Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie było mnie na forum cały dzień i co ..takie wieści :)
Silver już po cichu gratuluję :)
nie ma co się denerwować teraz już tylko czekać na rozwój sytuacji , a na pewno już będzie dobrze :) (czyżby moje fluidy zadziałały he he ) Fajnie, fajnie bardzo się cieszę i trzymam kciuki ,żeby było oki :)
Silver co do bety to nie wiem czy pamiętasz ja też na początku miałam 197 (jakoś tak ) a po 3 dniach już ponad 1 tys.
więc będzie dobrze , musi być. :)
A tak na marginesie to mnie korci, żeby iść do lekarza heh
teraz czekam do 1.10 ale zastanawiam się czy nie zawitać szybciej do gin i nie sprawdzić czy wszystko oki, ale z drugiej strony jeszcze tylko (aż ) tydzień...
Karola a jak u ciebie ? Kiedy teraz masz wizytę?
Jejku jak fajnie, że wam się udało , bardzo się cieszę:)

Zuzanna jest już z nami :)

sznuroffka, w luxmedzie mam 26 września z samego rana- ale nie wiem czy z gabinecie będzie mieć usg (bo jest jeden gabinet bez sprzętu :/ i znając moje szczęście trafie właśnie na ten...) a 2 października mam u tego lekarza który będzie prowadzić ciążę. Więc jeszcze 3,5 dnia do wizyty i 10 dni.. ehh. Trzeba czekać..

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

hej:)
mąż zareagował na chłodno tj i Ja, już dwa razy u nas nie wyszło więc narazie to trzeba poczekaćna rozwój sytuacji, objawów ciążowych nie mam żadnych jedynie może piersi większe i ciągnie nie w podbrzuszu.
martwi mnie to że ta babka z Luxmedu olała te moje plamienia a dzisiaj rano wstałam i znowu są;/ one własnie tak raz są a raz ich nie ma;/ nie wiem co z tym zrobić, ale chyba poczekam najpierw n wynik jutrzejszej bety czy w ogóle rośnie.