Skocz do zawartości
Forum

MAMY NA 6-tym BIEGU czyli pracujące mamuśki

galopek

Rekomendowane odpowiedzi

To do porannych ploteczek dołączam się i ja :) Zaraz sobie kawkę zrobię i będzie git :)

Tusia - gratulacje z okazji 3 rocznicy ślubu!! Abyście nigdy nie utracili swej pierwszej "świeżej" miłości do siebie!!

Deva - ale cię (i siebie przy okazji) urządził ten Twój mąż!! Szkoda samochodu, bo jego nie za bardzo skoro jechał po pijaku!!

No witam witam wieczór był bardzo przyjemny, małżonkowi prezent sie bardzo podobał już sobie nawet kolegę na te quady znalazł. Ja dostałam piękny naszyjnik, było winko i przytulanki i nawet nasz maluch postanowił być grzeczny i spała jak zabita.

A dzisiaj znowu szara rzeczywistość, tzn. nieco upalna i słoneczna ale i tak do pracy trzeba było iść. Za to jutro tylko do 12 w pracy bo potem idę do sądu wiec liczę na krotką rozprawę i do domciu.

Radość a czemuż to bez humorku dalej cie szefostwo denerwuje?

Miłego dzionka

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46242.png

Cześć dziewczynki jak tam wczorajszy wieczór minął, u nas oczywiście upalnie. Nie poszłam z mała na spacer po powrocie z pracy bo myślałam ze bedzie padać takie czarne chmurzyska nadciągneły, ale jak sie już za przebieranie pościeli wziełam i porządki to wylazło słońce i znowy bylo gorąco.

Dzisiaj od rana oczywiście parówa ale jutro podobno ma lać może sie trochę ochłodzi.

Kawka dla wszystkich.

Radość jak mamusia mam nadzieję, że już lepiej i że ci sie humorek poprawił.

Newania co u ciebie.

A czy wogóle ktoś wie co z Małgosia i resztą bo o Reginę już nie pytam.

Meldować sie panienki nie ociągać:Kiss of love:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-46242.png

Melduję się, wedle rozkazów ;)

Dziś zakręcona trochę jestem, rano nie musiałam małej nigdzie odwozić, bo została z tatusiem w domu, więc mogłam jechać prosto do pracy, ale jak to rutyna.... zagapiłam się na jednym skrzyżowaniu i prawie bym do teściowej pojechała jak zawsze ;) W sumie musiałam jechać trochę na około i zamiast w 15 min dojechałam w 25 :( Ale przed chwilą rozmawiałam z moim kierownikiem i miał dziś podobnie ;)

Hej

To i ja dołączam siedo ucieszonych zbliżającym się weekendem :))

Tusia dziękuję :Całus: Mama ma mieć dziś operację, jest wpisana w plan zabiegów, ale tam jest takie obłożenie, że tak na 100% to nic nie ma...

Newania to Ci się inaczje pojechało :Oczko:
Uśmiałam sie z Waszych tekstów o koniu :hahaha:

Małgosia się opuszcza bardzo w pianiu :o_master2: Iwcia to samo :o_master2:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Radość, szkoda, że ten zabieg odłożony :(

Tusia, korzystaj, korzystaj z wyprzedaży :D

My dziś w planach też mamy odwiedziny u moich rodziców, bo wczoraj przyjechała kuzynka z dziećmi, a jutro już wyjeżdża, a dawno się nie widziałyśmy, więc miło będzie się spotkać :)
A na jutro mam milion planów i nie wiem co wybrać, trochę to od pogody zależy

Tusia, w outlecie to i tanio i modnie wiec nie krepuj sie :)
fajowa ta rocznice mialas...
melduje sie bez sil, ale pogoda super mi sie podoba wole upal niz deszcze, moj syn tez...
dzis do 9ej spal i potem szalal jak dzik, bez drzemki w dzien, a ja mialam dzin na udzielanie sie kulinarne...mieska 3 rodzaje na obiad z warzywami a potem chlodnik na szybko - kto lubi?

podaje moj przepis:
sloik buraczki wiorki,
4 jaja na twardo
3 ogorki swieze zielone
peczek natki i szczypiorku (jak kto chced rzodkiewki)
duzy kubek jogurtu naturalnego
duzy kubek kefiru
sol, pieprz, sok z cytryny lub ocet, cukier

wszystko posiekac i zieszac razem, doprawic , schlodzic - pycha!

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon