Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

No to Karola super wieści,aż się uśmiechnęła od ucha do ucha jak to przeczytałam: )
Ciesz się, że wszystko jest dobrze: )
Dziewczyny i tak już będzie,musi być wszystko dobrze: )
Macie wizyty wcześniej niż ja, ale oczywiście będą same dobre wieści: )
Ja też jak nikt nie wiedział, po za moimi M. chwaliłam się tylko wam: )
Karola czekamy na fotki fasolki: )

Zuzanna jest już z nami :)

Dzieki

Dzien dobry:)
Ja juz od 5tej na nogach...
Rano obudzilam sie z bolem tak ciagnacym w piersi, a teraz w pracy w miare chodzenia pobolewa mnie podbrzusze tak jajniki kluja...

No a na dodatek nad ranem dostalam smsa ze szpitala kuzynka urodzila leonka. Super ciesze sie naprawde , ale mi przykro bo zaszlysmy w ciaze razem, tez mialam miec teraz termin na pazdziernik, stad ten smutek....
Ale szczerze jej gratuluje, naprawde:)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73x9nohql5.png

Nie bylo mi dane przytulic Cie do siebie 02.04.2014 *

To jest strasznie przykre, wiem bo kuzynka meza kilka tygodni po mojej pierwszej ciazy tez zaszla i jak bylismy w lipcu na chrzcinach to juz miala taki sliczny brzuszek... musialam wyjsc z chrzcin na chwile bo sie poplakalam...
Wiec jasne ze jest smutek,nawet zazdrosc-bo to wydaje mi sie normalne- ale to wcale nie znaczy ze nie mozesz sie cieszy jej szczesciem!

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Dzień dobry: )
Dziewczyny ja też miałam by c październikowa mama,ale nie udało się,dzidzia miała być prezentem na 30 mojego M. :/
Ale teraz jestem marcowa mama i też jest fajnie: )
Ruszyłam do przodu z pamięcią o moim aniołku, chociaż czasami zdąży mi się jeszcze zaplakac na myśl o aniołku . Ale wiem,że będzie dobrze,musi być: )
Miłego dnia dziewczyny: )
Trzymam kciuki za maluszki w brzuchach i dwie kreski na testach: )

Zuzanna jest już z nami :)

cześć kochane,

rozumiem was doskonale, Ja często myślę o córci, urodziłaby się w czerwcu, 3 moje znajome miały termin na ten sam miesiąc i mają już takie 3-4 miesięczne szkraby, strasznie to jest przykre :( właśnie jutro ją odwiedzę, bo jest pochowana w miejscowości tam gdzie pobudowaliśmy dom żeby mieć ją blisko jak już się przeprowadzimy, często do Niej mówię żeby czuwała nad rodzeństwem żeby nasza fasolka rosła zdrowa :) wierzę że będzie dobrze, choć zdarzają się chwile zwątpienia czy oby wszystko jest ok itd ale to chyba normalne jak już raz się straciło maleństwo.

Olcia to życzę, żeby praca szybko zleciała :)

a zapomniałam Wam jeszcze powiedzieć, że wczoraj jak byłam u lekarki to dopytałam o kilka spraw i tak:
-jeśli chodzi o katar (u mnie dokuczliwy- zaczyna się nad ranem przechodzi sam z siebie po 12) powiedziała, że to dlatego, że śluzówka w ciąży jest obrzmiała. Powiedziała,żebym poszła z tym do laryngologa- ale póki co aż tak mi to nie dokucza, żeby znowu iść do jakiegoś kolejnego ...loga ..
- jeśli chodzi o ciągłe uczucie zimna- powiedziała, że kobiety różnie reagują na progesteron, niektórym od pierwszych dni jest ciągle gorąco, a takie zmarzluchy jak ja pocieszę, że w późniejszej ciąży to powinno przejść więc póki co zostaje ubierać się nam na cebulkę (powiedziała, że tak to odczuwam pewnie przez podwyższoną temperaturę ciała a skoro przy 36.6 byłam ciągle zmarznięta to przy 37 będę tym bardziej.. ;) )
- jeśli chodzi o FARBOWANIE WŁOSÓW (tu jestem zdziwiona!) powiedziała, żeby lepiej się wstrzymać bo amoniaki jednak przenikają "a skoro jestem tak alergiczna, ten katar męczy to lepiej się wstrzymać".
- jeśli chodzi o mycie okien- spytałam czy można czy lepiej męża pogonić do pracy- i jak to kobieta- z promiennym uśmiechem odpowiada- a co się będzie pani męczyć, męża pogonić ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016