Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny,jestem już po wizycie i na szczęście z moim lokatorem Oki,śmiga,macha łapkami, średnich bije to najważniejsze.
Lekarz próbował sprawdzić płeć, ale pępowina była między nóżkami, lekarz napisał wstępnie że dziewczynka,bo jakby był siusiak to szybciej by było widać. Ale tym jeszcze póki co się nie przejmuje dowiem się pod koniec miesiąca, no i l4 od dziś.
Cieszę się, że z maluchem Oki bo już się lekko martwiłam czy oby na pewno dobrze.

Zuzanna jest już z nami :)

Ja dzisiaj sprzatalam,pralam bylam na zakupach itd bo w weekend mamy znowu wesele wiec nie bedzie czasu,ale na szczescie to juz ostatnie wesele w tym roku bo moje konto wiecej nie wytrzyma:-P
Kurcze wlasnie nie wiem jak to teraz bedzie z tym wyjazdem,bo jechac z kolezankami i nawet sie nie napic?? O nieeee:-) z tym ze juz wplacilam zaliczke w tym hostelu i tak mysle,ze pojade z mezem na jakies dwa dni;-)
W stolicy tez deszcz,nie lubie jesieni bo jest taka depresyjna i zimno:-(
Karola jutro od rana trzymam kciuki za Twojego maluszka:-*

No to widzę ,że na Pomorzu taka ciepło jesienna aura :)
ale pewnie te zimno i deszcz niedługo i tu zawita .
silver u mnie tak samo, ja to mogę w cebulkę ubrać i kocem otulić a mój M. tylko się ze mnie śmieje :P
Ja też Karola pamiętam o wizycie, jutro z samego rana już będę zaciskać kciuki za ciebie i Twoją fasolkę :)

Zuzanna jest już z nami :)