Skocz do zawartości
Forum

Świętokrzyskie mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

witam,
ja gościnnie jedynie ;)
chcę napisać w sprawie kursów dla mam i osób bezrobotnych, w związku z dużym, aczkolwiek spóźnionym nieco zainteresowaniem waszym ;)
bo gdy proponowałam co poniektórym zapisanie się na kurs, na który chodzę to nie były zainteresowane, a teraz nagle szukają podobnych...
otóż na kurs na który uczęszczam "NOWE KWALIFIKACJE SZANSĄ KOBIET NA RYNKU PRACY"
już wprawdzie zakończył się nabór osób, ponieważ ruszyły już 3 grupy, jednakże jest jeszcze szansa by się na niego zapisać!!!!
dziś będąc tam zapytałam czy można dołączyć i otóż można przyłączyć się do 3 grupy!! część zajęć niestety trzeba będzie zaliczyć jednak we własnym zakresie-wszak wszystko jest do nadrobienia :)
warunek jest jeden CHĘCI i szybka decyzja :D
zatem namawiam i zapraszam serdecznie ponieważ kurs daje bardzo duże możliwości!!! miedzy innymi oferuje zatrudnienie w formie stażu na 4 miesiące po ukończeniu kursu! Oferuje również, co ważne dla nas mam, opiekę nad dziećmi w czasie trwania zajęć!
POLECAM :)
dla zainteresowanych więcej informacji na priv jeśli tu coś takie funkcjonuje ;)
pozdrawiam :D

mój syn miał dziś i jeszcze ma 6 urodziny :))- chwale się
a zrobiłam jeszcze paróweczek w cieście drożdżowym i zmodyfikowałam przepis do środka włożyłam starte na tarce pieczarki z cebulka duszone i świeżą paprykę oraz ogóreczka konserwowego i na każdym kawałeczku ciasta literkę K z ciasta (wyglądało to jak paszteciki małe)
:36_15_44:
dzicko moje dosało od nas lawetę wadera i cały dzień sie nią bawi :))

jako temat co jutro na obiad ?
u nas makaron z serem, śmietaną i na pierwsze jescze nie mam pomysłu