM SIE DO KOMPA U MAMY NA CHWILĘ :)

PRZYJĘCIE URODZINOWE VICTORA BARRRDZO UDANE - BYŁ TORT GRUSZKOWY ZE ZDJĘCIEM *WSTAWIĘ ZARAZ FOTY NA www.devachan-viking.blogspot.com*

GRILLOWANE SZASZŁYKI MIĘSNO WARZYWNE, GRILLOWANE OWOCE, SAŁATKI, PIECZYWKO CZOSNKOWE Z GRILLA - NIEDUŻO PRACY, BO PRZYGOTOWANE WCZESNIEJ, I MOGŁAM SPOKOJNIE POSIEDZIEĆ Z CAŁYM BABIŃCEM JAKI SIE ZJECHAŁ NA OGRÓDEK MOJEJ MAMY...

MIMO PROSBY O SKŁADKI NA POLISĘ DLA VICTORA - DOSTAŁ RÓZNIASTE PREZENTY, UBRANKA, SPRZETY GRAJĄCE - CYMBAŁKI, GRZECHOTKI, TELEFON KOMÓRKOWY DZIECIĘCY, KIEROWNICE Z BAJERAMI, SKRZYNKĘ Z NARZĘDZIAMI (dvd z tv przyjedzie z Norge) - A W OGÓLE TO BYŁ UBAW NIEPRZECIETNY, BO BYŁY 2 PSY - SENIOR ROTTWEILER I SZCZENIACZEK RASY BEAGEL, WIĘC VIC SIE ZA NIMI UGANIAŁ, BYŁ LUZ TOTALNY - WIĘC NAWET OGRÓDEK BABCI VICEK TROCHE POPRZESTAWIAŁ, KWIATKI ITEPEDE...MAMA MUSI PARĘ STRAT ODKUPIĆ...ALE CO TAM!
POZDRAWIAM SERDECZNIE !!!

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Witajcie ja też sie dołanczam do życzeń szybkiego tygodnia pracy, jest 9 rano, a ja bym juz do domu poszła, ale jeszcze 2 tygodnie i tydzień urlopu.

Radość super że Ty również na urlop. Tak apropos Łodzi moja teściowa już zaawansowanie poszukuje mieszkania do kupienia i już chyba ma ma 3 na oku.
We wrześniu zaczyna nową pracę wiec pewnie się do niej wybierzemy, a co za tym idzie mam nadzieję że uda nam sie spotkać.

Newania sto całusków dla Darunii :36_3_13:, zanim sie obejrzycie a już roczek.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46242.png

Witam w poniedziałek po intensywnym weekendzie!!

Dziękuję za życzenia dla Darunii, naprawdę ten czas tak szybko leci, że szok!!
W sobotę wypad do Jastarni się udał, zaliczyłam nawet kąpiel w morzu (a właściwie w Zatoce Puckiej), pobyczyłam się na plaży, a wczoraj byliśmy na Jarmarku Dominikańskim, gdzie straszne tłumy ludzi i gorąco, co nawet dla mnie było za dużo, bo aż mnie głowa zaczęła boleć. Ale generalnie fajnie. Tylko trudno się wraca do pracy ;)

Hop hop a co tutaj taka cisza, witam z kawką wprawdzie już drugą ale witam.
CO tam u was dzisiaj. Troszkę chłodniej sie zrobiło i przyjemniej.

Jak tam wam dzisiaj dzionek mija. My mamy dzisiaj wazny dzień, a mianowicie jako powszechnie znane dwa leniuchy (ja i mój małżonek) idziemy wreszcie wyrobić paszport Karoli bo nigdzie na wakacje nie pojedziemy jak będziemy dłużej zwlekać.
Tak wiec strategicznie wszystko zaplanowane i mam nadzieję ze nam sie dzisiaj uda wszystko złożyć.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46242.png

Tak sobie jakoś po cichutku siedzę ;)
U nas też dziś wyraźnie chłodniej!!
Tusia - trzymam kciuki, żeby wszystko się udało z paszportem załatwić!!
A ja wczoraj byłam z małą u lekarza, waży teraz 6950g, nadal trochę mało przybiera, ale wyniki krwi i moczu były dobre. Teraz dostaje taką zawiesinę na jej ulewanie, za 3 tyg kontrola.
Tyle u mnie. A u Was?